Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 19. – 25.5.2014

18. 5. 2014

 

Horoskop na období 19. – 25.5.2014

 

Ráj v mysli

 

Slunce se odpoutalo od opozice se Saturnem, a tím přichází uvolnění. K tomu v úterý 20. 5. končí skoro 3 měsíční retrogradita Marse. Čin, aktivita, energie, vůle může jít kupředu. Do této doby jste mohli mít pocit, že stále konáte, řešíte, pracujete, a přitom stojíte na místě. Je to stejné, jako běhat na běžeckém páse. Vydáte spousty energie, ale běžíte na místě. V úterý můžete z tohoto pásu sestoupit. Opatrně na zamotání hlavy, chvilku potrvá, než se ukotvíte na zemi, která vám neutíká pod nohama. Pak můžete sebejistě vykročit vpřed. Dostáváme se do souladu s energií. Vynaložená energie se navrátí ve hmotě. Doba investic skončila. Nyní se investice navrátí nazpět. Zároveň začnou přicházet výsledky vynaložené energie na „běžícím páse“.

Pokud jste se nedokázali do této doby rozhodnout, tak právě nyní je ta správná doba. Mars ve Vahách je váhavý a nerozhodný, ale doba retrogradity, kdy jste stále běželi na místě, vás mohla natolik přehltit, že se přirozeně rozhodnete. Jasně, rychle a zásadně.

Věci se dostanou do takového pohybu, rychlosti, že se bude divit, jak se kolem vás vše snadno mění.

Slunce 21. 5. vstupuje do znamení Blíženců a po náročné době přichází odlehčení, úleva a lehkost. Buďte jako vítr, lehcí a svobodní. Doba přeje a vyžaduje vzájemné komunikování, sdílení, přijímání a předávání nových myšlenek, poznání a vizí. Je nakloněno přátelským setkáním, výletům a vzdělávání se.

Slunce se v druhé polovině týdne dostává do kvadratury s Neptunem. V této době 23. 5. – 3. 6. se zintenzivňuje vliv všech léků, drog, alkoholu z materiální úrovně, ale také na druhé straně je tu zesílený vliv a působení hudby, snů, jemnohmotného vnímání, meditací, terapeutických sezení, práce s nevědomím, kolektivním nevědomím – vědomím.

Neptun je vyšší oktáva lásky, milosti, soucítění, bezpodmínečnosti.

V této době se můžete cítit, že jste v nějakém oparu zastřenosti, že nerozumíte… Je to v pořádku, nechte vše plynout a přikládejte ruku k dílu. Víte, že máte něco vykonat, udělat, aktivovat, ale jen nevíte proč, nebo to logicky vysvětlit nedokážete, prostě jen víte. Tak to jste v souladu. Jste „nástroj“ a naslouchejte a konejte.

V této době se na světlo dostanou tajemství, nepravdy, manipulace z minulosti. Proto se objeví i nějaký skandál ať v politice nebo v kultuře.

Venuše se dostává do konjunkce s mínusový uzlem (Dračím ocasem) 23. – 27. 5. Přichází velká podpora – Láska Božské Matky, soucítění, bezpodmínečnost, milost, bezpečí. Tato energie rozrezonuje, zaktivuje v našich srdcích čistotu lásky, procítění.

Z minulosti (minulých reinkarnací) vystoupí „důležité“ ženy do veřejného povědomí.

Můžete se dostávat do kontaktu s vnímáním, zjevováním, prožíváním energie Panny Marie.

Merkur – mysl je v harmonii s Venuší – Láska – Boží Matka; do myšlenek vstupuje Láska, bezpodmínečnost, laskavost, milost, která rozpustí zatěžující programy. Ráj v mysli.

Ten, kdo nebude fyzicky přítomný na meditativním setkání na Bílé Hoře 24. 5., stačí se napojit – propojit v meditaci na dálku.

 

Krásně laskavý týden.

Petra Nel Smolová


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.


 

NEJBLIŽŠÍ AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY - JEŠTĚ 6 MÍST: 

 

HEILIGERSTEIN 24.5.2014 - JEDNODENNÍ CESTA ZA LÉČIVÝMI ENERGIEMI - 8,00-18H ODJEZD BRNO, JANÁČKOVO DIVADLO

 

Náhledy fotografií ze složky Hnanice - Kostel sv. Wolfganga