Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop od 21.10.2013 do 27.10.2013

22. 10. 2013


Od Ježíše ke Kristu. Od bolesti k blaženosti.
Freedom

Freedom

Slunce 23. 10. vstupuje do znamení Štíra a vytváří harmonický aspekt s Neptunem. Čeká nás velmi silný, emocionálně intenzivní týden, plný zázraků a milostí.

Neptun podporuje zesílení intuice, snů, obrazotvornosti a inspirace. V tomto týdnu naslouchejte intuici, snům a vizím. Práce andělů v auře člověka bude zásadní, budou přinášet nové vize, vnuknutí a záleží na vás, nakolik jste vnímaví, abyste vše rozeznali. Pokud se to nedostane do vašeho vědomí, vaše duše zprávu zachytí a nějakou cestou onu zprávu – inspiraci dostane do vaší mysli. Vy můžete umocnit „práci“ andělů – jemnohmotného světa – jejich pozváním do svého života. Požádejte o pomoc, o řešení. Jen si nepřejte, jak se to má stát. Otevřete se andělské pomoci. Nechť se to stane tak, aby to bylo pro všechny zúčastněné ku prospěchu.

Pokud budete mít pocit, že máte někomu zavolat, udělejte to. Stanou se milá setkání, která budou až neuvěřitelně „náhodná“. Dostavíte se tam, kde máte být ve správný čas, aby vás právě potkal takový člověk, který vám přinese nějakou zprávu. I vy se můžete stát nástrojem anděla.

Mars, který vytváří harmonický aspekt na Pluta, přináší sílu ducha, odvahu a schopnost jít si za svým cílem: ne pro sebe, ale že se to tak má naplnit. Někdy se můžete opravdu cítit, že jste nástrojem. Skrze vás se bude konat, až se sami budete divit.

Mars v aspektech na Dračí hlavu a ocas podpoří vývoj, pohnutí se vpřed všeho, co stagnovalo. Merkur je stále, jako minulý týden, v harmonii s Jupiterem – optimistická mysl a otevřenost.

Vše poplyne jako klidná řeka, která má v sobě sílu, a která stále plyne dál. Žádné stagnace. Pokud ve svém životě jdete proti proudu svého „osudu“, tak v tomto týdnu si vás síla pevné vody otočí a nasměruje na správný směr. Slunce ve Štíru je cílevědomé, jde až na dřeň, odhalí každé tajemství a využije každý potenciál, který v sobě máte. Pomůže vám naplnit vaší cestu.

A v tomto týdnu se konají volby. Tak je zaručeno, že je to „řízeno“, proto výsledek má důležitý hlubší duchovní smysl, aby bylo naplněno a následně v roce 2014 mohlo být změněno.

Podle Rudolfa Steinera (Exkurze do oblasti Markova evangelia, přednáška z 13. května 1911): ,,Do jisté míry dnes žijeme v přechodu, než budeme opět stát na začátku další šestiset-leté kulturní vlny, kdy do vývoje opět vstoupí něco nového…“

Lidstvo prochází mimo jiné i 600-letými kulturními cykly, které vždy předznamenávají nový umělecký směr, kulturu a lidské hodnoty. Lidé budou vyžadovat nové hodnoty. A právě rok 2014 je začátek nové kulturního vlny.

Je v nás silně aktivováno Kristovo vědomí, ono je tady stále. Jen jsou v nás v této době rozezvučeny struny, které Kristovo vědomí může „zhatit“. Záleží jen na nás samotných, nakolik otevřeme svá srdce a necháme ho do nás vstoupit. Načerpejte, co nejvíce můžete, protože následně nás čeká náročných 14 dní.

Přeji vám mystický týden plný zázraků a milostí.

Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář