Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 18. 5. – 24. 5. 2015

25. 5. 2015


tianmen-cina.jpg


Horoskop na období od 18. 5. – 24. 5. 2015


Bohatství Ducha


Nastává novoluní v Býku 18. 5. v 6 hodin na symbolu: „Alchymista při práci v laboratoři; na stole mnoho zlata. Stupeň úspěchu.“

Novoluní symbolizuje nový počátek, aktivitu a počátek. Tím, že novoluní stojí v Býku, je to spojené se zakotvením, stabilizací a zakořeněním, které přinese výsledek, hojnost. Novoluní je ve třetí dekádě Býka, kde se využívá hojnost, která přichází z nitra. Býk je často spojován s materiální hojnosti, pevností, ale taky se lpěním a potřebou shromažďovat majetek. Ve třetí dekádě znamení symbolizuje vědomého Býka, který využívá bohatství své Duše a Ducha. Duch ukotvený ve hmotě, projevené božství ve hmotě, které přináší hojnost, radost a slavnost života. Slavnost je slovo, které má význam SLÁVA CTNOSTÍ. Zhmotněné ctnosti v pozemském životě, který tím přináší naplnění, radování a hojnost skrze projevení božské jiskry v Býku – Bohatství. Je tvořeno skutečně z božské podstaty Bohatství Ducha. Tento Býk už nelpí a neshromažďuje majetek, ale jeho bohatství leží vnitru a vše ostatní je mu přidáno. To je čisté projevení božství skrze Býka.

Slunce v Býku zůstává do 21. 5. do 11 hodin, následně vstupuje do znamení Blíženců a vytváří konjunkci s Marsem v opozici se Saturnem. Je zde velký příliv energie, se kterým je potřeba velmi moudře zacházet. Velká mentální aktivita, rozhodování a konání je pod kontrolou Saturna ze Střelce, který zpomalí, přinese překážky, abyste měli dostatek času dostat se více do hloubky. Je zde potřeba trpělivost, pokora a dostatek rozjímání. Zároveň nás můžou zahltit povinnosti, zodpovědnost a pocit omezování a tíhy, které vás povedou k tomu, řešit pouze to, co skutečně je podstatné a důležité. Začnete využívat větší systematičnosti, konstruktivnosti, pravidla a řád. Bude tolik práce, že bude potřeba vše roztřídit, udělat si pořádek.

Doznívá aspekt hlubokých citů a bezpodmínečné lásky a Venuše vstupuje do opozice s Plutem a kvadratury s Uranem, kde se vynesou stíny, žárlivost, závislost, majetnictví, touha, strach z opuštění, ze samoty, to vše se může spustit, když podlehnete strachu, že o své hluboké city, lásku a sladkosti života přijdete. Můžete spadnout až do extrému destruktivního vlastnění druhého. Na druhé straně, když si prožijete bezpodmínečnou lásku, prochází se právě oproštění od těchto pocitů a strachů. Rychlé a náhlé změny, potřeba se osvobodit od všech omezujících a nezdravých forem vztahů. Rychlá ukončení a náhlá zamilování. Tak nebo tak procházíme transformací v citech, v lásce, hodnotách, v hojnosti, radosti, tvoření a bezpečí.

Přeji vám požehnaný týden. Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.


AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

Náhledy fotografií ze složky Brno Obřany - Hradiště a kostel