Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 28. 12. 2016 - 2. 1. 2017 a minulý adventní čas 2016.

31. 12. 2016

 

uzel-stesti.jpg 

 
 

horoskop-okamziku-brno-31-12-2016-11-11-11.jpg

 
Horoskop okamžiku Brno 31. 12. 2016 11:11:11
 
 

uzel-stesti.jpg

 

 
 
 
Horoskop na období 28. 12. 2016 – 2. 1. 2017
 
 
Nový začátek 
 

 

zenska-sila-60x95-a.jpg

 
 
Slunce v Kozorohu vytvořilo konjunkci s Merkurem – v předešlém horoskopu popsáno jako prozáření mysli, která povede k pochopení a k efektu „AHA!“. Novoluním, které nastane 29. 12., zplodí nový počátek. Nový začátek.
 
Novoluní nastává 29. 12. před 8. hodinou ranní v pozici trojkonjunkce Slunce, Luny, Merkura na sabiánském symbolu: „V prosluněném domě švitoří ochočení ptáčci.“  Symbol vypovídá o přijmutí své role, svého místa, pro které jsme se zrodili. Díky plnému sebepřijetí, můžeme prožívat potěšení z bytí, ze svého naplnění sama sebe.
 
Novoluní Slunce, Luny společně s Merkurem je v harmonii na Marse, Neptuna a karmické uzly. To je velmi zásadní postavení. Vědomí a nevědomí je propojeno poslem Merkurem – myslí, která je propojena s vyšší vědomím. Duše, Já, mysl je prostoupená hlubokým propojením s Božským vědomím, které sestupuje do vůle. Správně se uchopí vnitřní vedení, intuice, která bude velmi silná. Naslouchejte snům z 28. na 29. 12. Důvěřujte intuici a vnitřnímu vedení, i když se to bude zdát nelogické. Můžete pochopit něco z minulosti, co vám změní pohled na realitu.
A znova opakuji, jako každé novoluní, téma působí do dalšího novoluní v tomto případě do 28. 1. V době úplňku 12. 1. se téma  jasně a zřetelně zviditelní.
 
K novoluní se přidává Uran (29. 12.), který přestává být retrográdní, tím pokrok může jít kupředu. Správný směr. Konečně se vše může začít vyvíjet. Retrogradita byla od konce července 2016. Mohli jste mít pocit, že uděláte pár kroků vpřed a něco vás táhne zpátky. A museli jsme udělat zase krok zpátky. Pocit, že nás něco – někdo drží. Jako kdybyste měli šle, ty někdo držel a vy se mohli rozejít jen na pár kroků. Pak šle neměly již vůli dál a přitáhly si vás zpátky. Což mohlo způsobit pocity frustrace a bezmoci.
Dejte si tedy nyní pozor, protože 29. 12. „šle“ budou puštěny, tak abyste nespadli na pusu. Buďte bdělí a otevření, připravení k pevným a jistým krokům. I tato konstelace posílí téma novoluní.
 
Uran v Beranu vytváří příznivý aspekt se Saturnem ve Střelci do 5. 4., kdy můžeme využít konstruktivní postup vpřed. Plány do budoucna dostávají pevný základ, který přechází do zhmotňování. Změny jsou vedeny určitou reformou svého života.
Saturn dává moudrost a praktičnost k uskutečnění svých plánů a vizí, které symbolizuje Uran – rozhodnutí, změna, nová cesta. 
Uran ukazuje, že je potřeba svůj život osvobodit od toho, co již není přínosné, co již nepřináší podněty k vašemu rozvoji. To, co se již naplnilo, je potřeba opustit a jít novou cestou, která přináší nové možnosti a výzvy. Vzhledem k tomu, že Uran je v Beranu, jde o osobnostní vývoj, objevení či upevnění svého pravého Já. Saturn tomu dodává schopnost, poradit si v každé situaci, čerpat ze svých zkušeností, a tím ukázat své schopnosti. Jsme podpořeni objevit v sobě vytrvalost a překonat případné krize v realizaci změny. Tento čas podpory je do 5. 4., poté se Saturn stává retrográdní a působení nebude tak podporující v realizaci změny.
 
Stále je potřeba mít na paměti opozici s Jupiterem, kdy je potřeba být sám sebou a být otevřený ke spolupráci a vztahům. To podporuje tvoření nových rovnocenných vztahů a spolupráci.
 
31. 12. Luna stojí ve znamení Vodnáře. Den přeje hledání nových možností, jak oslavit či neslavit konec roku. Tento rok to bude prostě jinak, než roky předešlé! Jak jinak uzavřít tento „bláznivý“ rok než svobodným Vodnářem.
 
Přecházíme do roku, kde astrologický vládce je Slunce, podle tarotu Hvězda, která je spojena s Vodnářskou energií.
 
A i 1. 1. Luna ve Vodnáři v nás probudí a podpoří potřebu změny ve svém v životě. Nečekejte, že změna přijde sama, vyjděte ji vstříc a na přelomu roku udělejte něco jinak než roky předešlé. Tím zasadíte semínko schopnosti: „Umím tvořit změny!“
 
Ty jsi tvůrce svého života a když jsi ve spojení s tou nejvyšší podstatou Stvořitele, jsi tvůrce požehnaný.
 
Přeji vám hodně štěstí. S láskou Petra Nel
 
 

 
 
 

Horoskop na období 19. 12. – 27. 12. 2016

Tvoření – Kristovo vědomí

 

pozehnani.jpg

Mars vstoupil 19. 12. do znamení Ryb. Naše vůle, rozhodnost je spíše pasivní, citlivá, vyhýbavá a náladová. Motivuje nás soulad, tvořivost a fantazie.

Slunce 21. 12. vstupuje do znamení Kozoroha, nastává zimní slunovrat. Slunovrat je zrození nového světla, protože od tohoto dne se začne prodlužovat den. Zároveň je aktivována energie Mistra, moudrého a zralého.

Každý, uvnitř nás, máme svého Mistra, autoritu, která zastává místo průvodce. Otázkou je, jestli o něm víme a máme ho zaktivovaného.

Slunce v Kozorohu přináší zemitou energii, která vede k realizaci, zhmotňování a dokončování započatého. Snadněji se věci dostávají do formy. Je po nás požadována zodpovědnost, trpělivost a schopnost dělat krok za krokem. Harmonický aspekt od Marse dodává citlivou energii, jak bez odporu konat a snadněji plynout s tokem energie tvoření, které je díky Slunci v Kozorohu praktické.

Venuše v trigonu s Jupiterem 20. – 29. 12. předznamenává lásky plný čas. Doba přeje lásce, vztahům, seznamování, romantice, setkávání s přáteli a návštěvám kulturních akcí. Vánoční svátky jsou především o sounáležitosti, sdílení a setkávání se v lásce a pochopení. Energie Panny Marie je silně aktivována a přichází léčení srdcí. Prožíváním vděčnosti za společnost svých blízkých se aktivují vibrace, které léčí. Po náročném roce je tato doba jak balsám na duši, srdce, doba naděje.

Konjunkce Marse a Neptuna v Rybách, která pomalu začne působit 24. 12. (do 6. 1. 2017), ukazuje na dobu, kdy vůle je vedena Božským vědomím. Je zasahováno shůry, aby se naplnilo to, co má být zhmotněno na Zemi. Nejdříve se tvoří v jemnohmotném světe, pak je sneseno jako inspirace do mysli člověka a následně do prožitku. Aby se myšlenka mohla zhmotnit, musí být prožita emočně, procítěna srdcem a následně se ji chopí vůle, která je v této době inspirována a vedena vyšší vůlí.

Tělo bude procházet určitou únavou, i když nebudete nic fyzicky náročného dělat. Do těla vstupuje hodně energie.

Konjunkce retrográdního Merkura s Plutem z minulého týdne, která symbolizovala těžké stavy mysli, se začne počátkem týdne pomalu uvolňovat. Tento vliv bude každý den slábnout. Přesto stále budeme obráceni více do sebe a nebude taková potřeba mluvit.

Od 26. 12. (do 31. 1. 2017) se Merkur dostane do konjunkce se Sluncem a sextilu s Marsem. Retrográdní Merkur bude prozářen světlem a my můžeme prozřít, poznat, uvědomit si hluboký postoj, který plyne z minulosti a brání nám být svobodní. Právě pochopení, uvědomění – i v podobě rychlého záblesku v mysli a jednoduchý efekt „AHA! “, tento postoj uvolní. Důležité je sdílení, komunikace a konstruktivní řešení v praktickém životě. Je to o živosti a komunikaci. Je velmi činorodá aktivita mentální a potřeba být aktivně v kontaktu s druhými. I když tato doba je více niterná a v našem nitru a mysli bude hodně živo, tak nás to ovlivní i na venek v potřebě s druhými sdílet.


Následně nás čeká požehnané novoluní 29. 12.

Přeji vám požehnané vánoční svátky. S láskou Petra Nel

 


 

 

Horoskop na období 12. – 18. 12. 2016



Cesta pravdy

 

 

zahrada-jt-cesta-pravdy.jpg


Slunce se pomalu odpoutává od Saturna a vytváří silnější aspekt s Uranem, což zvýrazní potřebu pohybu vpřed. Je potřeba se v životě posunout, především uvnitř sebe a podpořit vývoj věcí. Stagnace a čekání, že se to uděje samo, je jen ustrnutí z pohodlnosti. Slunce prochází poslední dekádou Střelce, kde se máme obohatit o schopnost, jít cestou pravdy svého Já.

Úplněk nastává krátce po půlnoci 14. 12. a bude zviditelněno téma novoluní.

Sabiánský symbol: V hlubinách země se formují nové prvky.

Klíčová myšlenka: Alchymický oheň, který čistí i transformuje samu substanci vnitřního života člověka.

V nejhlubších vrstvách psyché pracují síly, které bez povšimnutí egem se mohou rozvíjet. Dostatečně se rozvinou a silným emočním prožitkem se vynesou na povrch do vědomí člověka. Přinese to nové reakce na život.

V době úplňku se prokáže, co se nového zformovalo a co je možné zhmotnit. Kde není zájem, síla k udělání kroku vpřed, to odumře.

Slunce ve Střelci zviditelní, co zůstalo jen ve slovech, v mysli, virtuální realitě (Luna v Blížencích). Pokud člověk snese myšlenku z úrovně hlavy do srdce, zažehne se prožitek, který vede ke zhmotnění.

Mars prochází poslední týden Vodnářem a v této době ještě máte šanci dělat odvážné kroky, konat pro budoucnost. V dalším týdnu Mars přejde do Ryb a tam již nebudete mít sílu k jasným a rozhodným činům. Můžete pak zalitovat, že jste něco neudělali, promarnili příležitost.

Merkur, který se dostává do konjunkce s Plutem v Kozorohu (12. – 25. 12.), symbolizuje těžkou mysl, která snadno bude padat do pesimismu a trudomyslnosti. Mysl bude tak silná, že bude chtít dosáhnout svého i za cenu manipulace, lží a konstrukcí. Může se vám stát, že tlak v hlavě bude tak velký, že nebudete vědět, co se to děje. Na druhé straně tato konjunkce při pozornosti obrácené k sobě může pomoci k odhalení tajemství, nalezení kořene problému. Můžete prohlédnout formu své mysli. Co a jak si s vámi vaše mysl hraje. Mysl je z jedné části kalkul. Je zaměřená především na to, aby to bylo nejlepší pro ni, pro majitele mysli. Člověka proto někdy vede cestou lehkého a snadného zisku, který ale často končí ztrátou. Jakýkoliv kalkul skončí ztrátou, ať se to týká peněz, vztahů nebo práce. Je proto důležité nenechat se vehnat do situací, kde by vás vedla mysl. Stále ji propojujte se srdcem. Ptejte se sami sebe: „A co cítí srdce?“ A se svou otázkou můžeme jít ještě dál: „Je to v souladu s mým vyšším Já? Chce to samé, co radí mysl?“ Je to o bdělosti. Když budete s myslí pracovat a konfrontovat se srdcem či s vyšším Já, zvýšíte její vibrace. Tím se mohou „urputné“ myšlenky uvolnit.

Můžeme říci, že tato konjunkce ukazuje na potřebu určité inventury svého života. Může být velmi tvrdá, kritická a přísná, protože Kozoroh je přísný a potřebuje řád a systém. Pokud se neplní, padá se do pocitu viny a selhání. Přísnost a nutnost splnit zodpovědnost v práci, doma, naplnit výkon, vede člověka k popření všech svých osobních potřeb. Člověk přestane cítit a vnímat své emoce a tělo. Vlastně zapomene na to, že je cítícím člověkem a chová se spíše jako stroj, který plní plán kvantity, formy, řádu a systému. Všechno lidské popře, tím i přestane vnímat druhé lidí a je k nim též bez citu, přísný a kritický. Předpokládá a vyžaduje, aby i druzí fungovali jako roboti naprogramovaní na výkon. Práce a zodpovědnost se upřednostní před druhým člověkem. Budeme vyzkoušeni, jak toto máme zvládnuté. Co je důležitější? Co je u vás na prvním místě? Pokud je to práce či výkon, tak se během života můžete často dostávat do pocitů osamocení, protože druzí lidé, vztahy jsou na druhém, možná až na posledním místě. Výkon (úspěch, blahobyt, ocenění, povinnost) vám ale život nenaplní. Dovolíte říci: „Já už nemohu.“, nebo jen prosté: „Ne.“? Kdo nám určil, co vše musíme?

Merkur se 19. 12. stává retrográdním („zpětný chod“), do přesné konjunkce s Plutem se tedy nedostane a zůstane tak něco nedokončené. Dokončit to budete moci až na konci ledna. Můžete být proto v klidu, pokud pracovní, finanční, hmotné záležitosti zůstanou nyní nedokončené, musejí ještě projít nějakým zráním. To, že se toto děje před Vánoci a Novým rokem ukazuje, že se má upřednostnit osobní rovina. A naplnění osobní roviny může být to podstatné, co dopomůže k dokončení povinností v lednu. Bude nás to o to více nutit zaměřit pozornost do nitra, do vztahů s druhými, sdílení, vytvoření si prostoru a otevření se svým blízkým.

Jupiter ve Vahách stále působí v opozice s Uranem v Beranu (do března 2017), což zviditelňuje přehnanou lásku ke svobodě a nezávislosti. Jupiter ve Vahách touží po spolupráci a vztazích, Uran v Beranu chce být sám za sebe. Vytváří se zde duševní napětí a rozpor, který vede k vybrání si jen jedné varianty, ale pak vždy nastane nespokojenost. Opozice může být rozporem nebo i obohacením, pokud jsem ochoten se nechat obohatit. Uran v Beranu má být sám sebou, má být jedinečná osobnost. To si ale skutečně může prožít až v kontaktu s druhými, jak umí být sám sebou. Jupiter ve Vahách se učí respektovat a hledat harmonii ve vyváženosti odlišného názoru. Ne vždy vše harmonické je plodné a přínosné. Mít na vše stejný názor, nemusí být skutečná harmonie. Uran přináší do vztahů potřebný vývoj, nedovolí vztahy na základech závislosti a podřízenosti. Hledá se rovnocennost, respektování a vzájemné obohacování se. Proto vztahy, které jsou stagnující a bez vzájemného obohacování, se budou otřásat v základech, buď projdou změnou nebo se rozpadnou. Tento aspekt ukazuje na vývoj, ať se nám to líbí či ne. Otevírají se nové úrovně poznání, vědomí a moudrosti, které nám na počátku mohou způsobit na zmatek a chaos, než se dostatečně nové poznání usadí. Tato konstelace je nápomocná k prohlédnutí našich myšlenek.

Pomůže nám Jupiter v harmonii se Saturnem (do 2. 17), který přináší růst, vývoj a je schopen rozpoznat, co má v sobě zralost, moudrost a pevný základ. Ponecháme si jen to skutečné. Díky tomu si postavíme nové základy své svobody, pravdy a víry.

V neděli 18. 12. nastává poslední adventní neděle, která je spojena s Láskou.

V tento krásný čas je připravena poslední veřejná akce pro vás.

Těším se na Vás na při společné adventní meditaci v Hluboké nad Vltavou.

Požehnaný týden Petra Nel

 


 


Horoskop na období 5. 12. – 11. 12. 2016



Projděte branou

 

libor-smejkal.jpg

 

Hlavním tématem tohoto týdne je konjunkce Slunce se Saturnem ve Střelci, která je o zodpovědnosti, zralosti a moudrosti. Svobodné Slunce ve Střelci začne podléhat Saturnu, který požaduje zralost a zpomalí události nebo je spíše povede do větší systematičnosti a řádu. Budeme mít tendence dodělat započatou práci, abychom naplnili své povinnosti a zodpovědnost. Dbejte na respektování pravidel, řádu a zákona, protože porušení v této době nebude prominuto. Stačí malé překročení hranic a pravidel, okamžitě budete „chyceni“ a ponesete si důsledky. Jsme vedeni k prohloubení své moudrosti a zralosti na základě přijmutí zákonitostí bytí, společnosti a vyšších zákonitostí. Můžeme proto očekávat zkoušku charakteru a schopnosti přijmout zodpovědnost za svou budoucnost. Pokud vám leží na srdci vaše budoucnost, „musíte“ objevovat nový způsob života a zdravější prostředí. Jestli budete čekat, že se něco stane, promarníte šanci. Je potřeba se rozhodnout a konat. Harmonický aspekt od Urana na konjunkci Slunce a Saturna podporuje správné rozhodnutí a možnost projít branou. K tomu potřebujete vědomí sama sebe a velkou odvahu. Poučit se z minulosti a překročit omezení, které jste si v minulosti vytvořili a jít kupředu. Tento aspekt je působení reformy. Nové počátky mají vyhlídky na uskutečnění. Objeví se krystalizace. Jakákoliv povrchnost, lehkovážnost projde procesem zrání. To, co nemá potenciál hloubky, pevného a trvalého zhmotnění, skončí. To, co má předpoklady k zakořenění, se prohloubí.
Konjunkce přesně nastane 10. 12. 2016, ale působí v období 5. – 16. 12. V dalším týdnu se Slunce bude od Saturna odpoutávat a působení bude slábnout.

Merkur v Kozorohu v harmonickém aspektu na Neptuna v Rybách dává schopnost komunikovat konstruktivně, svědomitě, a přesto s citem a určitým přesahem. Něco nás nutí mluvit o tom, co vychází z nitra a je potřeba k tomu přistoupit prakticky, moudře. Je to důležité pro každodennost, týká se to obyčejného života. Skrze slovo tvoříme novou formu. Vzhledem k výše popsané energii (konjunkce Slunce a Saturna, který je vládcem znamení Kozoroha), nám právě Merkur (mysl a komunikace) v Kozorohu pomáhá prakticky a srozumitelně uchopit vnitřní prožívání, které může být odlišné než dříve a je silně propojeno s krystalizací nové formy. Niterně se v lidech děje velmi mnoho vnitřních procesů, které jsou těžko uchopitelné, protože jsou z nové úrovně prožívání duše. A právě mysl zpracovává tyto vjemy a vyhodnocuje „výstupy“ a případná řešení. Kozoroh – zemské znamení potřebuje srozumitelnou metodologii. Co s tím, kam to vede a především, aby to bylo uchopitelné v každodennosti. Potřebujeme pochopit, co se to vlastně děje a proč. Jsme proto nuceni hledat konkrétní, jednoduché a jasné pojmenování. Dobře vést vás může tělo, kdy jste schopni konkrétně říct, popsat, co vám je. Soustředění se na teď a tady. Abstrakce je v této chvíli naprosto neuchopitelná.
Může se zviditelnit strach. V té chvíli si uvědomte, že nejste v přítomnosti, protože strach cítíte z minulých zkušeností. Jste v tu chvíli tedy ponořeni v minulosti a propadáte obavám, že přijde stejná bolest a promítáte ji do budoucnosti. Tím vám ale utíká přítomnost, nejsilnější moment, kde ve skutečnosti tvoříte.

Požehnaný týden, Petra Nel

 

 


 

Horoskop na období 28. 11. – 4. 12. 2016



Šlápnutí do prázdna

 

 

bulharsko.jpg

 


Nastal adventní čas, čas rozjímání a úklidu. Což se nám projevuje skrze vánoční úklidy svých domovů, protože domov symbolizuje naši duši. Adventní čas je především o úklidu ve své duši, ve svých pocitech, smíření se se svou minulostí, událostmi, které se během roku staly. Zklidnění mysli a otevření se více blízkosti s druhými. Máme proto potřebu v domově něco změnit, když se změní něco v naší duši, aby to bylo souladu s ní.

V tomto týdnu nastává novoluní, které nás ovlivní až do 28. 12. Novoluní nastává 29. 11. po 13. hodině ve Střelci v dynamickém aspektu na Neptuna a karmické uzly.

Sabiánský symbol: V hlubinách země se formují nové prvky.

Klíčová myšlenka: Alchymický oheň, který čistí i transformuje samu substanci vnitřního života člověka.

V nejhlubších vrstvách psyché pracují síly, které bez povšimnutí egem se mohou rozvíjet. Dostatečně se rozvinou a silným emočním prožitkem se vynesou na povrch do vědomí člověka. Přinese to nové reakce na život.

Procházíme procesem proměny, která je impulsem naší podstaty přirozenosti, na níž je schopna udělat další krok. Tento symbol zaměřuje pozornost k vnitřním změnám, které procházejí skrze prožitky. Prožitek je proces obohacování svého vědomí. Dokud si určité věci neprožijeme, tak je nepochopíme. Tyto své vnitřní změny a prožitky si máme nyní uvědomovat. Můžeme říci, že tento symbol ukazuje na „Nošení psychického plodu – tedy těhotenství.“

Vzhledem k dalším aspektům spojeným s novoluním je potřeba rozpustit své iluze a objeví se dostatek situací, kdy nám bude zviditelněn náš omyl, nepravda, klam a iluze. Můžeme projít procesem rozčarování a hlubokého zklamání ze sebe, druhými, situacemi. Je potřeba snést do praktického života lidské přirozenosti, na zem vědomí božské jiskry, božského impulsu Já. Prožíváním, praktikováním se vše ukotvuje v zemské úrovni. Potom se mohou zhmotňovat zázraky, hojnost a štěstí. Je možné nalézt správnou cestu. Zkušenost, kterou máme udělat, je jako šlápnutí do prázdna. Jít a věřit, že jsem na správné cestě. Jít stále po cestě jen vpřed, i když nevíme, co nás tam čeká.

Díky působení Neptuna v dynamickém aspektu se objeví určité zamlžení. Celému procesu nebudeme rozumět, můžeme se dostávat do pocitu „omámení“, nesoustředěnosti a určité rozpuštěnosti. Proces pracuje nenápadně, neviditelně, přesto tělo bude velmi unavené. Je to jako když se procházíte a plavete v moři. Následně přijde velká únava. Jsme extrémně citliví.

Abyste šli vstříc celému procesu a rozpoznali co je pravda, je potřeba se často obracet do svého nitra, být v tichu a naslouchat své intuici. Meditace jsou v této době silné, budou se objevovat vnuknutí, nové vize a možnost spojení se svým vyšším vědomím.

Ve společnosti se objeví hodně skandálů, projevení klamu a lží. Pozor na podvodníky a zloděje. Zesílené působení má alkohol, drogy a léky. Lépe řečeno, jste tak extrémně citliví, že vše více působí.

Úplňkem 14. 12. bude vyneseno a zviditelněno téma novoluní. Co se v nás zrodilo?

Stále působí Mars ve Vodnáři v harmonickém aspekt s Jupiterem ve Vahách (19. 11. – 12. 12.). Ukazuje na příliv energie, nadšení, požehnání a početí. Objeví se plodná spolupráce, vztahy a nové obchodní smlouvy.

Jupiter ve Vahách se pomalu dostává do opozice s Uranem v Beranu (do 3. 2017), což zviditelňuje přehnanou lásku ke svobodě a nezávislosti. Jupiter ve Vahách touží po spolupráci a vztazích, Uran v Beranu chce být sám za sebe. Vytváří se zde duševní napětí a rozpor, který vede k vybrání si jen jedné varianty, ale pak vždy nastane nespokojenost. Opozice může být rozporem nebo i obohacením, pokud jsem ochoten se nechat obohatit. Uran v Beranu má být sám sebou, má být jedinečná osobnost. Jak umí být sám sebou, si ve skutečnosti může prožít až v kontaktu s druhými. Jupiter ve Vahách se učí respektovat a hledat harmonii ve vyváženosti odlišného názoru. Ne vždy vše, co vypadá jako harmonické, je plodné a přínosné. Mít na vše stejný názor nemusí být skutečná harmonie. Uran přináší do vztahů potřebný vývoj, nedovolí vztahy na základech závislosti a podřízenosti. Hledá se rovnocennost, respektování a vzájemné obohacování se. Proto vztahy, kterou jsou stagnující a bez vzájemného obohacování, se budou otřásat v základech. Buď projdou změnou nebo se rozpadnou. Tento aspekt ukazuje na vývoj, ať se nám to líbí či ne. Otevírají se nové úrovně poznání, vědomí a moudrosti, které nám na počátku mohou způsobit zmatek a chaos, než se dostatečně nové poznání usadí.

Také ovlivňuje diplomacii, politiku, právo, soudnictví, spravedlnost, cestování, náboženství.

Pomůže nám Jupiter v harmonii se Saturnem (do 2. 17), který přináší růst, vývoj a je schopen rozpoznat, co má v sobě zralost, moudrost a pevný základ. Ponecháme si jen to skutečné. Díky tomu si postavíme nové základy své svobody, pravdy a víry.

Požehnaný týden, Petra Nel


Upozornění:
Text na této stránce (tzn. horoskop včetně toto upozornění a zdroje) je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.
autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz
 
 

 
 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?