Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 6. 10. – 12. 10. 2014

7. 10. 2014

 

 

Horoskop na období 6. 10. – 12. 10. 2014

 

gejzir-strokkur-island-6-12.jpg

GEJZÍR

 

Hlavním tématem v období 6. – 14. 10. je konfigurace Drak, tvořená Velkým ohnivým trigonem: Jupiter – Mars – Uran. Vrchol Draka je ve vzdušných Vahách tvořen konjunkcí Slunce a Venuše, Dračí hlavou a úplným zatměním měsíce 8. 10. (u nás nebude viditelné).

Úplněk nastává 8. 10. 2014 a nastává zatmění měsíce.

Jak dostat do srozumitelných slov to, co se děje za formou, za iluzí – emocí, za myslí, která tímto bude prostoupena a natolik rozkmitána, že ztratí svou formu?

Proto doporučuji: snažte se jít za svou mysl, nechte mé informace sebou jen protéci, opusťte potřebu porozumět, analyzovat, jen to nechte skrze sebe projít a nechte to působit. Pak procítíte to, co je za slovy a porozumíte.

Existujeme v pulsech nádech-výdech a mezi tím je krátká pauza. Intervaly nádechu, pauzy, výdechu a pauzy se zrychlují. Kolektivní vědomí je natolik rozkmitáno, že se slívá celý princip nádechu a výdechu. Je natolik natlakováno, že se ztrácí rozlišení mezi nádechem a výdechem a stává se jediným kmitem, který se zrychluje, kdy přestává být vidět pohyb. Energie či napětí, které jsou tím vytvářeny, to vše vede k jednomu k výtrysku, který způsobí uvolnění. Pohár (forma) se naplnil a přeteče – rozleje se. Voda je vědomí.

Přichází tak silná energie Kristova vědomí – Lásky, energie Božské matky- bezpodmínečné lásky, která vede od prazákladu k osvobození se od formy myšlenek, programů, emočních zápisů, potažmo karmy. Tak aby se mohlo rozlít do lidských bytostí a probudit je k rozvzpomenutí se na svou božskou jiskru v sobě a tím zaktivovat vědomí v lidské formě – v čistém těle. Aby božské prostoupilo lidské, které je drženo chtěním, malostí, egem, utrpěním a iluzí.

Myslíte si, že ten příliv energie přijde ze shora, že skrze 7. čakru vstoupí tato energie? Kdepak.

Tato energie vstupuje skrze 1.čakru a stoupá po páteři nahoru a osvobození přichází, když projde gejzír 7. čakrou a propojí se s bezpodmínečnou láskou – Božské matky.

Proto je potřeba mít pořešený lidský, každodenní život, protože když to tak není, tak vás to vždy vrátí zpátky k prvotní bolesti. A jste tam, kam jste spadli z výšin euforie pomyslného osvobození.

Nejdříve se musíte dotknout své největší bolesti, abyste mohli být osvobozeni. Co je to ve skutečnosti za bolest? Sebeodsouzení, nehodnota, postoj sám k sobě.

Když se duše vyčleňuje z celistvosti a začne si uvědomovat já, dochází k obvinění tohoto svého já, protože ztráta celistvosti je bolestivá. Aktivuje se karma, která funguje na principu – sebeobvinění, sebeodsouzení a nalezením trestu, kterým vše zase napravím.

A toto sebehodnocení je základní bolestí. Tato bolest je u každého spojená s jeho hodnotou. Pak každý individuálně máme pojmenovánu svou nehodnotu: někdo je nic, někdo je nula, někdo je neschopná či nedůležitá nula, někdo je nedokonalost, někdo je nezmar a spoustu dalších možností, jak jste nehodnotní. A pak se v tomto světě snažíme získat hodnotu skrze formu, chtění, lásku, uznání atd.

Když si pojmenujete svou základní bolest, můžete se od ní osvobodit a velkou rychlostí v této době dojít k osvobození.

A nečekejte nějaké euforie, protože skutečné osvobození, propojení se s Božskou matkou je Mír, Klid a Ticho. Pak jste se dostali až za….k prvotnímu Všemu a Nic, kde vládne neohraničenost, nekonečno a počátek.

Konjunkce Slunce, Venuše a Dračí hlavy symbolizuje, že přichází milost, bezpodmínečná láska, velká podpora ke kvantovému skoku ve vědomí, které přichází v určitých intervalech.

Můžete cítit, že se vše zrychluje, uvnitř vás se tlakuje, dotýkáte se své bolesti a můžete mít pocit, že již více neunesete. Přijměte svou bolest a milujte ji a děkujte jí.

Když se nám stane nějaká bolestivá situace, máme tendenci vytvářet si resumé, obranné postoje: „Tohle už nikdy nedopustím…., už nikdy…“, cítíme se jako oběti, ale tím si vytváříme další stejnou situaci, která přijde v budoucnu, v tomto životě nebo v příštím. Ten člověk, který přichází s tou situací, je ve skutečnosti Anděl, který vám dělá službu, a tak jste si to v nebi domluvili, abyste se naučili přijímat a nesoudit. Tato situace tě učí, abys v sobě objevil lásku k realitě, která je, k sobě, k druhým. Tak proč se vzpírat a prodlužovat to? Nalezni Lásku teď hned!

Pokud se vám v této chvíli děje nějaká bolestivá situace, pak i v jediném okamžiku se můžete osvobodit právě tím, že tuto bolestivou situaci přijmete s důvěrou, uctíte ji, poděkujete za ni a tím ji rozpustíte – když si prožijete Lásku. Tím jste rozpustili formu, která se v budoucnu už nebude opakovat, pokud je vaše láska bezpodmínečná. A když se objeví, tak už se na ni jen usmějete. Opusťte své chtění, to vás zotročuje a vede k utrpení.

V této době se držte tady a teď, v přítomném okamžiku. Tady a Teď, v této chvíli můžete prožít osvobození z karmy. Tak velikou moc máte uvnitř sebe, v jednom okamžiku prožít bezpodmínečnou lásku sám k sobě a tím k celému stvoření.

S láskou Petra Nel Smolová

 

 

 

 


Horoskop na období 29. 9. – 5. 10. 2014

 


Turbulence

 

Stále působí aspekty zviditelněné z minulých týdnů. Představte si, že vlastně tzv. realita je jen puštěný film v prostoru Bytí a vy se na něj díváte. Každý ten film má nějaký název dle scénáře. Vždy je nám puštěný film, do kterého se necháme vtáhnout a začneme žít tím filmem. Když si uvědomím, že je to jen puštěný film, mohu z něho vystoupit a dívat se a dokonce se pobavit a také si poplakat a užít si to.

Když každý týden píši horoskopy, přijde mi to, že popisuji téma filmu, který je nám puštěn, a pak záleží na každém člověku, jak se rozrezonuje s tématem filmu. A když má již nějaké povědomí, kým vlastně je, zůstane jen divákem. Tropický horoskop je popis Matrixu – iluze, která je v dané chvíli aktivní.

Máme se naučit díky tomu spoustu věcí a jedna z nich je, že nezáleží, co se nám děje, ale jak na to reagujeme. A někdy jsme přesvědčení o tom, že vždy musíme reagovat. Není to pravda. Skutečná svoboda je v neutralitě – v pocitu nic.

Proto nemusíte na vše reagovat, a pokud máte pocit, že to ve vás nic nedělá, a že je tam prostě nic nebo nevím, pak to respektujte.

Jen pozor, abyste si to nezaměnili s pasivitou a pocitem: „Mě se to netýká“. Pokud se takto vyhraníte, tak věřte, že se vás to týká několika násobně více než toho druhého.

Slunce se dostává do kvadratury s Plutem do 9. 10. Slunce ozáří a zviditelní mocenské, destruktivní, manipulativní, bezhodnotové principy. Můžeme to nazvat, že Slunce zasvítí do vašeho nevědomí, aby vyneslo to nejhlubší, co lze v této době vynést. Když máte dostatečně „vyčištěno“ nevědomí a to má opravdu jen zlomek lidí, může se objevit skrytá síla, která vede k trasformaci a projevení síly Ducha. Protože se může objevit i pokušení, že jste již „vyvoleným“, proto je bdělost, pokora a trpělivost v této době tím nejlepším průvodcem. Učíme se stát na hraně žiletky: mezi světlem a tmou.

Od 1. 10. se Slunce dostává do opozice s Uranem, do 13. 10. a vytvoří T-kvadraturu s Plutem. Slunce a Uran v opozici symbolizuje napětí, zrychlení, nečekané změny, rebelství, vzdor a revoluci.

Prvních 14 dní října bude velmi hektických, nečekaných až šokujících. Přichází změna, dotočení karmického kola, které zároveň bude otevírat nová uvědomění, pochopení, osvobození a až bude dotaženo do konce, otevřou se nové možnosti, cesty, nové Já. Vše bude jinak. Přinese to zmatek a chaos, který je ale tvůrčí a potřebný, pokud potřebuji něco změnit.

K tomu se přidává harmonický aspekt Marse s Uranem a Jupiterem a vytváří Velký trigon.

Objevuje se odvaha udělat změny, upřímnost, pravdivost ve své přirozenosti. Přichází příliv energie, nadšení, praktické kroky a činy. Jestli jste se doposud nemohli pohnout z místa, tak věřte, že v této době, že i kdybyste se nechtěli pohnout, bude s vámi pohnuto. Razantně a nekompromisně v ohledu na vaši cestu.

Zaktivuje se životní síla, nadšení, protože uvidíte, že se to někam vyvíjí. Jupiter v harmonii s Marsem symbolizuje příliv energie, tvořivé síly, činorodosti, financí a také oživené sexuality.

Venuše od 1. 10. je v konjunkci se Sluncem a doprovází Slunce až do 30. 11. Tato konjunkce je o Lásce, Božské matce, laskavosti, bezpodmínečnosti, milosti.

Přichází velká podpora a léčení. Ten, kdo prakticky pracuje na poznání sebe sama a je silně spojen se svým Bytím, tak podle toho bude moci přijímat milost. Čím více jste v kontaktu se svým pravým Já a následně s Bytím, pak vaše mysl, emoce, vědomí a buňky jsou schopny přijímat bezpodmínečnou Lásku. Nebrání tomu strachy, nedůvěra, hněv, chtění, závislost atd. Čím více jste „očistění“, tím více procítíte energie velkého přílivu, který je v tomto týdnu teprve v počátku.

Jaký vztah máte k této energii, k Božské matce? To vám ukáže váš postoj k vaší matce biologické. Proto je velmi důležité do 30. 11. porovnat si, zharmonizovat si vztah s matkou….Ať se přesvědčujete, jak chcete, že jste např. pohodě, nebo že jste vůči matce nad věcí…..

Na úrovni lidské přirozenosti je být přijatý a milovaný ten nejzákladnější pocit, který prvotně chcete od matky. Tam se tvoří prvotní vztah, intimita, důvěra, odevzdání, oddanost…..to vše ovlivňuje vztah k sobě samotnému, k druhým, k partnerovi, k dětem, k Božské Matce.

Petra Nel Smolová

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová. 

 


 

 

HOROSKOP NA DALŠÍ TÝDEN JE POJMENOVÁN GEJZÍR - VE FYZICKÉ REALITĚ PEVNĚ NEUKOTVENÉMU ČLOVĚKU SE VRACÍ NEZPRACOVANÁ MINULOST. NEUTÍKEJME ZE ZEMĚ DO VIRTUÁLNÍCH REALIT, PŘÍTOMNÝ OKAMŽIK TVOŘÍ BUDOUCNOST, KTERÁ NÁS V HRANIČNÍCH KRIZÍCH NEOMYLNĚ DOŽENE, PROTOŽE VZNIKÁ NA NEZPRACOVANÝCH TEMATECH MINULOSTI. NAŠE FYZICKÉ TĚLO JE UPOMÍNKOU NA TO, CO NÁS ZDE CHRÁNÍ A SOUČASNĚ POUTÁ. POUTA SE MOHOU STÁT POŽEHNÁNÍM, ZMĚNÍME-LI K REALITĚ VZTAH A ZAČNEME SI JÍ VÁŽIT. VE SROVNÁNÍ S ÚROVNÍ DUŠE JSME UVĚZNĚNÍ. ALE KDO VLASTNĚ JSME, ABYCHOM SROVNÁVALI? VÍME TO?  mr

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY