Jdi na obsah Jdi na menu

V Kalifornii se v ječmeni objevil záhadný obrazec

1. 1. 2014

http://www.novinky.cz/koktejl/323255-v-kalifornii-se-v-jecmeni-objevil-zahadny-obrazec.html

 

Komentář: Kruh vyzařuje a nese informaci, ať jej vytvořil kdokoli. Je asymetrická, výrazně nabity jsou především všechny tři kruhy a čtvercové rámování jádra.

Nepřekvapuje mne, že většina odborníků tvrdí, že kruh je mechanického původu. Běžný člověk se zamyslí nad tím, kdo by asi vyráběl složitý obrazec v obilí, když není zřejmé, k čemu slouží. K diskreditaci kruhů v obilí? V jejich ET původ věří jen malá část obyvatel, a ačkoli tato část roste, skeptiků je nepoměrně více. Je to pro člověka dost velká námaha, i pro státní instituce by to bylo složitější. Stálo by to dost peněz. Takhle se většinou lidé nechovají - neúčelově.

Většina kruhů v obilí slouží podle mého názoru jako multifunkční energetické body v krajině. Částečně přímo ovlivňují vědomí lidí vloženou informací tvarového zářiče a lidský organismus na ně reaguje změnou energetické konfigurace - posunem vědomí, současně ovlivňují "akupunkturní" body Země a uzpůsobují zemské pole k frekvenčním posunům a také na myšlenkách narušují navyklé představy o možnosti vývoje na Zemi. Říkají vlastně: Nejste tu sami, jste součástí Vesmíru, jsou tu bytosti s vyššími schopnostmi než většina z Vás, žijí paralelně s Vámi nebo : Myslíte si, že jste nejvyšší formou života na Zemi a v kosmu? Jsme s Vámi a podílíme se na vývoji stejně jako Vy...Nebo také : Jsme tu od nepaměti a vedeme Vás a chráníme jako součást Země, jako její úrovně.

Nicméně kruh působí technicky, je to strohá informační struktura. JIné působí jako umělecká díla.

Kdo ví, jak to je ?    MR

 

Náhledy fotografií ze složky Kruhy v obilí

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Viola - Co mi tento obrazec připomíná?

5. 1. 2014 23:41

Uprostřed je jakoby obrazovaka a na ní tři řádky textu - jakoby v brailově písmu, ale může to být nějaká forma písma. Také by bylo dobré si ujasnit, kde je dole a kde nahoře. Postavila bych ten obrazec na stranu, kde se jeví být zastávka na cestě. Přijde mi to jako pozdrav PF 2014 dole. Čtverec by měl být vyjádřením, že je něco neživotné - jako stroj, robot.
Také to může být reakce na vyslanou Čínskou sondu na Měsíc.

.. - ...

5. 1. 2014 23:35

...