Jdi na obsah Jdi na menu

SOLARA - MALÁ ČÁST SOLAŘINA REPORTU NA LEDEN 2014 - ZNOVUNAPOJENÍ NA PRAVDU

29. 1. 2014

 

LEDEN 2014 - ZNOVUNAPOJENÍ NA PRAVDU

 

dolphin-wallpapers-download-new-g.jpg

 
 
SOLARA - MALÁ ČÁST SOLAŘINA REPORTU NA LEDEN 2014 - ZNOVUNAPOJENÍ NA PRAVDU
 
 
Čerstvé nové energie roku 2014 se začaly vlévat právě v půlnoci na Silvestra. Pak..., právě když jsme s velkou radostí, láskou a entusiasmem vítali Nový Rok, připraveni skočit vpřed do Nové Krajiny, se zdálo, že všechno se překvapivě zastavilo. Vypadalo to, jakoby se zastavil čas. Nebo náhle skončil svět. Nebyli jsme schopni říci, jaký je den nebo kolik je hodin. Měli jsme pocit, jakoby naše fyzické oči neviděly jasně, nebyly schopné jasně zaostřit; místo toho se všechno kolem nás zdálo být měkké a rozmazané. Snížila se naše účinnost a dělalo nám problémy něco udělat. Hned potom někteří z nás onemocněli nachlazením nebo chřipkou, byli zasněženi vánicí nebo zastaveni vlnami vedra. To bylo to poslední, co jsme čekali, že by se mohlo stát... Ale všechno to bylo nápomocné, protože nás to posílilo v tom, abychom zastavili všechny vnější rušivé vlivy a ukázalo nám to více vrstev toho, co nepotřebujeme.
 
Byl čas pro hlavní ZNOVUNAPOJENÍ NA PRAVDIVOST. Všechna okénka/počítadla našeho života byla resetována na nulu, zmizely knihy našich starých příběhů a my jsme museli začít znovu. Lednové nové zapnutí s sebou přináší nový prvek, který uvolňuje dlouho zkostnatělé, zvápenatělé prvky. Přináší důležitou transformaci, která odstraňuje překážky, které nám dříve bránily v tom, abychom plně obydleli Novou Krajinu. Také dále slaďuje naší bytost se zvukem Nové Krajiny. To vše vytváří velmi úrodnou půdu, do které máme zasadit semínka našich Pravých Životů a Nejdivočejších Snů.
 
Celý měsíc budeme čím dál víc zaměřeni na to, co je pravdivé a pravé. Nebude probíhat pouze proces integrace, začlenění, ale také vyčlenění prvků, které už víc nepotřebujeme, vnitřně i zevně. Nové zapojování, které probíhá v lednu je naší největší prioritou, přestože je mnoho dalších věcí, které bychom velmi rádi dělali.
 
Proto musíme udržovat zaměření spíše na Reset, než na aktivity, které na nás čekají, až bude proces dokončen.
Během této doby se dějí věci, kterých se skutečně chceme účastnit, ale právě teď nemůžeme. Je toho mnoho, co chceme udělat, ale není to právě teď možné. To může být frustrující, dokud prostě nepřijmeme velkou důležitost procesu znovuzapojení.
 
Přestože se opravdu chceme posunout vpřed, nestane se tak až do března. Kdykoli se budeme snažit jít dopředu, zavede nás to v kruhu zpět k Resetu. To proto, že Znovuzapojení k pravdivosti je tento měsíc nejdůležitější.
 
 
 
 
Solarawww.nvisible.com Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního Surf Reportu na leden 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO. Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. 
 
 

Náhledy fotografií ze složky Mandaly