Jdi na obsah Jdi na menu

Nový systém čaker - proměna čaker ze 7 na 13

1. 6. 2013

 

Nový systém čaker - proměna čaker ze 7 na 13

 
V době transformace dochází i k proměně našich energetických center tak, aby bylo možné jejich využití v nadcházející době. Proměna čaker může způsobovat přechodné pocity zrdravotních potíží, tlaků nebo bolestí v těle.
1. čakra
Toto energetické centrum umožňuje matce Zemi sladit vibrace vaší životní síly se svými. V podstatě matka Země závisí na rezonanci jejích fyzických andělů, aby si udržela maximální efektivnost svého magnetického a gravitačního pole.
2. čakra
Je svázána s první čakrou. Jejím primárním účelem je pomoci oživit tělo prostřednictvím speciálních sexuálních praktik nebo oborů jako vysoce rituali-zovaná, plně vědomá tantra. Tento proces umožňuje vibrační energii (vnitřnímu sexuálnímu vylaďovacímu krystalu) vyladit celé tělo a obzvláště první čakru.

3. čakra (centrum Solar Plexu)
Nachází se hned nad vaším pupíkem a je sídlem druhého spojovacího bodu pro vaše plné já. Životní energie vstupuje skrze korunní čakru na vrcholku hlavy (zlatý motouz) a skrze Solar Plexus (stříbrný motouz) nebo sídlo vaší vůle. Srdeční centrum tuto energii reguluje.

4. čakra (centrum bránice)
Nově zformovaná srdeční čakra, nalézající se na spodku dutiny břišní, je nyní centrem pro ukládání emocí. V blízké budoucnosti bude schopno zmírňovat stres a posilovat energie vůle, uložené v centru Solar Plexu. Tato čakra je centrem obnovené prány (energie dýchání). Revitalizuje a čistí tělo.

5. čakra
Nachází se v srdci. Je to životně důležité spojení s andělskými energiemi čisté myšlenky a posvát-nými energiemi úplné lásky, zbavené veškerého vlastnictví, sentimentality atd. Tato úplná nebo čistá láska umožňuje vašemu tělu fungovat za vrcholné efektivnosti.

6. čakra (centrum brzlíku)
Též nově zformovaná, se nachází tam, co žláza brzlíku. Ve vaší nastávající realitě je tělo čistou myšlenkovou formou. Jeho imunitní systém je neskutečně silný a odolný. U transformovaného člověka si brzlík uchovává svoji původní velikost, což je asi třetina velikosti dospělého srdce. To znamená, že centrum brzlíku zůstává v průběhu vašeho života zdravé. Lidské tělo snadno získává schopnost transformovat jakoukoli potenciální nemoc.

7. čakra
Nachází se v hrdle a pomáhá sbírat energii prány, která posiluje a čistí tělo. Rovněž funguje jako komunikátor pro vaše vědomí a koordinuje energie těla s energiemi regulatorního vědomí hlavy.

8. čakra (centrum studnice snů)
Další nová čakra, se nachází v oblasti týlového laloku (vzadu, na spodku hlavy), přímo nad krkem. Jedinci, obzvláště s duševními schopnostmi, obvykle díky hromadění informaci, které vytváří v této oblasti problémy, pociťují bolesti hlavy. Neaktivnost této čakry odráží stav coby spící, omezené bytosti. Ve stáva-jící realitě mohou lidé s rozšířenými duševními schopnostmi používat spojení pro mentální kontrolu ostatních. Je důležité obklopit toto centrum silnou spirituální ochranou. V novém systému plného vědomí se toto konkrétní centrum, regulující duševní energie a zabraňující, abyste byli kontrolováni, stává velmi důležitým.

9. čakra (podvěsek mozkový)
Nově se nachází v oblasti žlázy podvěsku mozkového. Poblíž středu vaší hlavy tak umožňuje vašemu tělu reagovat na světlo a záření a využitím této reakce případně obnovit vaše tělo. V novém těle šesté, osmé a deváté centrum celkem intenzivně vzájemně reagují s ostatními, což vám umožňuje okamžité použití jakékoli vitální, mezidimenzionální informační energie.

10. čakra (centrum šišinky)
Nachází se uprostřed čela, nad nosem, a poblíž šišinky. Přivádí frekvence vyššího světla a je známá jako vizionářské centrum, centrum intuice, či “třetí oko“. Společně vám osmá a devátá čakra umožňují dostávat a interpretovat vize a další klíčové zprávy z vyšších vibračních stavů.

11. čakra (korunní centrum)
Nachází se v zadní polovině vrcholu vaší hlavy. Je to zde, kde se energie úplného já z univerzálního zdroje a dvě nové éterické čakry v hlavě spojují.

12. čakra (univerzální žena)
Nachází se ihned nad hlavou. Řídí levou stranu vašeho těla a reguluje mnoho kreativních darů a nadání. Je to rovněž místo, kde má zdroj touha po vnitřní sebelásce a po vnější lásce nebo soucitu. Je zdrojem a zásobárnou ženské energie.

13. čakra (univerzální muž)
Nachází se nad hlavou a reguluje pravou stranu těla. Má také řídící funkci pro vaše vnímání reality a vaši schopnost provést účelově určený plán. Tato čakra je zdrojem vašeho přání vnitřní a vnější harmonie. Je zdrojem a zásobárnou mužské energie.
 
(Převzato z www.tetakaterina.cz)




 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář