Jdi na obsah Jdi na menu

Výsledky DNA pro lebky Nephilim v Peru jsou na světě a výsledky jsou naprosto šokující

12. 2. 2014

zdroj:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3477-vysledky-dna-pro-lebky-nephilim-v-peru-jsou-na-svete-a-vysledky-jsou-naprosto-sokujici

Výsledky DNA pro lebky Nephilim v Peru jsou na světě a výsledky jsou naprosto šokující

Jak si můžeme vysvětlit, že protažené lebky, které jsou tisíce let staré a obsahují genetický materiál „neznámý u jakéhokoliv člověka, primáta či živočicha, kterého dosud známe?“ Mnozí z nás měsíce lačně čekali na první výsledky testů DNA, které kdy byly provedeny na proslulých lebkách z Paracas.

Výsledky jsou pro jednu z těch lebek už venku a vědci, kteří ty testy dělali, prohlašují, že tyhle lebky představují „nové člověku podobné stvoření“ nepodobné ničemu, co kdy před tím objevili. Takže jsou tohle opravdu lebky Nephilim? Pochází z časů, kdy svět připomínal více „Pána prstenů“ než by si většina dnes žijících lidí vůbec odvážila představit?Existují takoví, kteří věří, že na tuhle planetu kdysi přivandrovaly extrémně bizarní hybridní rasy.


Obrázek: Protažená lebka

Výsledky jsou pro jednu z těch lebek už venku a vědci, kteří ty testy dělali, prohlašují, že tyhle lebky představují „nové člověku podobné stvoření“ nepodobné ničemu, co kdy před tím objevili. Takže jsou tohle opravdu lebky Nephilim? Pochází z časů, kdy svět připomínal více „Pána prstenů“ než by si většina dnes žijících lidí vůbec odvážila představit? Existují takoví, kteří věří, že na tuhle planetu kdysi přivandrovaly extrémně bizarní hybridní rasy.

S každým uplynulým rokem se dále vrší vědecké důkazy na straně těch, kdo jsou přesvědčeni, že mezi námi opravdu žili Nephilim. Jelikož se uznávání těchto důkazů dále šíří, co se tedy bude dít s tou obecně přijatou verzí historie, kterou jsme se všichni učili?

Pokud nejste obeznámeni s lebkami z Paracas, pak tu následuje dost dobré shrnutí z nedávného článku od April Holloway

 

 

Paracas je pouštní poloostrov umístěný uvnitř provincie Pisco v regionu Inca na jižním pobřeží Peru. To je tam, kde Peruánský archeolog Julio Tello v roce 1928 učinil ty úžasné objevy – ohromných a propracovaných hřbitovů obsahujících hroby plné ostatků jedinců s většími a protaženými lebkami, které se nachází snad všude po světě. Tyto se staly známé jako ‚Lebky z Paracas.‘ Tello našel celkem více než 300 těchto protažených lebek, o nichž se věří, že pochází z doby před asi 3 000 lety. Teď byly provedeny analýzy DNA u jedné z těchto lebek a expert Brien Foerster vypustil předběžnou informaci týkající se těchto hádanky představujících lebek.

 

Jak uvedl Holloway, je to výzkumník Brien Foerster, který vedl kroky k oživení zájmu o tyto protažené lebky. Teď když jsou už výsledky DNA venku, tak zájem o tyto lebky téměř určitě raketově vyletí. Následující citace od genetika, který prováděl tyto analýzy DNA, pochází z facebookové stránky Briena Forerstera. Mějte prosím na paměti, že tomuto genetikovi historii těchto lebek před tím nevyprávěli. Takže byl schopen je přezkoumat, aniž by o nich měl už předem vytvořenou představu. To, co objevil, bylo absolutně šokující…

 

 

Ať ten vzorek označený 3A pocházel z čehokoliv – mělo to mtDNA s mutacemi dosud neznámými u žádného člověka, primáta nebo živočicha. Data jsou ale velice útržkovitá a SPOUSTU ze sekvencí je pořád ještě zapotřebí provést, aby se obnovila úplná sekvence mtDNA. Ale těch pár fragmentů, které jsem už z toho vzorku 3A sekventovat, naznačuje, že pokud se tyto mutaci udrží, máme co dělat s novým, člověku podobným tvorem, velice odlišným od Homo sapiens, Neandrtálců i Denisovanů.

 

Jak už jsem o tom napsal před tím, forensní analýza těchto lebek ukazuje, že tyto nebyly deformované „obložením v kolébce“. V Jižní Americe existuje spousta příkladů lebek, které byly upraveny „obkládáním v kolébce“, ale tyhle lebky, které vyšetřuje Foerster, se od takovýchto lebek hodně liší. Následuje toho o těchto lebkách více od April Holloway

 

 

Lebeční objem je až o 25 procent větší a o 60 procent těžší než u běžné lidské lebky, což znamená, že tyto nemohly být záměrně deformovány pomocí ovinování nebo obkládání hlavy. Také obsahovaly jenom jednu temenní desku, místo dvou. Ten fakt, že tyto zjištěné lebky nejsou výsledkem deformací lebečních kostí, znamená, že příčina těchto protažení je záhadná, a je tomu tak už desítky let.

 

V předchozím článku bylo ve skutečnosti diskutováno, jak byly vzorky červených vlasů z jedné z těchto lebek poslány k analýze. Testy těchto vzorků vlasů rovněž ukázaly, že tyto lebky nejsou lidské.

Nebo přinejmenším nejsou úplně lidské. Můžeme tedy přesvědčivě říci, že tohle jsou lebky Nephilim?

Samozřejmě, že mnozí výzkumníci jsou těmito zjištěními nesmírně vzrušeni, ale jsou tu pro všechny varování, aby zůstali opatrní. Např. uvažte, co o těchto lebkách říká L.A. Marzulli

 

 

Náš genetik, jak naznačuje tento email, je nad tím celý bez sebe, musíme ale se svými závěry počkat, dokud nebudou přezkoumány všechny důkazy.

Maje tohle na paměti, podívejte se dobře na ty dvě lebky na obrázku výše. Tuhle fotku jsem udělal, když jsem se před několika týdny vrátil z nekropole Chongos. Ta lebka nalevo ukazuje jen jednu temenní desku a naprostou absenci temenního švu. Je tohle snad genetický rys nacházený jen u lebek Paracas? Pokud ano, co to značí?

Chongos je jedním z nejzáhadnějších míst, na kterém jsem se kdy nacházel. Při návštěvě této oblasti nás doprovázela velká a ozbrojená eskorta! Chongos je místo, odkud pochází vzorky DNA i následné výsledky, které jsem vystavil výše.

Jsou tohle opravdu lebky Nephilim? Podle mě se důkazy v tomto směru začínají sice vršit, musíme být ale opatrní a trpěliví, než se dočkáme všech důkazů.

 

Ty fotky, o kterých mluvil, můžete najít třeba tady. A ohledně mnoha dalších výsledků testů DNA jsem vystavil video-interview s Brienem Foersterem níže…

Samozřejmě, že tohle není poprvé, kdy jsou testovány velice bizarní lebky.

V předchozím článku jsem diskutoval, jak DNA testy lebky Dítěte z hvězd ukázaly, že to není lidské.

Takže kdo jsou ti extrémně bizarní lidem podobní tvorové, které se tu potloukali po naší planetě před jen pár tisíci lety?

Bylo by snad možné, že by to byli opravdu Nephilim či jejich potomci?

Neostýchejte se prosím sdílet, co si o tom myslíte, vystavením komentářů níže…

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: thetruthwins.com

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3477-vysledky-dna-pro-lebky-nephilim-v-peru-jsou-na-svete-a-vysledky-jsou-naprosto-sokujici

 




Komentář MR: Vědomí lidí se skutečně mění. Důkazem je i tento fakt, že se začíná oficializovat stanovisko menšin, které od samých počátků seznámení se s deformovanými lebkami tvrdí, že nejsou deformované, ale jsou buď výsledkem genetického spojení mimozemského genomu s lidským nebo jde o mimozemský genom. Ono je to v podstatě jedno, ne úplně, ale podstatné je, že jde o rozšíření názoru, že jsme ve vesmíru sami. Takhle to fakt vypadá, že nejsme, že? To je důležité, zvážit, zda setrvat na omezených tvrzeních člověk je nejdokonalejší tvor ve Vesmíru a přehodit jej na tvrzení člověk je nejdokonalejší nám známý... a nechat si rezervu na překvapení, protože je arogantní domnívat se, že když téměř vše, co známe , známe plynule zapojené do okolí a děje pokračují nahoru i dolu, že člověk je absolutní špička. V té podobě, v jaké povětšinou jsme, je to pouze teoretická, nedosažená, špička. Nerozvinuli jsme často svůj plný potenciál a dokonce si myslíme, že to není možné. Je třeba na sobě pracovat celý život a tam, kde zatím nemohu stav věcí poznat a ověřit, si mohu nechat přinejmenším rezervu a paušálně neodsuzovat.

 Bráníme-li svoje stanovisko jako jediné možné, popíráme totiž pohledy a pravdy ostatních, protože co člověk, to jiné pojetí pravdy. Jenomže protože v našem světě všichni, s nimiž přijdeme do styku nám zrcadlí a my zrcadlíme jim, jsme na určité úrovni odrazem stejné úrovně energie, popřením pravdy druhého popíráme určitou úroveň v nás samých, to znamená, že se sami vůči své úrovni energie stavíme a blokujeme ji. A to nám ubírá možnost se v této úrovni měnit.





 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?