Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop pro období 16. 12. – 22. 12. 2013 Vědomě v sobě udržuj laskavost

16. 12. 2013

 ro období 16. 12. – 22. 12. 2013

Vědomě v sobě udržuj laskavost

 

Horoskop pro období 16. 12. – 22. 12. 2013


 

Slunce se dostává do konjunkce s Merkurem, který podporuje komunikaci, tvořivost, dobré obchody a smlouvy. Je podpořena výřečnost, přemýšlivost a hledání pravdy. Objevuje se více analýza a je potřeba uchopit vše rozumem.

Mars vytváří opozici s Uranem, je to aspekt rychlosti, zbrklosti, ztrát, nehod, poruch elektrických přístrojů, aut, aspekt úrazů, řezných ran (tak pozor na ostré předměty), zánětů a horeček. Vnitřní napětí, nervozita, neklid a podrážděnost – pokud se příliš potlačí, může vyvolat právě horečky a záněty. Pokud se tak stane, někde v sobě potlačujete vztek a zlobu. Tento aspekt přináší nespavost, bude potřeba méně spánku. Snadno se podlehne hektičnosti, ale na druhé straně se udělá hodně práce v krátkém čase. Výbuchy emocí budou na denním pořádku. Velká podrážděnost lidí přinese absurdní konflikty a bude chybět ohleduplnost a nadhled.

Přetlak energie je dobré dát do fyzické práce nebo do sportu, tak se přirozeně uvolní vnitřní napětí a tím zůstaneme více v klidu. Je potřeba dbát velké pozornosti na silnicích a vyhnout se riskování.

19.12. Mars vytváří kvadraturu s Plutem a zvýrazní se síla vůle, ega a bezohlednosti. Prorazit si cestu ostrými lokty bez ohledu na druhé. Mocenský princip a touha mít nade vším kontrolu vás může stáhnout do nizkých energií lidské přirozenosti. O to více je potřeba rozvíjet vyšší (božskou) přirozenost. Vytvoří se Velká kvadratura mezi Marsem, Uranem a Plutem, která bude působit až do 5. 1. 2014 a vygraduje 1. 1. 2014.

Naše vnitřní napětí bude gradovat a může vést k zásadním rozhodnutím, která přinesou velkou změnu a osvobození v životě. Nebo napětí bude vedeno destruktivně a člověk bude vláčen sobectvím, bezohledností a nečekanými výbuchy vzteku.

Je dobré tento velký příliv energie někam zacílit, bez usměrnění toku energie vás „rozmetá“. On sice kolem nás bude panovat chaos a nečekané změny a vždy bude vše jinak, ale tím, že svou energii zaměříte jedním cílem, udržíte směr. Pokud se rozhodnete jet směr Londýn či do jiného cíle, možná se tam dostanete jinak, než jste si mysleli, občas zabloudíte, ale tím, že znáte cíl své cesty, udržíte směr, vždy se vrátíte na správnou cestu.

Tok energie není ucelený, stejný a jednotný. Tento tok energie k nám jde ve velkých výkyvech. Chvilku je to obrovská rychlost, pak je najednou zastavení, energie zhoustne. Pak zase velmi pozvolný rozběh toku energie, pak se začne točit ve vírech, v „kudrlinkách“ a najednou zase zrychlí, až to sviští. Takže se nedivme ani sobě, ani druhým. Tohle vydržet v klidu a s úsměvem může už opravdu jen svatý. Proto buďte laskaví k sobě i k druhým.

17.12. nastává úplněk Slunce ve Střelci v opozici s Lunou v Blížencích. Potřeba sdílet s druhými, setkávat se s přáteli a hledat hlubší význam věcí. S humorem jde všechno líp, tak si dovolte udělat ze sebe legraci.

21.12. v 18:20 hodin nastává podzimní rovnodennost. Slunce vstupuje do znamení Kozoroha. Zásadní poslední část astrologického roku a přírody. Přichází krystalizace. V době Kozoroha vše dostene jasnou formu. Kozoroh jde trpělivě svou cestou a jde na vrchol hory, odkud má přehled. V době znamení Kozoroha se můžete dostat na vrchol, uvidíte, jestli vaše práce byla dostatečně trpělivá a houževnatá, abyste se vyšplhali na vrchol.

Slunce se dostává do harmonického aspektu s Neptunem 21. – 27. 12.: vyšší oktáva lásky, mystičnost, milost a Kristova energie „zaručuje“ i přes dynamické aspekty Marse, že o vánočních svátcích převládne laskavost, soucit, milost a zázrak. A možná právě proto, že tento svátek slaví většina lidí na Zemi, převládne Láska. Zastavíme se, dostaneme se více do klidu, a tak se zmírní dopad dynamických turbulencí energií, které podporují sobectví a bezohlednost.

V neděli 22. 12. nastává poslední Adventní neděle s významem Láska.

Přeji vám udržení se ve svém nitru soucítění a laskavosti, ať se kolem vás děje cokoliv.

 

Petra Nel Smolová

––––––––––––––––––––––––––––

Posted i

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář