Jdi na obsah Jdi na menu

Šablony vztahů ZLÍN 26.-27.4.2014

13. 2. 2014

Šablony vztahů

- prožitkový seminář

Stále více se objevují klienti, kteří se trápí vztahy, a to především těmi neukončenými, které pak nedovolují navázat nový kvalitní vztah. Stejně tak i v konstelacích se objevují neukončené vztahy, které brání navázat nový vztah. Pak se neustále navazují stejně „postižené“ vztahy s jedním primárním problém, stále dokola. Jak z toho ven? Jak správně ukončit vztah? Jak uvolnit emocionální spojení s tím druhým? Co mě to u partnera drží? Jaké nevědomé pocity mě přivedly k pocitu zamilovanosti?

 

Ze zkušenosti vím, že do vztahů vstupujeme především nevědomě. Partner nám splňuje nějakou „šablonu“ a my se zamilujeme. Co to je ta šablona ve skutečnosti? Jsou to nenaplněné touhy, prázdná či bolestivá místa, která „někde“ vznikla a my máme pocit, že partner tato prázdná místa naplní či zahojí. Ono se to však nestane a zůstává větší bolest a především ještě dochází ke zklamání.

Je zajímavé, kolik vztahů funguje jen proto, že jeden chce od druhého „něco“ získat, ne z lásky.

I když vztah nefunguje, partneři nemohou od sebe, protože nezískali to, co chtěli a o to více vzrůstá frustrace a zloba na partnera.

Z terapií jsem poznala, jak jsou partneři provázáni a vytváří se zacyklení, které se dá přirovnat k ležaté osmičce- nekonečnu. Nikde to nemá začátek, ale ani konec. Cesta ven je uvědomění.

 

Tento seminář je určen těm, kteří se chtějí podívat, jak navazují vztahy, jaké nevědomé pocity chtějí naplnit, a proč se opakují stejné problémy ve vztazích, proč nemohou navázat vztah..

Jednoduchou metodou si odkryjete hlubší pohled na stávající vztah, kde leží problém, jak „vyléčit“ vztah či možnost zdravého ukončení vztahu, rozvázání neviditelného pouta k bývalému partnerovi a odhalení daru vztahu.

Termín: 26.-27.4.2014

Místo: centrum Arkána, Zlín, nám. T.G.Masaryka čp. 1281

 

Cena semináře: 2.100,- Kč

Plzeň, Česká republika

e-mail: info@astrologiepetranel.cz
web: www.astrologiepetranel.cz

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Cesty po energeticky zajímavých místech