Jdi na obsah Jdi na menu

Služby

 

antahkarana-mini-mini.jpgantahkarana-mini-mini.jpgantahkarana-mini-mini.jpgantahkarana-mini-mini.jpgantahkarana-mini-mini.jpgantahkarana-mini-mini.jpg           PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKA AOD


 je průvodcem Vaší transformací v oblasti vnitřního řešení 



-► vztahů
-► obtížně řešitelných procesů ve všech oblastech
-► akutních i chronických onemocnění 
-► změny nevyhovujícího chování
-► nedostatku a hojnosti
-► hlubokého ladění organismu 
-► korekce negativní energie ve svém okolí a vnitřního smíření
-► rodové energie a práce s přijetím rodičů a svého rodu, 
rodových závislostí a odstranění blokád 

Zabýváme se poradenstvím a vzděláváním v oblasti zdraví, efektivity a optimalizace činností, vedení, řízení, delegování, koučinku, organizace času...téma je flexibilní

-► chcete ve vašem centru přednášku, seminář, workshop ?
-► práce s vlastní energií pro manažery, pracovní a prodejní týmy           

Pracujeme rovněž na osobním vyladění, souběžně probíhají individuální terapie, mohou být spojené s reflexní terapií, krystaloterapií, kraniosakrální terapií, můžeme odstraňovat hluboké blokády kleteb.

Naše práce zahrnuje tyto hlavní oblasti:

                                                                                                                                          

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

        INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE 

         vztahy - poradenství - personální biodynamika.


 

  • Máte-li problém, s nímž si nevíte rady, zdravotní, v partnerském soužití nebo v pracovním vztahu, problém s rodiči, dětmi, s rodovou nebo jinou závislostí - a chcete s ním něco udělat a to, co jste vyzkoušeli selhalo, zkuste to jinudy, přes nás. Nevyrábíme závislost na systému, který jsme nazvali Personální biodynamikou, učíme lidi se sebou pracovat a poskytujeme možnost se pozvednout.    
  • Lišíme se tím, že náš přístup nemá pouze psychologické kořeny,  pracujeme aktivně s vnitřní energií člověka, vyvažujeme a propojujeme - ukážeme Vám, jak ji nejvhodněji přímo pro Vás zharmonizovat a poskytneme podporu k překlenutí krizí.
  • Najdeme pro každého osobité řešení, jdeme ke kořenům potíží. Dají se ovlivnit i věci, u nichž byste to nepředpokládali. 

Aktivní vnitřní práce na příčinách problematických a opakujících se situací v životě, pomoc při mobilizaci vnitřních rezerv.

Personální biodynamika vychází při správné spolupráci z možnosti jemného přeladění organismu, umožnění nadhledu nad situací a energetického povzbuzení,  s následným hlubokým čištěním organismu. Tělesně je nenáročná.

Běžné sezení trvá 1 - 2 h, cena za hodinu času je 1 500,- Kč.

Možnost dárkových certifikátů.

 

Příklady:

Mezi nejčastější ovlivňované zdravotní potíže patří řešení

antahkarana-mini-mini.jpg

  bolestí hlavy a šíje 

 

Možnost rychle, v řádu minut, posunout akutní bolesti šíje a hlavy (v některých případech i ostatních částí těla) k vymizení bolesti. Energetická metoda spojená s reflexní terapií a rozpouštěním energetických blokád, odstranění blokád rovněž přes spoušťové tlakové body. V případě ochoty klienta aktivně na sobě pracovat je pravděpodobnost úplného vymizení potíží. Kombinace více metod podle typu člověka, možnost krystalové terapie. Hloubkové čištění. Při této terapii odblokace probíhá na zcitlivělých místech šíje, zad a hlavy, je nutné v průběhu samozřejmě počítat se snesitelnou, ale zmenšující se bolestivostí, vyplývá z charakteru potíží. Cena za čas a soustředění je 1 500,- Kč za 1 hodinu, stačí pro zmírnění či odeznění bolesti. Pracujeme s energií celého těla.

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 Alergie  

Zde se dotýkáme zejména energií sdílených rodem a rodinou a souvisejících s nepřijatou agresivitou. Přístup je individuální.

antahkarana-mini-mini.jpg

 Hormonální poruchy

Poukazují často na nevyváženost vnitřní mužské a ženské stránky.

Mezi některé další řešené problémy patří 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

hyperaktivita a neklid, nespavost, únavnost, syndrom vyhoření,  deprese, dotýkáme se rovněž problému roztroušené sklerózy a energií dalších těžkých nevyvážeností atd.

antahkarana-mini-mini.jpg 

a samozřejmě platí to, že čím dříve je problém zachycen a člověk je schopen spolupracovat, tím lépe a rychleji jej lze napravit. Okruh ošetřitelných potíží se dále rozšiřuje – na osobní domluvě.

 

 PORADENSTVÍ NA DÁLKU PO TELEFONU

 Poradenství na dálku po telefonu 300 Kč za 20 minut hovoru - kontakt 7282167435 - platba převodem na č. ú. 670100-2209554097/6210 mBank, do poznámky prosím jméno, datum a čas hovoru, VS 9991. Minimální platba je 200 Kč za hovor.

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

REIKI CELOTĚLOVÉ OŠETŘENÍ 

 

 

 

Vysycení celého těla životní energií s harmonizujícím - léčebným efektem, v šatech, vleže na lůžku nebo vsedě na židli podle přání. Délka trvání 1 hodina, cena 1 500,- Kč. Doteková technika, citlivé partie bezdotykově.

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

NARA - KOMPLEXNÍ ODSTRANĚNÍ BLOKÁD S HARMONIZACÍ 

 

 

Nejúplnější způsob vyladění organismu probíhající ve třech stupních, v prvním zdiagnostikujeme a společně odstraníme energetické blokády na organismu, ve druhém organismus vysytíme životní energií a ve třetím podstoupíte jemnou kraniosakrální terapii celého těla k vyladění optimálního stavu. Současné použití krystaloterapie a aromaterapie speciálních směsí podle typu klienta možné. Doporučujeme maximálně 1x měsíčně, intenzivní očista celého organismu. Cena za 3 hodiny 4 600,- Kč. Možnost dárkových certifikátů.

 

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

 LADĚNÍ ENERGIÍ MÍST, DOMŮ, POZEMKŮ, KRYSTALY 

 

 

     

  • Energetické ladění prostor

 

Přeladění negativních energií na pozemcích a v budovách, placená služba, individuálně na dotaz. Závisí na vzdálenosti, rozloze a stupni ovlivnění.

Vyčištění bytu od negativních energií v Brně a okolí do 30km 5 000,- Kč, na vyžádání maximálně dvě opakování následujících čištění ve stejném místě po 2 500,- Kč. Ve vzdálenějších lokalitách plus 1 200,- Kč za hodinu cesty tam i zpět. Trvání různé podle náročnosti, obvykle do 3 hodin času.

Vyčištění obytného domu a přilehlého pozemku od negativních energií v Brně a okolí do 30 km 15 000,- Kč, součástí je práce s krystalovými kotvami, na vyžádání další dvě opakování následujících čištění ve stejné lokalitě po 5 000,- Kč. Ve vzdálenějších místech plus 1 000,- Kč za hodinu cesty. Trvání podle náročnosti, obvykle 3 a více hodin práce.

Vyladění firmy, budov a pozemků podle rozlohy, počtu a velikosti použitých stabilizačních krystalů - na vyžádání, práce i v delším časovém úseku. Cena od 20 000,- Kč.

 

 

  • Cílené nabíjení krystalů

Možnost opatřit vhodné krystaly, několik set gramů i v desítkách a stovkách kg  a nabíjením vytvářet energetické depozity pro zesílení pozitivních vlastností (štěstí, radost, efektivita, soustředění, síla, jemnost, citlivost , harmonie atp.), možnost umístění v prostorech firem nebo obytných jednotkách (nutná konzultace), možnost pravidelného čištění, údržby a dobíjení. Cena závislá na velikosti a kvalitě krystalu (krystaly v řádu stovek kg se pohybují v řádu set tisíc Kč), vzdálenosti a časovém rozsahu, na dotaz. Minerály jsou živé, a jako vše potřebují pravidelnou regeneraci, jsou-li energeticky vyčerpávány. Možnost propojování krystalických minerálů do sítí a zapojování do energetických struktur krajiny.

 

Nabíjení a programování velkých krystalů jako depozit pozitivních vlastností, jako je: radost, štěstí, milosrdenství, laskavost, čistota myšlení atd. - závisí na velikosti krystalu, polovina z ceny krystalu v případě zakoupení od nás, minimálně 1 000,- Kč, cena za druhý a každý další kilogram hmotnosti krystalu 100,- Kč. Cena za čas, intenzitu, soustředění, práci.

 

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

CERTIFIKACE USUI REIKI  


                

 

Mimo jiné systémy řízení vnitřních energií se nám osvědčil Usui Reiki systém přírodní harmonizace pro jeho transparentnost, univerzálnost, jednoduché, čisté a přímočaré použití v životě, jsme zasvěcujícími mistry kmenové linie. Semináře probíhají v energeticky vyjímečném prostoru Personální biodynamiky na Jakubském náměstí 1 v centru Brna. V případě vážného zájmu a dostatečném množství zájemců můžeme po domluvě uspořádat seminář či přednášku s energetickou tematikou i mimo Brno, kdekoliv.

Příklad semináře: 

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/akce/usui-reiki-system-prirodniho-leceni---i.stupen--brno--jakubske-namesti-1--sobota-28.12.2013-9---15h.html 

 

Související odkaz:

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/zajimave-texty/martin-ronge---reiki--je--laska.html

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/zajimave-texty/nase-odpovedi-na-vase-otazky-kliknete-pro-zobrazeni/snasenlivost--reiki--cirkev.html

 

 

Reiki zasvěcení I. stupeň                2 500,- Kč/os

Reiki zasvěcení II. stupeň               5 000,- Kč/os

Reiki zasvěcení III. stupeň mistr    9 000,- Kč/os

Reiki zasvěcení IV. stupeň            25 000,- Kč/os

 

 ( IV. stupeň je velmi individuální, závisí na vyvážení )

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

  FIREMNÍ AKCE        


                         

    

Pořádání jedno- i vícedenních seminářů, edukačních bloků a vzdělávacích akcí  s  tematickým zaměřením na osobnostní rozvoj, psychologii vztahů, marketing, vedení a řízení lidských zdrojů, tvorbu sítí, prodejní a identifikační dovednosti. Přednášky, workshopy. Propojení modulů jednotlivých tematických celků podle cílové skupiny a zaměření. 

Nejobvykleji pro 5 - 30 lidí, rámcově, dle dohody. Můžeme přijet téměř kamkoli - za předem dohodnutých podmínek, stejně tak vybrat vhodný prostor, zajistit akci organizačně. Témata lze dohodnout ve velmi širokém rozsahu při zachování koncepce Personální biodynamiky,  jsme schopni zajistit i externí pracovníky v případě potřeby a požadované náročnosti. Důraz u všech akcí je kladen na praktičnost, propojení s životními principy a správné cítění hierarchie. Během seminářů dochází k přirozenému hlubokému pozitivnímu přeladění účastníků, pracujeme cíleně s energiemi skupiny. Respektujeme a podporujeme konkrétní firemní strategie. Ceny na dotaz.

 Příklady témat:

Sedm návyků skutečně efektivních lidí,

Vedení a řízení lidských zdrojů,

Delegování pravomocí - růst a nechat růst,

Koučink jako metoda růstu,

Peněžní minikonstelace,  

Peníze jako neutrální energie - co jí přiřadíme,

Přijetí hojnosti v životě, aj.

 

Pro skupiny, rovněž manažerského a business zaměření, zprostředkujeme vstup do řízených koncentračních technik se správným vyvážením všech rozhodujících složek s akcentem na potřeby skupiny, s možností vedení semináře rovněž v oblasti prodejních a marketingových aktivit, samozřejmě i pro jedince odlišného zaměření.

Jsme schopni zajímavým způsobem přiblížit tuto praktickou stránku všem aktivním zájemcům bez omezení. Vhodné jako univerzální rozvíjející semináře. Adaptujeme se podle Vašich požadavků, zachováváme charakter. Ovládnutí nutkavých myšlenek v praxi. Ideální počet ve skupině do 8 lidí, na dožádání možno i více. Ceny na dotaz.

 

 

Vzhledem k dlouholeté praxi v řízení lékáren, vedení a řízení týmů poskytujeme placené poradenství v této oblasti. Předností je nezávislá angažovanost, zevrubná znalost prostředí a možností, schopnost odhadnout trendy rozvoje segmentu, vyhodnocení kvalit a sladění obchodních a prodejních týmů.

 

 

antahkarana-mini-mini.jpg

                                                                                                             

 




 

CENA SHRNUTÍ

Akutní bolest hlavy hodina 1 500,- Kč

Reiki celotělové ošetření hodina 1 000,- Kč

Práce se vztahy, individuální terapie hodina 1 500,- Kč.

NARA - komplexní odstranění blokád 3 h 4 600,- Kč

Vyčištění bytu od negativních energií do 30km (Brno)  5000,- Kč, max. další dvě opakování následujících čištění ve stejném místě po 2 500,- Kč. Nad 30 km plus 1 000,- Kč za hodinu cesty tam i zpět. 

Vyčištění domu a pozemku od negativních energií do 30 km (Brno) 15 000,- Kč, další dvě opakování následujících čištění ve stejné lokalitě po 5 000,- Kč. Nad 30 km plus 1 500,- Kč za hodinu cesty tam i zpět. 

Vyladění firmy, budov a pozemků podle rozlohy, počtu a velikosti použitých stabilizačních prvků - na vyžádání individuálně, od 20 000,- Kč.

Nabíjení, čištění, programování velkých krystalů minimálně 500,- Kč, cena za druhý a každý další kilogram hmotnosti krystalu 50,- Kč. 

Propojování velkých krystalů do energií krajiny - individuálně, po dohodě.

Poradenství na dálku po telefonu 300 Kč za 20 minut hovoru - kontakt 7282167435 - platba převodem na č. ú. 670100 - 2209554097/6210 mBank, do poznámky prosím jméno, datum a čas hovoru, VS 9991, minimální platba za hovor 200 Kč.

  

Reiki zasvěcení I. stupeň                2 500,- Kč/os

Reiki zasvěcení II. stupeň               5 000,- Kč/os

Reiki zasvěcení III. stupeň  mistr   9 000,- Kč/os

Reiki zasvěcení IV. stupeň            25 000,- Kč/os

 (udělení IV. stupně je velmi individuální)

 

Zasvěcení na dálku bez osobní přítomnosti I. stupeň 2 900 Kč, II. stupeň 5 500 Kč (na účet 670100 - 2209554097/6210 mBank, do poznámky prosím jméno, datum a čas, VS 9993). 

 

antahkarana-mini-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?