Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 26.8.2013 do 1.9.2013

25. 8. 2013

 
Horoskop

Horoskop na období od 26.8.2013 do 1.9.2013
KOLOBĚH ŽIVOTA


Koloběh života

Koloběh života

Stále trvá (do 30.8.) Velký kříž s Venuší z minulého týdne, ale již nebude hrát prim. Slunce v konjunkci s Merkurem se pomalu dostává do harmonického aspektu s Plutem, a tím se objeví síla myšlenky, přesvědčení, jasnosti, schopnosti si udělat pořádek a využít právě sílu Panny. Udělat potřebnou korekci díky pečlivé analýze a zapojení přehlížených detailů do celku. Harmonický aspekt se Saturnem dodává potřebnou vytrvalost, pracovitost, schopnost soustředění a nastolení nového řádu.

Mars vstupuje do znamení Lva 28. 8. a vytváří neharmonický aspekt se Saturnem(do 19.9.), což znamená, že naše úsilí, energie, tělo bude pod tlakem. Objeví se příliš povinností, které budeme vnímat jako zátěž, komplikace. Právě překážky a problémy budou zkoušet naši vytrvalost, trpělivost, skromnost a pokoru. Na fyzické úrovni se objeví velká únava až vyčerpání. Proto je důležité pečlivě zvažovat, do čeho dáváte svou energii. Pozitivní aspekty Slunce dává jasný směr a proto důvěřujte inspiraci, světlu. Mars symbolizuje prosazování vůle ega a to bude pod kontrolou Saturna, pokud příliš propadnete „pozemskému“ světu, chtění, dokazování, moci a boji, pak přijdou omezení a překážky, které vás dostanou na kolena. Už tak nás čeká velmi náročné září (viz promluvy: září 2013), proto velmi pečlivě zvažujte, k čemu používáte svou vůli, konání. Zároveň harmonický aspekt od Urana podporuje Marse ve schopnosti jednat nově a především upřímně. Pravdivost.

Během celého týdne se v horoskopu objevuje několik konfigurací: Davidova hvězda, Boží prst, Velký drak, Velká kvadratura. Je zde velká dynamika, harmonický potenciál a potřebné akční aspekty, které celý ten „kolotoč“ spustí. Dá se to přirovnat k velké pouti s různými atrakcemi. Záleží jen na vás, jakou si zvolíte a jestli si ji budete užívat, nebo vás některá vtáhne a zamotá se vám z toho hlava a udělá se vám špatně.

Přichází poslední dny srpna a účty musejí být vyrovnány, proto se objeví situace, kde sklidíte to, co jste zaseli. Nic nebude opomenuto.

Stále působí aspekt Pluta v opozici s Černou Lunou a často se dotýkáme vnitřní temnoty.
Černá Luna v opozici s Plutem (do 15.9.): ke slovu se dostává osud, stanou se osudové události. Opatrně na touhy a vášně, potřebu kontrolovat, manipulovat a vlastnit.

Během pondělka se v horoskopu vytvoří Davidova hvězda (někdy nazývaná Šalamounova pečeť, což symbolizuje věčný život). Propojení mužského a ženského principu a tedy vytvoření vnitřní harmonie celistvosti a zároveň symbolika, že ve smrti je znovuzrození a tedy věčný koloběh života.

Právě v pondělí 26.8. se vytváří Davidova hvězda – jeden trojúhelník se skládá z konjunkce Luny, mínusového uzlu, s konjunkcí se Sluncem, Merkurem a Pluta. Druhý trojúhelník se skládá z konjunkce Saturna ze vzestupného uzlu a z konjunkce Jupitera s Černé Lunou a z konjunkce Neptuna s Chironem.

Zem se spojí s nebem, kdy může být opuštěna – vyřešena minulost. Máte možnost vyrovnat účet a tento den s láskou a pokorou přijměte vše (ať dobré či zlé), co vám do života vstoupí. Poděkujte za to a uvědomte si: účet je splacen. A jdete dál a znova, sice jinak, ale znova. Můžete se dostat do pocitu, že se vše děje stále dokola, a že není možné vystoupit z koloběhu života.
O čem tedy Život je? Proto je důležité mít smysl života. Jinak vás kolo života semele.

Během celého týdne se Šalamounova pečet projeví ve spojení s Božím prstem. S důvěrou a otevřeným srdcem procházejte život a s vděčností přijímejte, ať se děje cokoliv.

Věřte, že vše se děje pro vaše dobro, i když to na první pohled tak nevypadá.

Přeji vám dostatek důvěry a odvahy.

Nel

www.astrologiepetranel.cz


--------------------------------------------------------------------------------

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář