Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 2. 11. - 8. 11. 2015 a horoskop předchozí

2. 11. 2015

 

 

 

 

týdenní horoskop
 
 

 

 

 

Horoskop na období 2. - 8. 11. 2015



Posvátné Ticho  


 CAM00613
 
Stále působí Slunce v harmonickém aspektu na Neptuna , což přináší milost. Merkur 3. 11. začne též vytvářet harmonický aspekt s Neptunem, tudíž vliv Neptuna začne působit skrze myšlenky a komunikaci.
Mysl je otevřena laskavosti, smíření, pochopení a odpuštění. Harmonický vliv Neptuna je o rozpuštění rozporu a pochybností v myšlenkách.
Stále opakuji, že mysl je nástroj, posel , který informuje a záleží jak se s myslí ztotožníme. Zároveň naše vnitřní postoje, názory, domněnky a očekávání vytvářejí náš osobní filtr a skrze něj se díváme na život.
 
A právě v této době může nastat příjemná změna, kdy opustíme své mentální vzorce a budeme vnímat mystiku a zázraky života. Můžeme pociťovat hloubku, posvátné ticho a smíření. Nedokážete logicky vysvětlit proč a kde se to ve vás bere, prostě tak to je. Mysl je otevřená k tajemství života a stvoření. Zintezivňuje se intuice, živé sny, vize, jasnozřivost a promlouvání vašeho vyššího vědomí, které na vás dohlíží. V této době jste nejblíže k propojení mysli a svého božství v sobě, které je spojeno s podstatou Božství.
 
Konjunkce Venuše a Marse v Panně se dostává do konjunkce se Vzestupným uzlem (Dračí hlavou) což předznamenává příznivou dobu pro tvořivost, hravost, spontánnost a lásku. Vztahy jsou to, co má dostat největší pozornost a je potřeba je naplnit radostí, tvořivostí a láskou. V této době si můžete uvědomit, co pro vás druzí znamenají a jak moc vám obohacují život. Zároveň se podívejte, jak vy obohacujete životy druhých. Chcete dávat nebo jen brát? Co druhým nabízíš? Jak jsi bohatý ve svém nitru?
 
Jupiter v opozici s Chironem (do 15. 11.) ukazuje na bolesti růstu. Říká se: „víra tvá tě uzdraví“ a nyní se můžeme dotknout toho, že nás uzdraví, ale ne podle našich představ. A v tom je důležité zůstat ve víře a v naději. A být ochoten vidět svoje uzdravení. Pokud chceme věřit a uskutečnit vnitřní růst, musíme za sebou nechat vše staré, omezující, lpění, chtění, představy a očekávání. Pokud se opustí víra a ztratí se naděje, propadne se marnosti. Co je lepší věřit nebo se uvrhnout do marnosti? To je vaše volba! To venku nezměníte dle vašich představ. Tam má každý sám za sebe svou volbu. Ano, je smutné se dívat, že ve 21 století se lidé ještě zabíjejí a nerespektují božství v sobě ani v druhém. Jsme tady proto, abychom jednou došli k poznání, že máme volbu uvnitř sebe Láska nebo boj. A vy to můžete vykonat hned! V každém okamžiku života si volíš. Záleží na Tobě víra nebo beznaděj?
 
Od 4. - 14. 11. se Slunce dostává do trigonu s Chironem, kdy procházíme samoléčbou, které předchází setkání  se svou bolestí. Přiznáš si své zranitelné stránky, slabosti své osobnosti a tím se smíříš sám se sebou.
Pak se vyléčíš, tím, že se plně a bezvýhradně přihlásíš sám k sobě a projevíš se takový jaký jsi.
 
Hodně štěstí Petra Nel
 
 
 
 

 
 
 
 
minulý týdenní horoskop
 
 
Horoskop na období 26. 10. – 1. 11. 2015
 
Milost
CAM00533
 
Slunce se dostává do plné síly aspektu s Neptunem, jak jsem zviditelňovala v minulém týdnu. Cesta jde skrze odevzdání se toku života, nechat věci plynout a nechat se inspirovat a vést. Všímejte si symbolů, znamení, intuice, vizí, inspirace, snů – bude k vám promlouváno, pomáhano a božský svět nemluví slovy, ale obrazy, symboly a prožitky.
V tomto týdnu, to co není v souladu s vyšším záměrem božského vědomí, bude napraveno, opraveno, a to způsobem, že nastanou situace, které budou pro nás nepochopitelné. Nesnažte se to pochopit, jen důvěřujte, že se to děje v zájmu vás a směřování vašeho života. Pokud byste se vzpírali, odmítali, nastanou těžké stavy duše, smutek, zoufalství a deprese (Saturn kvadratura Neptun).
 
Dalo by se říci, že jediná cesta v době podzimu je víra. Hledat vyšší záměr, hlubší smysl a upevňovat se ve své pravdě a víře. Když nevidíme smysl , snadno upadáme do marnosti a to je nejtěžší lidský pocit. A nyní přichází velká podpora k tomu, aby člověk nechal do sebe vstoupit božství, propojil se s božstvím a tím dal nový impuls svému životu. Díky tomu přijde obrovský příliv energie, nadšení a radosti .
Úplněk nastává 27. 10. Slunce ve Štíru v opozici na Lunu v Býku. Naplnění a ukotvení ve hmotě, důležité změny. Určité situace, pocity, karma se naplnily, bylo usazeno vše na své místo, aby mohlo být dokončeno, a tím opuštěno. V některých oblastech života budete cítit, že je hotovo. Toto dokončení jde až do prazákladu buňky(hmoty). Není to jen vlivem úplňku, je to celý proces, který probíhal, a během úplňku proběhne to potřebné usazení do hmoty. A začne nový proces, který je již na jiném základu.
 
Venuše s Marsem opustily konjunkci s Jupiterem a trigon s Plutem, ale stále zůstávají ještě v konjunkci v období 30. 10. – 13. 11. Aspekt tvořivosti, přitažlivosti, seznamování, jiskření a touhy po splynutí s druhým pohlavím. Doba přeje partnerským vztahům a vzhledem tomu, že konjunkce stojí v Panně, budou se vztahy zdokonalovat, vylepšovat. Tento aspekt též symbolizuje umění, zábavu, hravost, větší chuť k nakupování.

Je zde velmi silný vliv Chirona v opozici na Jupitera a Venuši. Chiron je léčitel a skrze nalezení příciny „nemoci duše“ vede k pochopení z nevědomé úrovně do uvědomění a pochopení skrytých souvislostí, které přinášejí možnost uzdravení v oblastí víry, pravdy, hodnot, potřeb a lásky.
Jsme v období milosti a zázraků. Čím více tomu věříte, tím více vám může být pomoženo.
 
Krásný týden Petra Nel



 
 

Upozornění:
 
Text na této stránce (tzn. horoskop včetně toto upozornění a zdroje) je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.
 
autor článku: Petra Nel Smolová
zdroj: www.astrologiepetranel.cz
 
 

 

strom-zivota-iii.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?