Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 27. 10. – 2. 11. 2014

31. 10. 2014

Horoskop na období 27. 10. – 2. 11. 2014


Staň se Bohem milovaným

 

 

img_5120.jpg

 

Co je v tomto týdnu potřeba zviditelnit? Již několik dní před napsáním horoskopu se ptám, „stahuji“ si informace z vyššího vědomí – Kristova vědomí. Během meditací a v noci v polobdění dostávám patřičné obrazy, které se mají zviditelnit.

Je to o lásce a velké milosti, která sem přichází. Ona tady stále je, jen teď máme šanci ji v sobě objevit.

Záleží jen na vás, nakolik jste schopni procítit lásku v sobě, uvědomit si, že láska je ve vás, že vy jste zdroj lásky, a tím k vám přijde láska z venku. Přitáhnete si lásku k sobě. Stejné přitahuje stejné. Budete jak magnet. Druzí lidé vás budou vyhledávat.

Když si prožijete, že máte v sobě tolik lásky, že ji můžete jen rozdávat, že se ani nemůžete vejít do těla, protože tolik jí máte v sobě, tak někdy se vám stane, že budete muset i před lidmi utíkat, jak moc je budete přitahovat Láskou. Tento zdroj ve vás se automaticky spojí s Láskou v nebi. Je nekonečná. Prožijete si, že vše vychází z Lásky – i ta největší bolest. Když se vám v životě něco nedaří, pak ať děláte, co děláte a nejdete to, věřte, že je to z Lásky k vám.

Pokud hledáte lásku venku, jen si přitáhnete stejně zoufalého člověka, který potřebuje lásku z venku a takový člověk ji nedokáže dát. Stejně tak jako vy jemu a okolnosti života vám jen zviditelní nedostatek lásky.

Do 5. 11. působí Slunce v konjunkci s Venuší lásky, v tomto týdnu je vše zesíleno Neptunem – vyšší oktávou Lásky. Proto se obracejte k sobě, ke svému nitru a tam hledejte zdroj své lásky, tím se otevřete lásce Boží a následně člověku.

Jak to udělat? Celý jemnohmotný svět je z vibrace Lásky. Nalezněte v sobě lásku a pošlete ji andělům, archandělům, serafínům…..Bohu. Vyslovujte a prociťujte: „Miluji vás, Miluji vás…..“ Uvidíte, že uvnitř vás se rozleje takové teplo a vaše nitro se začne harmonizovat. Jemnohomotný svět se ještě více rozvibruje a ozvěnou se vrátí k vám: „Miluji tě“. Pak skrze lidi se vám tato láska bude vracet. A ona si vás najde, kdekoliv.

Co vysílám, to se vrací zpátky. Když hodíte míček proti zdi, odrazí se a vrátí se. A v životě to funguje stejně. Co vyšlete, to se vám vrátí. Tím, že v sobě procítíte „miluji vás, miluji tě“, ve skutečnosti se otevíráte lásce, kterou můžete přijmout a stáváte se Bohem milovaným. Stáváte se Bohem milovaným právě tím, že si to uvědomíte, kolik lásky dostáváte. A na to se čeká, protože vy jste stále Bohem milovaným, v každém okamžiku, ale vy to necítíte, protože jste zavření.

Stále se vám posílá láska, pomoc, milost, posílá k vám lidi jako své posly lásky. Druzí vás mohou milovat, pomáhat, ale vy nic necítíte, protože jste lásce zavření. I když u sebe budete mít vedle sebe Anděla v lidské podobě, Mistra, Svatého, neucítíte Lásku, dokud v sobě neprocítíte lásku.

Kdo tomu brání? Procítit v sobě lásku? Vaše mysl. Vaše mysl je přesvědčená, že láska přijde z venku, že nejste schopni milovat, že vás nejdříve musí milovat ten druhý, než začnete milovat sebe. Mysl je v zajetí představ, lpění a chtění. Vaše srdce má v sobě lásku stále. Schopnost milovat je to součástí Bytí každého člověka. Jen se čeká, až se rozvzpomenete, že jste Láskou. Nyní k tomuto rozvzpomenutí máte nejlepší podmínky. Využijte je, ať můžete být Láskou v dobách nadcházejících, které budou velmi náročné. Aby Láska byla silnější než boj.

Mars vstoupil do znamení Kozoroha a vůle dostává silnou cílevědomost, pracovitost a i bezcitnost. Tím, že vytváří harmonický aspekt s Neptunem, dostává neviditelné vedení vyšší vůlí. Konání lidí ukazuje na pravdu jejich nitra. Ne, co říkají, ale co konají. Když je člověk osvobozen od chtění, dokáže konat v zájmu vyššího, překročit své malé já a je vykonán vyšší záměr. Vše do sebe zapadá a plyne. A vy si nemusíte dělat starosti.

Aspekt z minulého týdne stále působí a to do 2. 11. Merkur, který je v konjunkci s Dračí hlavou a v opozici s Uranem, v konjunkci s Dračím ocasem. Lidská mysl se dostává do kontaktu s vyšším vědomím, a tím se rozpadá forma, mentální vzorce. Logika nefunguje, paměť nefunguje, chybí vám slova, nelze se soustředit. Můžete působit nepřítomným dojmem. Jsem a nejsem z tohoto světa. Ten, kdo se bude držet za každou cenu starého myšlení, se může dostat až do stavu „šílenství“ a strachu. Cesta nyní vede přes změnu v myšlení a v komunikaci.

Jupiter se dostává do harmonického aspektu s Merkurem, otevřená a optimistická mysl. Potřeba být pravdivý sám k sobě i k druhým. Jupiter symbolizuje expanzi a vývoj. Přichází zmoudření.

Ať se Láska uvnitř vás probudí, zvětšuje a sílí.

S Láskou a s vděčností

Petra Nel Smolová

 

 

 

 

Horoskop na období 20. – 26. 10. 2014 - minulý týden


Cesta Lásky a Milosti

Slunce v konjunkci s Venuší zůstává ve znamení Vah do 23. 10. 2014, do 14 hodin a 5 minut. Do této doby probíhá „kontrola“ harmonie. Tam, kde ještě nenastala, bude vynesena skrze tělo – nemoc.

Tato konjunkce symbolizuje lásku a harmonii a ve Vahách je tato konjunkce nejsilnější a někdy přináší růžové brýle a nebo právě zklamání, že svět kolem vás není růžový.

Konjunkce se 23. 10. přesune do znamení Štíra a dostane jiný projev. Začnou se zesilovat a zintezivňovat city, vášně, tvořivost, radost, která povede k seznamování a hledání nových kontaktů. K tomu se připojí harmonický aspekt Neptuna, vyšší oktávy lásky, milosti, soucítění, tajemství a hloubky. Až do 31. 10., kdy tento trigon působí, je rozrezonována bezpodmínečná láska, milost, odpuštění, pravdivost citů, jejich hloubka a vyšší intenzita mystických prožitků.

Na zemi plyne velká podpora Boží matky, která podporuje mír, harmonii a odpuštění. Odevzdat se cestě Lásky.

Okamžikem novoluní, které nastává 23. 10. ve 23:55 hodin, kdy nastává i zatmění Slunce (z ČR není viditelné), prochází nové pocity a expanze vědomí. Proces „zasvěcení“ do kolektivních hodnot nabývá nyní povahy vciťování.

Stále se píše o bezpodmínečné lásce a o všem, co s tím souvisí. V hlavě víme, co to asi je, a jak by to mělo vypadat. Ale prožitek je úplně jiný. V této době se velká část lidí může dotknout tohoto prožitku, dostat ochutnávku prožitku bezpodmínečné lásky, milosti, odpuštění a odevzdání se.

Merkur je v konjunkci s Dračí hlavou, v opozici s Uranem a v konjunkci s Dračím ocasem.

Lidská mysl se dostává do kontaktu s vyšším vědomím, a tím se rozpadá forma, mentální vzorce.

Logika nefunguje, pamět nefunguje, chybí vám slova, nelze se soustředit. Můžete působit nepřítomným dojmem. Jsem a nejsem z tohoto světa.

Ten, kdo se bude držet za každou cenu starého myšlení, se může dostat až do stavu „šílenství“ a strachu.

Cesta nyní vede přes změnu myšlení a komunikaci. Je potřeba říkat pravdu, pojmenovávat pravými jmény, pojmenovávat své pocity, své myšlenky, svou víru a pravdu.

Jak to vše udělat? Potřeba lpění a chtění mít to jinak, mít život podle svých představ, přináší problémy a těžkosti. Pak dochází k nepřijetí života. Prvotní a zásadní postoje, které přináší „utrpení“ je odmítání. Nový postoj je důvěra k Životu – Bohu. Tak je člověk otevřený.

A skrze člověka se projevuje velká rozmanitost možností Života, pocitů.

Jsem otevřený. Přijímám, co ke mně přichází, skrze sebe nechávám projevit prožívání a nechávám odeznít, aby mohla přijít další bohatost možností Života – Boha.

Kroky: jsem otevřený, přijímám, prožívám, odevzdám, děkuji.

Částečné zatmění Slunce symbolizuje odpojení se od svého programu. Na chvilku prožijete zapomnění na své malé já, na svou individualitu, budou zrušeny „chybné“ programy, aby mohl „naskočit“ nový program.

K tomu je velmi důležité výše zmíněná důvěra, otevřenost, přijímání, skrze sebe nechat projít a poděkovaní.

Každý dostane to, co unese. Vesmír neplýtvá energií.

Přeji hodně důvěry.

S láskou Petra Nel Smolová

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY ONLINE

 

 

vnitrni-prostor-na-jakubskem-namesti-cisty-a-silny.jpg

JAKUBSKÉ NÁMĚSTÍ 1, BRNO, PROSTOR PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

img_8482.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Brno Slatina - Stránská skála