Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop od 18.11.2013 do 24.11.2013

18. 11. 2013

Horoskop od 18.11.2013 do 24.11.2013 

Neviditelné nitky nevědomí

 

Lesík

Slunce prochází posledními stupni Štíra a 22.11. vstupuje do znamení Střelce. Slunce se odpoutává od Jupitera a vytváří neharmonický aspekt k Neptunu, který symbolizuje pasivitu, přecitlivělost, nejasnosti a zklamání. Nastává týden klidu až apatie. Je to tak v pořádku, potřebují se rozpustit falešné představy, iluze a očekávání. Ukáže se vše, co není pravdivé, aby se další týden mohla otevřít nová vize, nová cesta.

Venuše v Kozorohu v kvadratuře – dynamický aspekt s Uranem 10.11.-23.11. ukazuje na zásadní změny v lásce a v hodnotách. Venuše se dostává do konjunkce s Plutem ve stejném čase jako nastává kvadratura s Uranem. Láska, radost, hodnoty, hmota procházejí přerodem. Něco starého v nás zemře a zrodí se nové. Měli bychom se odpoutat od bolesti. Pluto podporuje vynesení z podvědomí vše bolestivé, co kdy bylo zasunuto, odmítnuto, popřeno, nepřiznáno – vše, co se týká citů, lásky a hodnot.

Důležité jsou formy, představy, které nás velmi omezují a zabraňují skutečnému prožívání radosti a naplnění. V této době je možnost tyto formy rozbít a to velmi náhle. Může přijít z čistého nebe blesk, který způsobí změnu.

Merkur se dostává do konjunkce se Saturnem během 20.11., a tím se objeví trudomyslnost. Sklon příliš vše kontrolovat, být pod strachem, obavami. Je to zbytečné, raději využijte konstruktivnost Saturna a věnujte se práci, úklidu – jak v sobě tak kolem sebe.
Věnujte se svému životu. Dokud nepochopíte sami sebe, nedokážete pochopit a využit nic z toho, co přichází zvenku. Utíkáním od reality je zbytečné a především je to jen plýtvání energie. Ono vás to stejně vrátí zpátky k tomu, k čemu je potřeba, abyste to v sobě a ve svém životě řešili. Jen si prodlužujete cestu. A v tomto týdnu je velmi silný sklon zase sejít z cesty.
Je lákávé se zabývat něčím tajemným: energiemi, elfy, 3D, 4D, 5D, různými energetickými portály atd….k čemu vám to slouží, když neznáte sebe?

Nejrychlejší cestou (ale i nejtěžší) je, když poznáte (prožijete) sebe, své mentální předsvědčení, čím a jak si tvoříte život a to ostatní vám bude přidáno. Je smutné vidět, jak si zbytečně lidé komplikují život jen tím, že se odmítají podívat do svého nitra, prožít a následně proměnit svůj základní program, který je nevědomě ovládá v každé životní situaci již od narození. Ať se pak snaží sebe více, nemohou svůj život proměnit. Drží je neviditelné nitky nevědomí, které jim neumožní žít jinak.

Tím, že rozpustíte mentální, emoční vzorce, přesvědčení a falešné postoje, vytvoříte v sobě volné místo, aby mohla vstoupit svoboda, lehkost, blaženost a prozřetelnost. Stanete se nástrojem prozřetelnosti. Vstoupíte do jiné reality zákonitostí.

Krásné dny.

Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

                      

Děkuji
Petra Nel Smolová

Horoskop

Horoskop od 11.11.2013 do 17.11.2013

Tvořivá síla skrze nás

Paradize

Slunce se odpoutává od Saturna a vytváří harmonický aspekt s Jupiterem, což symbolizuje přicházející úlevu, odlehčení, optimismus a naději. Hlavním tématem bude růst a vývoj. Vše se pohne kupředu. Nyní se projeví výsledek veškeré práce, která byla v předešlých týdnech vytvořena.
Jupiter ukazuje na zmoudření a pravdivost. Otevřené a vřelé jednání, ochota vyjít druhým vstříc a hledání nového řešení toho, co bylo postavené v minulosti do neřešitelnosti. Cesta je otevřená.
Slunce je ještě podpořeno Marsem – tzn. přílivem energie, činorodostí, odhodláním, fyzickou odolnosti a vůlí.

11.11. přestává být Merkur retrográdní a tím přestaneme být vráceni zpátky. Bude nás zajímat přítomnost a budoucnost. Harmonický aspekt mezi Merkurem a Neptunem podpoří intuici, silné sny a možnost rozpuštění starých vzorců, postojů či přesvědčení. Tento den je ještě zesílen Lunou v Rybách v konjunkci s Neptunem. Je to velmi silný den. Vstupujete do hlubin vědomí, plynutí a Kristova vědomí. Andělská sféra, múzy a inspirace jsou velmi aktivní a máte možnost rozpuštění, odpoutání se od minulosti. Můžete projít branou zapomění. Co bylo, prostě bylo, teď je důležité to, co prožíváte teď a tady. Tento den je vhodný pro meditace, hudbu a tvoření.

Saturn se dostává do harmonického aspektu s Jupiterem. Tento aspekt symbolizuje harmonii mezi stabilitou a růstem. Vše, co se začne a bude se konat, má pevný a stabilní základ. Dobře půjdou obchody s nemovitostmi, opravy nemovitostí, investice peněz a zakládání nového.

Venuše v Kozorohu v kvadratuře a dynamický aspekt s Uranem 10. 11. – 23. 11. ukazuje na zásadní změny v lásce a v hodnotách. Venuše se dostává do konjunkce s Plutem ve stejném čase jako nastává kvadratura s Uranem. Láska, radost, hodnoty, hmota procházejí přerodem. Něco starého v nás zemře a zrodí se nové. Měli bychom se odpoutat od bolesti. Pluto podporuje vynesení z podvědomí vše bolestivé, co kdy bylo zasunoto, odmítnuto, popřeno, nepřiznáno – co se týká citů, lásky a hodnot.

Důležité jsou formy, představy, které nás velmi omezují a zabraňují skutečnému prožívání radosti a naplnění. V této době je možnost tyto formy rozbít a to velmi náhle. Může přijít z čistého nebe blesk, který způsobí změnu.

Během tohoto týdne až do 20.11. se připravte na velkou sílu tvoření. Černá Luna v konjunkci s Jupiterem v sextilu na Marse ukazuje na tvořivou sílu. Můžete být tvořiteli, dotknout se v sobě této síly. Můžete pociťovat ve svém těle, od kořene páteře: chvění, mrazení, které postupuje vzhůru po páteři a dostává se až na temeno hlavy. Připomíná to gejzír. Oživí se sexualita, ale záleží na vás, jak energii využijete, a jestli ji vynesete do vyšších center než je sexualita. „Početí“

17.11. nastává úplněk – Slunce ve Štíru a Luna v Býku – tento úplněk je o přetváření hmoty. Pozornost bude mít tělo, zdraví a „rekonstrukce“ hmoty. V den úplňku budete potřebovat konat, být fyzicky aktivní, ale pak 18.11. se připravte na velkou únavu a potřebu dostatku odpočinku a pasivity.

Požehnaný týden.

Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky Karlštejn

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář