Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 1. – 7. 12. 2014

7. 12. 2014

 Horoskop na období 1. – 7. 12. 2014


Odhalení pravdy skrze pochopení souvislostí

 

160820122153-cesta-k-horam-bosna.jpg

Nastal Adventní čas, který nás má vést k rozjímání – ztišení se před narozením Světla a Lásky.

Podle hvězd se nám ale příliš nebude dařit ztišit se, avšak přijde potřebné ujasnění. Ukáže se, jak se věci mají ve skutečnosti. Projeví se Pravda. Jak sám k sobě, tak ve vztahu k druhým a k okolnostem života. Přichází příliv energie, který občerstvuje. Je menší potřeba spánku a odpočinku.

Konjunkce Slunce a Merkura ve Střelci se dostává do harmonického aspektu s Uranem v Beranu, a to ukazuje na příznivý čas pro vzestup a pokrok vpřed na všech úrovních. Otevírá se v nás odvaha, přímost, pravdivost, originalita a nalezení nových možností. Touha po novém nás vede k nalezení nových řešení, možností a otevírání nových cest, které jsme doposud neviděli. Spojení Slunce s Uranem přináší zvláštní zážitky se sebou samým, netušené věci a vzrůst nad sebe sama, plní se touhy, „saháme po hvězdách“. Otevírají se nové vize, inspirace skrze uvědomění a rozšiřování svého vědomí. Tento aspekt je aspektem svobody, pravdy a „šťastných náhod“. Do cesty vám přijde (okolnosti, poznatky, lidé) to, co potřebujete ke svému vzestupu, aby vám bylo pomoženo. Vše se děje lehce a rychle. V této době je potřeba být plně otevřený „všemu“, být bdělý a přítomný tady a teď, bez plánů, zkostnatělosti a schopnosti rozlišování, která vede ke správné Volbě.

Přichází důležité pochopení, které osvobozuje a mění směr. Díky schopnosti podívat se na vše z ptačí perspektivy uvidíte souvislosti. Otevřená komunikace vyjasní hodně nepochopení z minulosti. Ideální doba ke skládání zkoušek, sdělování nových informací.

Přichází pravdivost.

Příznivá doba pro cestování, vzdělávání, nákupy elektrotechnických spotřebičů.

Venuše ve Střelci v harmonickém aspektu na Jupitera přeje lásce, pocitu spokojenosti a naplnění.

Saturn v sextilu s Marsem do 4. 12. podporuje houževnatost, pracovitost a cílevědomost. Mars vstupuje do znamení Vodnáře 5. 12., a tím se energie odlehčí a zrychlí. Vše šlo doposud ztuha a Mars ve Vodnáři nyní podpoří potřebný vzestup s lehkostí a přirozeností.

Využijte příznivé energie ke konání, jednání, řešení, zařizování.

Úplněk nastává 6. 12. Slunce v konjunkci s Merkurem ve Střelci v opozici s Lunou v Blížencích symbolizuje Prozření, každý na své individuální úrovni svého vědomí.

Přeji vám originální týden.

S láskou Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Horoskop na období 24. – 30. 11. 2014


Sladké mámení iluze

 

Slunce se dostává do kvadratury s Neptunem, což symbolizuje nejasnosti, iluze a klam. Snadné podlehnutí iluzi. Zesiluje se vliv nekonkrétnosti, domněnek, očekávání a klamných informací. Zároveň jsme citlivější k alkoholu a lékům. Vše prožíváme a vstřebáváme intenzivněji, citlivěji. Na povrch vycházejí smutky a apatie. Buďte velmi obezřetní, protože snadno můžete podlehnout omámení. V tomto týdnu budou velmi aktivní podvodníci a bdělost je potřeba k tomu, abyste nenaletěli. Ten, kdo vám bude slibovat naplnění vašich přání a snů, ať je to člověk nebo okolnosti, buďte obezřetní, skončilo by to velkým rozčarováním a zklamáním.

Na niterné úrovni se mohou objevit pocity deprese, apatie, marnosti a ztráta víry a smyslu.

V tomto týdnu se bude ještě težko konkrétně tvořit. Více bude potřeba být osamotě a v klidu. Merkur ve Štíru je v konjunkci se Saturnem a to nás podporuje a vede k hlubokému soustředění, praktičnosti, ale také, pokud nedokážeme přijmout zodpovědnost a řád, k propadnutí pesimistickým myšlenkám a k trudomyslnosti. Snadné propadnutí strachům. Věnujte pozornost své každodennosti, svým povinnostem a snažte se být „tady a teď“. Řešte jenom reálné věci. Tím mámení klamu snadno předejdete.

Dokážete rozlišovat mezi pravdou a lží? Dokážete rozpoznat lež, i když je oblečena do štěstí?

Již od soboty se Slunce dostává do harmonického aspektu s Uranem a to přinese více jasnosti, otevřenosti a především pravdy, začne se ukazovat skutečnost, spravedlnost a hlubší smysl věcí. Zrychlí se tempo v pozitivním, věci začnou být konkrétní, jasné, rychlé.

Otevírá se v nás odvaha k novým rozhodnutím a ke konání.

Ten, kdo žije v pravdě, toho ani lež či klam „nedostane“. Ten se vždy dostane k pravdě, okolnosti mu okamžitě odkryjí faleš člověka či situace.

Od soboty 28. 11. nás čekají lepší a optimističtější týdny.

29. 11. v noci Černá Luna vstupuje do znamení Panny na dobu 9 měsíců. Karma – přírodní zákon začne působit v archetypu Panny. Prošli jsme vyrovnáním Lva- ega, srdce, uznání, hodnoty a vztahu k otci, k moci, k prezidentu.

Přírodní zákon – Karma (astrologicky Černá Luna- Lilith) je harmonie – rovnost, vše má stejnou hodnotu, důležitost, funkci a své místo. To, co bylo poníženo nebo povýšeno v archetypu Panny, se začne navracet do harmonie.

Panna symbolizuje ctnosti, čisté, neposkvrněné vlastnosti, službu, poslání, pracovitost, zdraví, hygienu, čistotu, pořádek, plodnost, detail, přirozenost, obyčejnost, skromnost, pokoru, dokonalost, analýzu a jasnost. Toto vše, co s tím souvisí, bude procházet vyrovnáním.

Ten, kdo má tyto složky v harmonii, bude sklízet plody.

Přeji vám jasný týden.

Petra Nel Smolová

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.


 

 

M.RONGE: LÉČIVÉ ENERGIE BRNĚNSKA, MÍSTA V ČR I VE SVĚTĚ - A CO S NIMI - ÚTERÝ 9.12.2014 17 - 19,30  BRNO - JAKUBSKÉ NÁM. 1

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

Náhledy fotografií ze složky Beskydy - Ondřejník Skalka