Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na období 14. 11. - 20. 11. 2016

15. 11. 2016

 

labut.jpg

 

 

Horoskop týdne od 14. do 20. listopadu 2016

TVOŘÍME

Merkur prochází znamením Střelce a je v harmonii (sextil) s Marsem ve znamení Vodnáře. podpořeno je bystré myšlení a úspěch s tím spojený - přednášky, rétorika, tvořivost slova a rozumu. Úspěch ve sportovních činnostech. Dobré pro obchodní jednání. Opatrně na cestách, možné havárie, ve vzduchu je mnoho energie. Slunce bude vstupovat do méně harmonických vazeb s Lunou, Uranem, Saturnem, což lokálně vyostří méně vědomé podkladové energie - možnost nehod. Celková situace ve světě ale celý obraz vyhlazuje, zklidnění. 

Úplněk ze 14. na 15. 11. je ve znamení harmonie Luny s Marsem (trigon).
Dámy, které jste ještě nebo již vzhůru a chcete osvěžit svou pleť, využijte listopadového úplňku a vystrčte ven na měsíční světlo nádobu s vodou a nechte na ni působit listopadový úplňkový měsíc. Vodou se poté v následujících dnech za úsvitu (6, 30) umývejte, budou se méně tvořit vrásky a pleť zmládne a osvěží se.

Trvá dlouhodobý aspekt Černé Luny ve znamení Štíra - vycházejí skutečnosti vyplývající z našeho odmítání tmy, kterou tím přitahujeme, svou obranou a odsouzením, oddělením se od ostatních a jejich kritikou. Zesílení sexuality, která je pojímána často jako nečistá. Pomstychtivost, manipulace, ovládání a moc jsou na vzestupu v celém období. Na druhé straně při ovládnutí moudrost, osvícení, velký posun. Polarity jsou vyostřeny a zdánlivě odděleny. Pouze jejích poznáním a propojením mezi sebou nastává mír a smír i v nás.
 
Shrnutí: Celková situace ve světě podporuje obchod a zklidnění vztahů, v naší oblasti pozor na nehody spíše podkladového typu - výpadky sítí, řetězové nehody. Bude se dařit tvořivým aktivitám. Příprava nového začátku, nové období v životě. Podprahově se uplatňují štíří aspekty odpustím ale nazapomenu, odsuzování druhých a jednostranná propagace jednoho aspektu - převážně světla - a posuzování druhých, což vede k přitažení potlačené tmy do života v reálných situacích. Uvědomme si, že jsme syntézou obou pólů, světla i tmy, z nichž jeden umožňuje pojímání druhého. Poznejme svou temnotu, přijměme ji a přikloňme se ke světlu. Úplňkovou vodu v listopadu lze použít k omlazení pleti umýváním za úsvitu v následujících dnech. Polarizované světlo je úžasné.
 
Text je kopírovatelný s odkazem na stránky, autor textu Martin Ronge
 
 
svicka-plamen-zdarma.jpg
 

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

ukazkovy-nativni-horoskop-okamziku-brno-15-11-5-53.bmp 

Ukázkový nativní horoskop okamžiku Brno 15 11 5 53

 

 

Superúplněk nad Prahou. Kamery sledovaly největší Měsíc za 68 let

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?