Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na týden 13. - 19. 3. 2017

14. 3. 2017

 

Horoskop na období 13. - 19. 3. 2017


Léčení


Procházíme posledními dny Ryb dle Slunce, které vytváří kvadraturu se Saturnem a konjunkci s Chironem. Tento týden je velmi intenzivní v procesech uvnitř nás, které se dotýkají až nevědomých složek. Mají být zvědoměny, pochopeny a uvolněny - rozpuštěny. Budete voláni samotou, tichem a klidem, abyste mohli naslouchat svému nitru. Zvenku proto budou chodit komplikace, těžkosti, které vaši činnost budou blokovat a zastavovat, abyste byli odvedeni do „nečinnosti“ a věnovali pozornost sobě. Lidé se bojí být v tichu. Potřebují rozruch, hudbu, mluvení, pozornost někoho jiného, jen aby nemuseli naslouchat sobě, protože by uslyšeli svoje nitro. Pokud jste příliš odpojení a „ulítlí“, objeví se starosti, které budete muset neodkladně řešit a tím se propojili s každodenností. Bude požadováno – dokončovat a uzavírat. Zviditelní se hodně strach. Čeho se bojíte a jaká omezení si dáváte. Z venku je vám nikdo neklade. Nakonec zjistíte, že vy sami jste si vytvořili nějaké přesvědčení, které vás řídí. A i když si své přesvědčení nepamatujete, ovládá vás.

Chiron symbolizuje našeho duchovního Mistra v nás, který zná naši Achillovu patu, kterou je potřeba poznat. Chiron v Rybách symbolizuje nejcelistvější energii celého bytí. Zároveň symbolizuje nejslabší místo - ztracení své duchovnosti, zabloudění, sebeklam, iluze, sejití ze své cesty. V tomto týdnu se Slunce dostane do konjunkce s Chironem, Slunce ozáří to, co není běžně viditelné. Když je žák připraven, Mistr se objeví. A když není, nemá přístup. V individuálním horoskopu je zřetelná duchovnost daného člověka.

Budou se dít věci, které jsou neviditelné a budou vzbuzovat nevysvětlitelnost, neuchopitelnost. Proč se to děje? Bylo by velmi obsáhlé popisovat, co vše je vidět za člověkem, za jeho slovy, za jednáním, za gesty, za aurou. Nakolik nevědomí je zanesené nebo je již nevědomí pročištěné, podle toho je člověk spojen s energiemi jemnohmotného světa, které budeme v tomto týdnu více cítit. Bude nám pomáháno k léčení našich bolestí a zranění.

Za každým člověkem je jeho Duch a je vidět jak moc je propojený s vědomým člověka a kolik cesty ho ještě čeká, co k propojení potřebuje. Právě Chiron pročišťuje propojení vědomí a nevědomí s Duchem člověka a následně s tím Nejvyšším.

Když se podíváme blíže na téma Chirona, stojí na sabiánském symbolu: „Náboženská organizace úspěšně překonává rozkladné vlivy zvrácených praktik a hmotářských ideálů.“

Klíčová myšlenka: Moc Duše, schopná zasáhnout do osobního života a navodit nutnou katarzi.

Většina lidí na Duši zapomíná a žije podle svých vzorců, omezenosti, pravidel, forem, které nejenže ztratily vnitřní smysl, ale pod nátlakem všeho, co požaduje smysly, emoce a ego s jeho racionalizujícím intelektem, se dokonce zvrhly. K tomu, aby se obnovila nejen svěží a tvůrčí spontaneita, ale co víc, kontakt s Duší a Bohem ustanovenou dharmou, je nutná očista nebo katarze.

Máme v sobě původní Tvůrčí Čin, který žádá okamžiků krize a Očišťování.

Před Bohem, Mistrem, buďte vždy pokorní, přijímající, s vědomím své nevědomosti. Můžete tak být „oplodněni“ Duchem - impulzem, inspirací, porozuměním, soucitem. Budete naplněni a s tím pak máte pracovat. K tomu je ale potřeba zbavit se své formy, omezenosti, přesvědčení a potřeby řízení. Velmi často se stává, že lidé přicházejí k Mistru a místo toho, aby mlčeli a naslouchali, mají potřebu jen mluvit, mluvit, co vše prožili, co už uznají, co už pochopili, co vše už umí, jak jsou celiství. Jsou tak zahlceni sami sebou, že Mistra necítí, nevnímají. Mistr nepotřebuje vaše slova, on ví lépe než vy, kdo k někomu skutečně přichází, on zná vaše hry. Člověk tak promarní setkání s Mistrem, vyprší čas, který dostal a odchází stejně prázdný, jako přišel. Prázdný Duchem. Přistupujte proto s vědomím, že toho nevíte mnoho a vždy je co zlepšovat, co ještě vy sami nevidíte, ale Mistr ano. On vám to může poodhalit, objasnit a tím vás inspirovat, tím vás propojovat s vaším Duchem. Budete pak cítit, že vás něco přesahuje a bude to ve vás činit hojnost, bohatost, skrze kterou můžete druhé inspirovat. Být k lidem jen dávající.

Vnitřní Mistr promlouvá skrze sny, které jsou léčivé. Někdy jsou sny tak živé, že jsou „jak“ skutečně prožité. Objeví se sny inspirující a vidoucí. Je dobré je správně rozklíčit, pochopit a opustit. Můžete být skrze sny vyučováni.

V těchto dnech se mohou objevit různé pocity dojetí, extrémní citlivost, kdy vás určité situace zaskočí a vzbudí silné emoce. Objeví se zranění, bolesti Duše, těla, mysli. Může vám něco dojít, snadněji něco procítíte, pochopíte a díky tomu prožijete soucítění. Nejvyšší formu lásky.
Merkur vstupuje do znamení Berana a vytváří harmonický aspekt s Černou lunou. Síla myšlenky a slova je mocná. Záleží, s jakým vědomím a záměrem ji využíváte. Může přijít důležité pochopení hluboké pravdy. Mars v Býku v harmonii s Dračí hlavou a ocasem symbolizuje být praktický, vytrvalý, aby se vše propojilo a naplnila se JASNOST.
Jsem si vědoma, že popisuji hlavně energetické působení a může to být pro vás nesrozumitelné. Za těmito slovy je mnoho nepojmenovaného, nevysvětlitelného. Nelze vše vysvětlit. Nelze vše dát do slov.

Co s tím, jak si poradit s informacemi? Jak nejlépe využít tento čas? Pokorně poklekněte před životem, odevzdejte se a zároveň spolupracujte s energií, s událostmi. Můžete si pomoci záměrem, ať jste vedeni k propojení s čistotou, nevinností a se svým Duchem.


S láskou, Petra Nel

 

 

metatron-cube-ii.jpg

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz