Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 1. 7. – 13. 7. 2014

2. 7. 2014

 Horoskop na období 1. 7. – 13. 7. 2014

Jeden za všechny a všichni za jednoho

 

Slunce stále působí s Neptunem do 4.7.: boží milost, působení prozřetelnosti a velkého přílivu Kristova vědomí. I když se může se zdát, že se dějí kolem vás velmi náročné události, nezoufejte, je to projevení síly čistého vědomí. Když toto vědomí prostupuje hmotu, mysl, pak se uvolňují hrubohmotné části, vibračně nízké emoce, které patří nižší přirozenosti.

 

img_2960.jpg

Jsme „složeni“ z nižší přirozenosti a vyšší přirozenosti. Nyní procházíme dobou, kdy máme opustit držení nižší přirozenosti a odevzdat se své vyšší přirozenosti. Pustit se bolesti a přejít do blaženosti. Přestat dělat věci, které nás bolí. My sami si vytváříme bolesti a utrpení, protože nechceme pustit staré, nevěříme novému, že můžeme prožívat jinak. Věřte, že to existuje, je to možné. Je možné žít tady na zemi a přitom být blažený. Přestanete cítit strach, bolest, hodnocení, posuzování…

Vše skrze vás bude procházet a vy si budete užívat a radovat se ze všech emocí, které skrze vás prochází. Jak malé dítě s radostí skočí do louže, do bláta a užívá si, že si louží může proběhnout, má zacákané kalhoty, ale ten prožitek stojí za to. Klidně sebou pleskne do bláta a užívá si, jaké to je, být v blátě. Pak si počká, až ho z toho bláta vysvlečou a nahatý vběhne do zimy a zjišťuje, co je to zima a raduje se z prožitku zimy a za chvilku se ohřívá na sluníčku a diví se, jak je teplo na slunci. To je život.

4.7. Slunce vstupuje do harmonického aspektu se Saturnem a Chironem a vytváří velký vodní trigon, který potrvá do 14.7. Slunce se Saturnem přináší stabilitu citům, vnitřnímu zrání, prohloubení a moudrosti. Uvnitř nás bude velmi aktivní vnitřní mudrc, bude s vámi promlouvat a vést vás k vědomému probuzení, k propojení se s vaší moudrostí. Někdy přijde člověk – mudrc nebo Mistr zvenčí, aby vám pomohl zaktivovat vnitřního mudrce – Mistra. Vše, co se v této době děje, má pevný a hluboký základ, který vede ke stabilizaci vašeho života.

Chiron se Sluncem je projevení léčitelství na emocionální úrovni, na jemnohmotných úrovních. Tento aspekt symbolizuje hluboké duchovní prožitky, hluboké meditace, silná uvědomění, iniciační sny, probuzení, zasvěcení. Jsou léčeny hluboká zranění duše. Je nalézána správná cesta.

Saturn ve spojení s Chironem je propojení, které přináší zasvěceného Mistra. Slunce je boží jiskra, světlo, skrze které přichází impuls – cesta. Na jemnohmotné úrovni přichází kvantový skok vědomí. Je to vývoj, který následuje po velmi titěrné práci. Člověk má pocit, že dlouho stojí na místě, že se nic moc nemění a nyní se zúročí vše. Ten, kdo je připravený, si může zažít probuzení, iniciaci, zasvěcení. Lidé materialističtí se obrátí k nové, duchovnější cestě. Každému bude dáno, co jemu jest!

V této době se dostává Mars ve Vahách na Vzestupný uzel a to je rozhodnutí, cesta kupředu.

Tato doba je ještě zesílena konfigurací Boží prst 6. – 8. 7., která je tvořena Venuší – láska, hodnoty, harmonie, Uranem - nové vědomí, změna, osvobození a vrchol Božího prstu je Saturn - mudrc, Mistr, zralost, řád, karma. Tato konfigurace v horoskopu značí velké božské zkoušky, které člověka mají přiblížit k prožití Boha.

Tato doba je velmi požehnaná, důvěřujte, otevřete se zázrakům, darům, přijímáním.

Často chceme něco jiného, než je nám nabízeno. Nepřijmeme to, co je nám nabízeno, protože naše chtění nám nedovoluje vnímat, cítit, být v propojení s vyšším vědomím.

Kolikrát jsem já sama odmítala, chtěla něco jiného, vztekala se, že toto nechci, než jsem si prožila okamžik otevření důvěry vůči svému vyššímu vědění a dary přijala. Prožitek, že jemnohmotný svět velice dobře ví, co je pro mně dobré. Ono ví, kam směřuji, jaká je moje cesta, mé poslání… Myslíte si snad, že bych mohla psát tato slova, kdybych stále odmítala?, být na tomto místě, vidět souvislosti, vidět neviditelné a pracovat pro vás?

Mé chtění chtělo v mém životě něco úplně jiného a já jsem vůbec netušila, že existuje něco většího, krásnějšího, protože má mysl to neměla v „programu.“

Když opustíte své chtění, odmítání a otevřete se důvěře, že prozřetelnost ví, co je pro vás dobré, teprve tehdy můžete poznat nepoznané, nový svět, své nové Já.

A kdy jindy, když né teď!

Ano, ego se bude vzpírat a bojovat, ale kdybyste nemuseli nic překonávat, byla by to nuda, udělejte si z toho dobrodružství. Udělejte si ze svého ega pomocníka, spolupracovníka.

12.7. nastává úplněk, Slunce v Raku a Luna v Kozorohu, naplnění.

Jeden za všechny a všichni za jednoho.

Vytvoří se kosmický kříž – pyramida. Zacílení energie – naplnění.

Nemohu a není slov na to, co se z energetického hlediska a našeho vědomí odehraje.

Není potřeba všemu rozumět, postačí věřit a všechno ostatní dostanete prožitkem.

Pro člověka jako takového je důležitá informace: odevzdej starý život, odevzdej se, důvěřuj, věř, otevři se, přijímej, děkuj a miluj.

S láskou Petra Nel Smolová

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


 

NEJBLIŽŠÍ AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY:

M.Ronge: PYRAMIDY A VYLADĚNÍ LIDSKÉHO TĚLA

 

  

 



Předchozí týden

Horoskop na období 24. – 28. 6. 2014

Symbióza

img_2810.jpg

Slunce v Raku v harmonickém aspektu na Neptuna v Rybách přináší zintenzivnění citů, prožívání a větší potřeby blízkosti a bezpečí. Určité vnitřní zklidnění, odevzdání se může vypadat jako pasivita. Dostáváme se do hlubin citů svého nitra. Prohlubují se meditace, duchovní prožitky, inspirace a přicházejí múzy.

Retrográdní Merkur v Blížencích (do 1. 7.) nás zase vede do minulosti, zamyšlení se, aby harmonický aspekt Slunce a Neptuna mohl rozpustit to, co nás drží v mysli ve stagnaci. Bohužel velmi často je příčina mentální postoj, myšlenky, přesvědčení, domněnky, pochybnosti, které nám nedovolují jít dál.

A věřte, že to, co je v mysli, je jedna velká POKŘIVENÁ PRAVDA- Matrix, kterou vytvořilo ego, aby vás drželo ve své moci.

Neptun je vyšší oktáva lásky, milost, Kristovo vědomí, a když se odevzdáte hloubce svých citů, rozpustí se v mysli mentální vzorec. Až do 4. 7. tento aspekt působí a v milosti se rozpouští odevzdávání a přichází procítěný hluboký zážitek Kristovy lásky a tím osvobození.

Stačí jedno: odevzdat se a nechat vše plynout.

Novoluní v Raku nastává 27. 6. a tento proces jenom zesílí. A ukazuje na působení celého lunárního cyklu. Po dobu přibývajícího měsíce můžete být obdarování silnými prožitky, uvědoměními, duchovním procítěním, milostí a zázraky. O úplňku 12. 7. dojde k naplnění a při ubývajícím měsíci bude potřeba dary využít, použít, ukotvit ve hmotě do dalšího novoluní 26.7.

Sabiánský symbol novoluní: ,, Lovní ptáci si vystýlají hnízdo“

Klíčová myšlenka: Vnitřní já se instinktivně odevzdává novým formám života.

Počátek procesu; čin je nyní jednoznačně zaměřen do budoucnosti. Začíná nová vlna života a činí se k ní konkrétní přípravy. Ukazuje přípravu k přerodu. Vše, co bylo vybudováno, je instinktivně – ale ještě ne vědomě – nabídnuto vyšší úrovní vědomí.

 

Krásný týden Petra Nel Smolová

 

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.


 

NEJBLIŽŠÍ AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY:

 

M.Ronge: PYRAMIDY A VYLADĚNÍ LIDSKÉHO TĚLA

 

 

Náhledy fotografií ze složky Znojmo - kaple sv. Václava