Jdi na obsah Jdi na menu

POSVÁTNÁ GEOMETRIE S VINCENTEM BRIDGESEM

26. 1. 2014

 Milí přátelé,

rádi bychom vás ještě jednou pozvali na sérii přednášek s Vincentem Bridgesem, na nichž se budeme věnovat posvátné geometrii jako nástroji poznávání naší reality i sebe sama. První seminář se uskuteční 1. a 2. února, druhý 15. a 16. února a třetí 1. a 2. března  2014. Více informací najdete na www.vincentbridges.euwww.maitrea.cz.

Na úvodní přednášky naváže první praktický kurz geomantického zaměření. Za jarní rovnodennosti (21. a 22. března 2014) postavíme společně labyrint s devíti kameny a sedmi otáčkami na jednom z nejskrytějších posvátných míst Prahy, Pavím vrchu, který se nachází přímo přes řeku naproti nejstarší  pevnosti na Vyšehradě. Použijeme model dynamických spouštěčů DNA rozpracovaný R. A. Wilsonem a T. Learym a vytvoříme labyrint, který nám nabídne nejen možnost osobního růstu, ale díky síle genia loci nás propojí i s vnějším vesmírem, nám tolik vzdáleným. Jedná se o praktické transformativní cvičení, které slouží vytváření vědomí komunity a za pomoci vědění ukrytého v naší vlastní DNA nám umožní porozumět moudrosti a skrytým silám naší matky - planety Země. Více na www.vincenbridges.eu nebo www.spolekmagdalena.cz.

Ve čtvrtek 27. února 2014 se v centru Slunce v Brně uskuteční další z přednášek Vincenta Bridgese věnovaná posvátnosti krajiny se zaměřením na zemskou mřížku a linie procházející naší republikou. Věnovat se budeme hlavně jedné z mariánských linií, která Brnem prochází, a jejímu vztahu k ostatním liniím podobného typu v Evropě. Na léto pro vás potom chystáme několikadenní pouť právě ve stopách této linie. Více na www.vincenbridges.eu nebo www.spolekmagdalena.cz ahttp://www.duchovniprednasky.estranky.cz/clanky/program---unor-2.html.

Připomínáme také možnost prakticky si své poznatky vyzkoušet a rozšířit na zájezdu do jihofrancouzské Provence, který letos věnujeme hvězdě bohyně Nuit. Krom historie, tajemství a duchovních vhledů budeme ovšem jistě hledat také odpočinek, slunce, krásná místa, dobré jídlo, lidi, víno a vše, co k Francii patří. Více na www.vincenbridges.eu nebowww.spolekmagdalena.cz a bližší ráda zašlu mailem.

Všechny ženy z Brna a okolí bych opět ráda pozvala na společné odpolední setkání s trochou praktické magie, energetickými cvičeními a příjemným povídáním ve čtvrtek 13. února. Tentokrát se budeme trošku více zabývat jarem, očistami a tradicí půstu.Více na www.spolekmagdalena.cz.

Na všechny akce je třeba se předem přihlásit, buď mailem nebo telefonicky. Děkujeme.

Závěrem opět několik spřátelených pozvánek:

Krásné tradiční meditační tance si můžeme zatančit v Praze 4. února a v Brně 12. února, více na www.art-of-the-soul.cz.

Zajímavá setkání a akce najdete na www.divozena.czwww.svetloslunce.czwww.duchovniprednsky.estranky.cz

Sérii přednášek s Rogerem Greenem v Hradci Králové, Praze, Olomouci, Brně a Plzni a zejména seminář Diagnostika a léčení některých obtíží domácími medikamenty připravila na 22. a 23. února 2014. Akademie léčivé výživy: www.akademielecivevyzivy.cz

Těšíme se na krásná setkání

Eva Leňová

Vincent Bridges

Roger Green

mail: eva@spolekmagdalena.cz

tel: 724 726 444

flower-of-life-1platonic-solids.png