Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na stránkách Personální biodynamiky - 20. 3. - 27. 3. 2017

25. 3. 2017

 

 

img_0515.jpg

Horoskop na období 20. 3. - 27. 3. 2017

 

Síla lásky

 

 

Slunce vstupuje do znamení Berana 20. 3. v 11 hodin 29 minut, kdy nastává jarní rovnodennost. Začíná nový rok cyklu přírody, přirozenosti, nového počátku. Čeká nás zásadních 14 dní. Slunce se setkává s retrográdní Venuší a osvětlí téma lásky, citů, harmonie a hodnot. Záleží, v jaké úrovni vědomí Venuši máte - jestli naplňujete své potřeby, naplnění, chtění, své sny, představy, jen berete nebo dokážete myslet na zájmy druhého, obdarováváte, pečujete, podporujete a snažíte se druhého pozvednout. Pokud chcete naplnit své instinkty, vášně a pocity, jste v nízké úrovni prožívání lásky a ta vždy přinese zklamání, bolest, utrpení a opuštění. Téma lásky je nejvíce ožehavé téma, je to tak záhadné téma. Co láska vlastně je a kde se bere? Kdybych vám mohla vysvětlit, co mi bylo odhaleno v tématu lásky, viděli byste jak nízce žijeme. Jak neznáme spirituální význam propojení dvou lidí a jak s ním vědomě pracovat. Ano, pracovat. Ale lidé si chtějí užívat! Užívat si je nízká energie, která je spojená právě s instinkty, pudy a vášněmi. Myslíte, že prozřetelnost nám dala dar lásky, aby nás uvrhl do těch nejnižších energií instinktů, lpění, žárlivostí, nevěr, podvodů a závislostí? Dar lásky jsme dostali, abychom dar využívali k pozvednutí člověka a přiblížení se k Bohu. Proto pracovat s láskou. Ach, jak právě téma lásky jsme vůbec nepochopili a sílu lásky ani nevyužili. A v tomto týdnu se objeví, jak na tom jste. Na jedné straně se objeví nízké tendence Venuše - růžové brýle, touhy, vášně, přitažlivost, rozpory, opojení, zamilování a na druhé straně láska, která pramení z vyšších úrovní vědomí člověka. Dle toho, jak člověk má svou lásku posazenou. Jestli vám sedí v první čakře, nebo již umíte tuto energii uchopit a nechat vystoupit alespoň k srdci. A když to dokážete až ke korunní čakře, stanete se gejzírem lásky, laskavosti, soucítění a pochopení. Pokud ji máte alespoň v srdci, myslíte na zájem a blaho toho druhého.

Pokud je v první čakře, chcete si naplnit své představy, chtění, emoce, především získat lásku, být milován. Vůbec vám nejde o druhého. Máme se dostat do aplikování lásky, hodnot, harmonie a vyrovnání. Jak používáte a k čemu používáte lásku. Můžete tento čas využít k tomu, že budete pozorovat sami sebe, jak prožíváte, co cítíte a jaké máte potřeby vůči druhým a jestli vůbec něco dáváte. Co chcete získat, vzít si od druhého. Tím poznáte svou úroveň lásky, především, díky tomu se můžete vysvobodit. Osvobodit se od toho být zlodějem, být hladovým. Hledejte lásku jen u sebe, abyste mohli být zdrojem lásky pro druhé.

Venuše je spojena s harmonií, s uměním, krásou, a proto bude zviditelněna naše vnitřní harmonie a vše, co není v harmonii. Okolnosti vás budou nutit, aby se harmonie naplnila. Můžeme tak i platit své dluhy, pokud někomu dlužíme - peníze, lásku, úctu, ocenění, uznání, omluvu…. V tomto týdnu se pravda projeví. Můžete udělat tak velký posun a vyrovnání, až se vám z toho může zatočit hlava. Je to na vás.

Slunce a Venuše se dostává do trigonu s Černou lunou, a tím se toto téma stane zásadním. Přinese se pravda, síla vědomí pracuje. Osudová doba, kdy se budou dít velmi silné události. Záleží na kolik je vaše vědomí, vůle jasná, čistá, protože dle toho bude zviditelněno. Jsme v roce Slunce, a to ozařuje vše, co v nás je, naše slabá místa, naše bolesti a zároveň sílu, čistotu a požehnání, pokud ji v sobě máme.

Co se děje v nás, a především kolem nás, je součástí nás samotných. Vše, co nás obklopuje je odrazem našeho vnitřního světa a souvisí s námi. Můžeme se dotknout v sobě tak mocných sil, síly svého vědomí, individuality, jedinečnosti, ne proto abychom si zase něco vzali, ale abychom dali. Spousty ezoterických pouček bylo překrouceno a nesprávně pochopeno. A lidé je dokonce využívají k manipulaci s druhými. Často se obracíme ke starým „poučkám“, tehdy byly správné, protože vědomí lidí bylo velmi jiné, než je nyní. Pro nás proto již nejsou platné, uchopujeme je nesprávně, tedy můžeme říci lživě. Naše vědomí je natolik otevřené, kdy „musíme“ přijmout zodpovědnost za vše, co se děje uvnitř člověka, nás samých a zároveň, co nás obklopuje. Jsme již v takové síle vědomí, kdy se chce po nás spolupráce s vědomím, prozřetelností, světlem, Kristovým vědomím. Spolupráce, spolutvoření, už nejsme „otroky“ osudu, tedy nemusíme být, někteří ještě jsou a dlouho ještě budou. Dříve nebylo možné být strůjce svého osudu, proto nemůžeme používat stará učení slepě, povrchně. Musíte se sami dostat k poznání, k čemu to učení slouží, proč se to tak má a jestli to je vůbec ještě platná a potřebná „pravda“. Jak správně používat nástroj s novým vědomím člověka, a tím vytvořím novou úroveň. Tím se posouvám a vyvíjím.

Jedni se proto budou motat ve víru svých vášní, tužeb, trápení, nenaplnění, nedosažení lásky, nespokojenosti, rozmrzelosti a nedostatku. Druzí si budou v požehnání prožívat lásku v klidu a souznění. Budou naplnění a šťastní, vše se jim bude dařit, budou sbírat plody své práce, jak v citech, poctách, tak i ve hmotě.

Láska buď je nebo není. Právě láska vše urovnává, harmonizuje a uklidňuje. Když člověk nedokáže milovat, nemůže ani očekávat, že láska zvenku přijde, že ji potká, a i kdyby ji potkal, nepozná ji. Ten, kdo analyzuje, zkoumá, testuje přivolává jen smrt – trápení, bolest, rozpad. Ano, analýza je smrt, syntéza vede k celistvosti. Až tehdy můžete skutečně milovat.

Merkur v kvadratuře s Plutem a konjunkce s Uranem, opozice s Jupiterem - ukazuje bouřlivou dobu v mysli, komunikaci, rozhodování, písemnostech a cestování. Síla vědomí, které bude zaktivováno, aby bylo naplněno to, co má být, přinese „revoluci“ v mysli. Nová prozření, pochopení a změny názorů a svých cest. Nejdříve přichází od člověka manipulace a touhu mít vše ve své moci, ale to se vám nepodaří. I můj horoskop nejdříve nebude pochopen, dokonce dojde k překroucení mých slov. Vidíme, co jen chceme vidět. Když si horoskop přečtete v úterý 28. 3., uvidíte v něm úplně něco jiného, možná právě potom pochopíte, co je za slovy. Budete to již cítit, nebudete analyzovat. Zkuste to.

Síla vědomí, síla světla způsobí, že budete muset změnit své plány a každou chvilku bude vše jinak.

Budeme nesoustředění, nervózní, neklidní, objeví se nespavost, bolesti hlavy, a tak trochu bláznovství. Najednou vás něco napadne, a budete mít potřebu jít to udělat. Tady je důležité rozpoznat, jestli je to od ega či vyššího vedení inspirace.

Kdybyste viděli síly, které jsou připraveny s námi pracovat. Jak mocné proudy energií se během 14 dní uvolní. Energie Světla a Lásky, ženského a mužského principu. Jak budou spolupracovat, aby došlo k „oplodnění“, zasetí toho, co má být projeveno na Zemi. Ten, kdo je otevřený a připravený bude v sobě cítit tak silné proudy energií a bude vědět, co s tím. Taková energie má být využita pro vyšší zájem, ne pro své chtění a zisky. Ale takový člověk je již oproštěn od využívání energie pro osobní zájmy. Další budou vedeni, inspirováni a postaveni do příležitostí a možností. Rozhodování, volení svého směru, aktivity. Jsme v energiích, kdy si tvoříme svůj nový příběh, epizodu, která má přinést náš vývoj. Dle vaší karmy bude vyrovnáno či odměněno.

Koho napadlo - konečně dostanu odměnu, konečně dostanu to, co chci, ten bude muset ještě platit - vyrovnat.

Ten, kdo přemýšlel, kde ještě je potřeba zapracovat - vyrovnat, ten bude odměněn.

 

S láskou, Petra Nel

 

 

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

 

img_0530.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

img_0742.jpg

Farní kostel Tamsweg - silové místo

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?