Jdi na obsah Jdi na menu

HEZKÉ TRANSFORMAČNÍ VELIKONOCE!

20. 4. 2014

 Sobota, 19.4.2014 - ZNOVUZROZENÍ


Na pozadí velkého kříže, který už je téměř přesný, působí i spousta dalších vlivů.

Slunce těsně na konci Berana a před vstupem do Býka právě míjí osu lunárních uzlů a znovu nám tak připomíná téma směřování pro příští rok. V kontaktu s Dračím ocasem uzavírá uplynulé období, naposledy (a co je to naposledy v cyklickém vývoji?) vytahuje minulost, odkládá přežité, vymetá nepotřebné a uvolňuje prostor novému. V opačném gardu pak jižní lunární uzel říká Slunci, aby opustilo své staré já pro to právě se rodící. Nástupiště na severním konci osy je zatím prázdné, vlak ještě nebyl přistaven. Odjezd je stanoven zhruba na polovinu července, což neznamená, že do té doby nežijeme! Nastupujeme, hledáme volné kupé, rozbalíme svačinu a vyvětráme, seznámíme se se spolucestujícími. A pak vyrazíme, pravděpodobně rovnou Pendolínem. Zatím tedy čas na vydechnutí a strávení všeho, co se aktuálně děje ve vztahu k minulému.

Nad opozicí Pluto (v Kozorohu) - Jupiter (v Raku), která tvoří páteř velkého kříže, dochází ke spojení Venuše v Chironem v Rybách, oba v příznivých vazbách na zmíněné dva velké hráče. Venuše před pár dny prošla konjunkcí s Neptunem, která ji se zavázanýma očima roztočila, dokonale zmátla a zamotala jí hlavu, ať už růžovým oparem, kocovinou nebo blouděním v mlze. Možná jste zažívali pocit "Je to vůbec pravda? Sním či bdím? Už ani nevím, čemu věřit!" Na poli vztahů se probouzíme, ale k pohotové akční bdělosti je ještě kus cesty. Před námi je však blahodárné, hojivé a uzdravující setkání s moudrým léčitelem a příležitost vyčistit své rány ve vztahu k druhým. Jizva zůstane, ale jen jako památka na všechno, co jsme prožili. Léčení často bolí, a tím víc, čím víc mu vzdorujeme. Ale díky harmonické vazbě k Jupiteru a nastupujícímu trigonu k Saturnu bude relativně snazší, se vší vesmírnou podporou, stabilitou a s jistotou, že postupujeme správně.

Luna v sobotu ve Střelci nad ránem o správnosti léčení pochybuje, radši by se na to vykašlala a vyrazila už rovnou někam dál, na výlet. K večeru však pochopí nutnost posloupnosti procesu a zapojí se taky: její hlavní přínos spočívá v rozkrytí smyslu všech událostí. Jakmile přijme situaci za svou, dokáže se do ní v neděli pořádně opřít, čeká nás velmi vydatný den s přitakáním všem běžícím změnám.

A tak hezké Velikonoce se vší transformační silou vzkříšení, jež k nim patří!
 
 
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Bukovinka u Křtin - místo zjevení Panny Marie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář