Jdi na obsah Jdi na menu

Modlitba

2. 6. 2013

 

Modlitba Barbory Marciniak s doplněním Martina Rongeho.ppt

 

 

Modlitba

Vztaženo k meditaci na slova Barbory Marciniak z knihy Cesta posílení(2012 Plejádská moudrost pro svět v chaosu), Fontána. Originální text B.Marciniak barevně, rozvinutí pod ním Martin Ronge.

Jsem tvůrce. Jsem zde, abych tvořila bezpečný a krásný život. Pomocí vibrace a frekvence si volím být zdravá, plodná a moudrá.

•       Z mého srdce září Bůh, jsem jeho realizací ve tvaru v hmotě. Má duše je mocná a schopná rozpustit masky, které ji stíní a tvoří mou osobnost. Bůh je láska. V mém srdci je láska, základem mé bytosti je láska. Mou pravou realizací je splynutí s Boží přítomností v tvořivém spojení s ostatními živými bytostmi, to znamená, že má činnost je zaměřena na harmonizaci vztahu se živly, zvířaty, rostlinami, minerálním světem, lidmi a ostatními živými bytostmi na základě počáteční čisté vibrace mého srdce. Jen tak je udržitelný život na Zemi i v ostatních částech vesmíru. Přirozeným stavem duše je láska, přirozeným stavem myšlenkového těla je světlo a přirozeným stavem fyzického těla je zdraví v harmonii srdce, mysli a těla. Dám-li slovo svému srdci, uzdraví se mé myšlenky a fyzické tělo je zdravé a v souladu. Nezbytné přechodové jevy očištování beru a přijímám s lehkostí a vědomím, že volím světlo a rozpouštím tmu, které jsem dovolil, aby mne ovládla pomocí strachu. Před úsvitem je největší tma.

Jsem velmi vděčná za svou schopnost rozeznat, že myšlení produkuje frekvence, a dokáži vytvářet frekvenci, která podporuje bezpečnou verzi světa, v němž žiji a zaměřuji energii na to, co chci zažívat.

•       Má mysl je dokonalý nástroj, použitelný k práci v realitě. Mohu ji použít k dobrému a udržitelnému tvoření, nebo k destrukci. Na základě zkušeností z předchozích vtělení i z tohoto života volím své myšlenky, opravuji svá slova a sny, aby výsledek byl v každém okamžiku v souladu s univerzem. Myšlenky i slovo jsou tvořivé síly, které v tomto okamžiku zakládají budoucí děje a procesy, realizující se v čase a hmotě. Ptám se každého slova: Jsi pravdivé,spravedlivé,láskyplné a potřebné? Můj charakter se tím neztratí, stále zůstanu sebou samým. Své představy, myšlení a slova podřizuji lásce, i hněv podřizuji lásce. To,co si myslím ,se stává v závislosti na tom, jak silně si to myslím a s jakou náplní a jak je to v souladu s Božím záměrem, s inteligencí univerza. Obdržím, co seji.

Kráčím životem s jasným a vědomým záměrem vplétat svou energii jako pavučinové vlákno do velké a skvostné tapiserie, do světa, s nímž se setkávám.

•       Nejvyšší smysl života je služba, sdílení, vědomí propojení a lásky. Jsme zářící body, uzavřené ve tvaru specifických těl, tyto body promítají světlo skrze závoje osobnosti a skládáním této energie vzniká svět, který žijeme. Čím blíže bude frekvence světla, procházejícího z hloubky lidského srdce, univerzální lásce, která stvořila svět, tím je svět krásnější, nastane zlatý věk lidstva. Jestliže bude světlo osobností stíněno více, svět bude temnější, s nižší frekvencí, nastane věk stříbrný, bronzový a železný. Tyto nižší etapy slouží k vytříbení cítění nutnosti sledovat světlo uvnitř, jsou nutné k prozření. Přijímám noc své duše s láskou, pokorně, s plným vědomím omezenosti té doby a se zaměřením na postupné prosvětlení svého života  soustředěním dovnitř. Protože v dobách světlých se duše raduje a zkouší hranice, za nimiž hrozí pád, v dobách temných touží po světle a váží každý paprsek, který vysvitne.

Plně si uvědomuji, že bok po boku s mými existují četné pravděpodobnosti a systémy víry. A v těch svých jsem v bezpečí. V těch svých se mi dostává vedení. V těch svých miluji a důvěřuji svému tělu. V těch svých vím, že mé buňky jsou jasnovidné a že jsem spolutvůrcem multiuniverza.

•       Vědomí jedinečnosti každé živé bytosti mne vede k toleranci a k jistotě, že je-li tato bytost realizovaná ve stejném okamžiku ve hmotě, o odlišnosti nás dvou rozhoduje stupeň vědomí a svým způsobem každý spolutvoříme stejné okamžiky sdílení, z nichž se poučí všichni zúčastnění. Všichni jsou platnými a nezbytnými členy pro situaci, jež probíhá v tomto okamžiku na této planetě i v celém vesmíru. Různice náboženství jsou propojitelné v toleranci a lásce. Přijímám všechny živé bytosti do svého srdce a přeji jim  i sobě vnitřní i vnější mír. Změním-li sebe k lásce, změní se celá situace a všichni lidé, kteří v tom okamžiku sdílejí život. Změní-li se dostatek duší k lásce, změní se svět k lásce. Jako mnohoúrovňová bytost usiluji o vědomé přetvoření všech svých realit ke světlu, radosti, čistotě, přímosti, lásce.

Vím, že jsem cenná  bytost. Vím, že se mi dostane podnětů, znamení, signálů a vedení, které potřebuji, abych byla vždy ve správném čase na správném místě, pro nejvyšší dobro moje a všech okolo mne. Tohle všechno vím a jsem za to neskonale vděčná.

•       Můj život probíhá od vědomého vtělení  jasnovidné duše do dětského těla, k vytvoření identity a ega a zapomenutí, či překrytí mých předchozích zkušeností a uvědomění si sebe sama, a poté k znovunalezení svého středu, srdce, a přizpůsobení těla jako dokonalého přijímače a vysílače s vlastní inteligencí a rozhodnutím směřovat a realizovat svou úlohu v souladu s univerzem. To je dlouhý proces, vyžadující pomoc a lásku mých rodičů, blízkých, přátel, spolupracovníků, partnerů.  Problémy v životě mne vedou k rozpoznávání nevyrovnaností ve mně samém, které odkryji a přijmu jako své energie a vyčistím nebo rozšířím v souladu se svým rozhodnutím.  Celý svět se spojí, aby mi pomohl a já si toho hluboce cením a děkuji za každou zkušenost, s láskou ji přijímám, lidi i energie situací a míst jako své učební zkoušky a učitele zároveň.

•       S láskou, nadějí, vírou a úctou.

•       MILUJI TĚ      PROSÍM,ODPUSŤ MI      ODPOUŠTÍM TI       DĚKUJI

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář