Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 12. 5. – 18. 5. 2014

12. 5. 2014

 Horoskop na období 12. 5. – 18. 5. 2014


Vstupte do niterného chrámu Lásky

 

Jste unavení životem? Tlačí na vás starosti, neodkladné povinnosti a chybí vám radost ze života?

Saturn opozice se Sluncem z minulého týdne v tomto týdnu vrcholí. Tam, kde jsme nezralí a nezodpovědní, tam se objevují těžkosti a problémy. To nás má dovést ke zmoudření a zralosti. „Podívat se, kde vás bota tlačí.“ K tomu je potřeba přistoupit čelem, přijmout svou zodpovědnost a řešit to.

Tento týden ještě můžete mít pocit, že jde vše nějak pomalu, ale již na víkend se opozice uvolní a přijde pohyb vpřed. Venuše do 18. 5. zůstává v konjunkci s Uranem, v opozici s Marsem, v kvadratuře s Plutem (viz. minulý týden). K tomu všemu se přidává ještě kvadratura s Jupiterem.

Přemýšlela jsem, jak vám tento aspekt přiblížít. Jupiter v neharmonickém aspektu ukazuje na vnitřní nespokojenost, nenaplněnost až nesoudnost, zkaženost. Těžkosti života se pak mohou řešit „nezřízeným životem“. (Intenzitu tohoto aspektu každý prožívá dle již zvládnuté harmonie své Venuše). Hříšnost – harmonie- puritánství.

Představte si, že máte plný stůl jídla různých pochutin a vy jste se najedli do sytosti, ale stále cítíte prázdnotu, a tak jíte ze všeho něco a pořád máte pocit rozmrzelosti, že vám něco ještě chybí ochutnat a chcete ještě více a další a další, ale naplnění se nedočkáte. Jen je vám nakonec z toho fyzicky špatně. Tak je to s jídlem, alkoholem, nákupy, sexualitou a láskou. Pořád je nám vše málo.

(Muži, vezměte svým ženám kreditní karty! ;-) Ženy, nepouštějte své muže na pánské jízdy! ;-) ) Když to vezmeme s humorem.

 

Hledáte venku nějaké potěšení, které vás udělá spokojeného a naplněného člověka. Ale to venku nehledejte. Vstupte do vnitřního chrámu Lásky. Jen tam najdete naplnění a harmonii.

Vzhledem k tomu, že Venuše je v Beranu, tak především budeme myslet jen a jen na sebe. Proto i požadavky, které budeme mít, mohou být na základě pouze vlastního sobectví a prospěchu. Proto i nároky, citová vydírání od druhých berte s nadhledem. Dělejte pouze to, co cítíte, že je pravdou vašeho srdce. Pokud si vás někdo podmiňuje, že vás může milovat, jen když….,otočte se a odejděte. Ten člověk neví, co je to láska.

Harmonický aspekt mezi Jupiterem a Saturnem (do 22. 6.) vede právě k rovnováze mezi dáváním a přijímáním. Je to aspekt vývoje a postavení pevných základů v sobě, ve svém životě, ve svém konání. Vnitřně zrajeme ve své moudrosti a pravdě. Co je má skutečná pravda mého srdce?

Možná právě všechna ta sladká pokušení, milostné hry, citová vydírání a těžkosti nás mají přivést k naší vnitřní pravdě, moudrosti a přirozenosti. Tento aspekt zároveň přeje ke stavění základů domu, ke koupi a k prodeji nemovitosti a naplánování své budoucnosti. Když stavíte či kupujete dům, byt, je to vždy s plánem dlouhodobosti, a to právě tento aspekt značí: pevný základ pro svou budoucnost. Mohu investovat pouze, když vím, co chci, jsem pevně rozhodnut a jsem schopen konat, uvést to vše do hmoty.

Merkur v Blížencích v harmonickém aspektu s Marsem ve Vahách (do 16. 5.) přeje živé komunikaci, diskutování, učení a skládání zkoušek. Je potřeba mluvit, sdílet, získávat nové možnosti a řešení.

Přeji vám, abyste celý týden prošli s humorem a lehkostí.

Petra Nel Smolová

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


ODKAZY KVĚTEN 2014:

VNITŘNÍ ÚSMĚV UZDRAVENÍ V. - OSTRAVA - POHYBOVÝ APARÁT, SRDCE, CÉVY, PORUCHY SLUCHU SO 17.5.2014 9,30-15,30-1200,-

 

HEILIGERSTEIN 24.5.2014 - JEDNODENNÍ CESTA ZA LÉČIVÝMI ENERGIEMI - 8,00-18H ODJEZD BRNO, JANÁČKOVO DIVADLO

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Brno - Basilika Minor Mendlovo náměstí

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář