Jdi na obsah Jdi na menu

SILVESTR 2013 - HOROSKOP 31.12.2013 23 : 59 : 59

31. 12. 2013

 

 

31.12.2013  23 59 59   PRAHA

 prelom-2013-2014.bmp

 Centrální fialový kříž  je ze sextilů, pozitivních spojení, pro mne má symbol vnitřní cesty ve vyvážení. Tento fialový kříž je ohraničen na hrot postaveným kosočtvercem červené barvy, tvoří jej kvadratury, problematičtější a méně harmonická spojení, která energii zeslabují. Na levé straně je konjunktivní shluk aspektů Asc, Antivertex a Mars, dole Luna, Slunce, Merkur a Pluto, vpravo na dalším hrotu je Uran a Dsc a nahoře je volně sdruženo Medium Coeli Mc, vládce Jupiter a Lilith, Černá Luna, mezi nimi jako plovoucí kousky bez výrazného propojení do křížového - kosočtverečného obrazce jsou Vzestupný a protilehlý sestupný bod, osamoceně stojící jinak velmi významný Saturn příznivě spojený s Lilith a Jupiterem, samostatná Venuše, Neptun propojující pozitivně Vzestupný a sestupný bod a Lunu, Vertex ve znamení Berana.

Spodní část kosočtverce je silněji " zakvadraturována" červeně.

Promítneme-li do obrazce proti nám stojícího člověka, opticky levá strana ve znamení Vah se nyní jeví jako jeho pravá - mužská strana, protilehlá strana ve znamení Berana, opticky pravá, je z tohoto pohledu levá - ženská, propojení do Země ve znamení Kozoroha(konjunkce dole- Slunce,Luna, Merkur, Immum Coeli) jsou jeho nohy a horní úroveň, hlavu, zastává Medium Coeli, střed vědomého nazírání, dále nepřiznaná  Lilith, a se Saturnem příznivě spojený Jupiter - vládce.

Že to tak nejde dělat a znázorňovat? Ve skalní astrologii asi ne , ale jako malíř nebo estét si s tím mohu dělat co chci. Je to obraz, který mne ovlivňuje nikoli v logickém úsudku, ale v pocitu, a pokud mi připomíná člověka, propojeného křížově do polarit, je to pro mne v pořádku.

Pro mne to znamená, že ve spodní , zemské, fyzické polovině se bude v předznamenaném období 2014 mnohé nelehce řešit a vytahovat navenek, protože to spojené kvadratury dělají, a je jich tam víc, než nahoře. Současně dojde k propojení mužské a ženské kosmické složky, Slunce je dole, v zemním znamení, přestože patří nahoru. Do vědomí půjdou složky nepřijaté tvořivé sexuality. A cesta jde nitrem, přes všechny vnější překážky. A někdo si řekne  bla bla bla  ...

Ale to nevadí. Nenapadlo Vás někdy, že věci jsou víceúrovňové ? Jistěže ano. A na jedné úrovni mohu mít pravdu a v tomto obecném řečení ji asi budu mít. Jde o inspiraci, nikoli o to něco si namlouvat. Nemusíme všude vidět duchy, abychom rozšířili své vědomí. Přesto tu jsou. Duchové. Každý obraz nás vnese do imprese okamžiku v paprsku energie, v níž vznikal, jejž v té chvíli, období udržel a realizoval tvůrce obrazu, propojuje nás do jiné doby, dimenze, pocitu. Tohle dělá z mazanic mistrovská díla - čisté a jasné propojení, přenos. Proto se pře d Monou Lisou nebo Poslední večeří Páně cítíme v úctě a pokoře ke kráse symbolu a obrazu, znázorněného života. 

A dobrá interpretace horoskopu je zde: 

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/zajimave-texty/horoskop-na-obdobi-od-30.12.2013-do-5.1.2014.html

 

Do Nového roku 2014 Vám přeji vše dobré, lásku, radost a štěstí v srdci, vstřícnost a jasné hranice, schopnost stejně divoké obrany jako bezbřehého přijetí a odpuštění !  Martin Ronge

 

Náhledy fotografií ze složky Bukovinka u Křtin - místo zjevení Panny Marie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář