Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na týden od 28. 3. do 2. 4. 2017

28. 3. 2017

 

 

 


 

Horoskop na období 28. 3. - 2. 4. 2017

 slunce-protuberance.jpg


Síla vůle


V tomto týdnu doznívá konjunkce Slunce a Venuše, v trigonu na Černou lunu. Důležité jsou hodnoty a rozhodnutí a jejich zviditelnění v realitě. Silně zasáhne energie změny, chaosu a nesoustředěnosti. Člověk je nucen se rychle rozhodnout na základě změn zvenčí. Je potřeba být pružný a připravený na vše, protože v okamžiku může být vše jinak. Merkur se dostává do harmonického aspektu se Saturnem 28. 3. - 2. 4. Zmíněný chaos proto vede ku prospěchu, a především k větší stabilitě a pochopení. Můžete získat nový pohled na starou situaci. Můžete v té situaci dojít k porozumění.

28. 3. nastává novoluní v Beranu, které přinese silné impulsy nutnosti rozhodování, konání, rychlosti a prosazení. Novoluní nastává na sabiánském symbolu: „Velký dámský klobouk se stuhami, které povlávají ve východním větru. “ Klíčová myšlenka: Ochrana a duchovní vedení při vývoji vědomí.

Ten, kdo je vnímavý k duchovním silám, je veden a je pod ochrannou. Přesto je důležitá samostatnost a schopnost být si vědom sám sebe, sebeuvědomění. Během nového cyklu měsíce, procházíme vývojem vědomí sebe sama, proto budeme postaveni do situací, kde se budeme muset rozhodovat a zviditelňovat své Já, svou individualitu. Opatrně na sobectví, sebestřednost, tvrdohlavost a soupeření, to je známkou skrývání malého sebevědomí. Ten, kdo trpí komplexy, se buď musí předvádět a dokazovat nebo se skrývá a bojí se projevit.

Mars se dostává do harmonického aspektu s Plutem 30. 3. - 13. 4. kdy toto postavení symbolizuje velkou sílu vůle. Odhodlání je velké a schopnost zhmotňovat je citelné. Bude nás obklopovat tak silná a mocná energie, že když se správně uchopí, pohne se vše, co stagnovalo. Pokud se podlehne egu, můžete bezohledně jít si za svým hlava nehlava bez ohledu na druhé.

Retrográdní Venuše se o víkendu již pomalu dostává do kvadratury se Saturnem, což přinese tlak ke zralosti, zodpovědnosti a moudrosti v lásce, v hodnotách, v harmonii (1. 4. - 30. 4.). Venuše se ještě 3. 4. - 27. 4. přesune zpět do znamení Ryb. Proces navrácení se od sebeuvědomění do hloubky svého niterného prožívání lásky, vztahů, hodnot, harmonií, zacházení s penězi, bude procházet léčením. Uvědomění si vztahu k sám sobě, ke své schopnosti milovat a být milován, jaké máte hodnoty, protože podle toho žijete a konáte. Tím, že se Venuše vrátí do Ryb, můžete nové poznání a sebeuvědomění nechat projít tou nejhlubší energií zvěrokruhu. Nechat rozpustit hluboké vnitřní rány spojené právě s Venuší. Kvadratura se Saturnem přinese ochlazení vztahů, vynesení nedorozumění a slabých míst.
Merkur 31. 3. vstupuje do znamení Býka, což přinese větší rozvahu a praktičnost. Mysl se dostane do větší stability a schopnosti vše promyslet. Být schopný rozeznat, co je života schopné a čemu již není rozumné se věnovat.


Poklidný týden, Petra Nel

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

 

 

 

slunce_nasa.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Chřiby - Ocásek volný