Jdi na obsah Jdi na menu

ZASVĚCENÍ DO USUI REIKI I., II.,III.STUPNĚ V SOBOTU 9.3.2013 JAKUBSKÉ 1 BRNO 13-18 h

9. 3. 2013

 ZVEME VŠECHNY ZÁJEMCE O ZASVĚCENÍ DO USUI REIKI K INTENZIVNÍ PRÁCI NA SVÝCH ENERGIÍCH,V SOBOTU 9.3.2013 OD 13 DO 18HODIN NA JAKUBSKÉM V BRNĚ.

 

V SOBOTU 9.3.2013 JE DOBRÝ TERMÍN PRO

ZASVĚCENÍ DO USUI REIKI.

PROBĚHNE OD 13 DO 18 h NA JAKUBSKÉM NÁMĚSTÍ 1 V BRNĚ,DOMLUVÍME SE PŘEDEM NA TELEFONU 728216735-M.RONGE.CENA ZASVĚCENÍ DO I.STUPNĚ JE 1500,-Kč.

 

REIKI SYSTÉM PŘÍRODNÍ HARMONIZACE PRACUJE S VYSOKÝMI VIBRACEMI UNIVERZÁLNÍ LÁSKY PROPOJENÝMI S PLANETOU ZEMÍ.

JE VELMI VHODNÝM NÁSTROJEM K ŘÍZENÉMU OTEVŘENÍ SE ŽIVOTU.ZASVĚCENÍ JE DŮLEŽITÝM MILNÍKEM V ŽIVOTĚ,V PRAVÉM SMYSLU SLOVA MŮŽE JÍT O OBRAT V ŽIVOTĚ.POMÁHÁ NÁM VZPOMENOUT SI NA TO,ČÍM VE SKUTEČNOSTI VŠICHNI JSME,ČISTÝMI SVĚTLY,PROPOJUJÍCÍMI ZEMI A NEBE.V NIČEM SE TATO SKUTEČNOST NEVYLUČUJE S VNÍMÁNÍM REÁLNÉHO SVĚTA.JDE NÁM O KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA.

 

VĚNUJTE SI TO NEJLEPŠÍ,CO V SOBĚ MÁTE.

 

RÁDI PŘIVÍTÁME I ABSOLVENTY I.NEBO II.STUPNĚ REIKI,ZASVĚCENÉ I JINÝM MISTREM,NEBO V JINÉM REIKI SYSTÉMU,KTEŘÍ SI CHTĚJÍ ZDARMA ZOPAKOVAT VSTUP DO VYSOKÝCH ZASVĚCOVACÍCH VIBRACÍ,POPŘÍPADĚ BÝT POUZE PŘÍTOMNI A ODPOČINOUT SI A ZASTAVIT MYŠLENKY.TĚŠÍM SE NA VÁS!

Reiki je láskyplná energie,otevírající srdce,léčivá a harmonizující.Toužíte pomoci sami sobě nebo své rodině?Prací s Reiki se otevřete a začnete chápat mnohé další.Reiki,je jedna z možných cest,není jediná,není ani vhodná pro všechny.Je pro ty,kteří se sebou chtějí pracovat a neuspokojuje je stálé opakování situací v životě,vztazích,kteří se chtějí uzdravit.

Nenabízíme lehkou cestu,protože život sám není lehký a zvládnout jej vyžaduje úsilí celého člověka-a reiki patří k životu.Nabízíme Vám nástroj,který,budete-li s ním žít a rozvíjet jej,rozvine Vás samé do krásy,ke zdraví a souladu.

Reiki systém je životaschopný a spojený se srdečním centrem lásky,tento nástroj je připravený,cesta je vyšlapaná,stačí vstoupit a jít.Ale i to vyžaduje celého člověka.Změní se Vám pohled na život,na situace,otevřete se jiným řešením,komplexním a účinným.Postupně se naučíte pracovat se sebou na vyšší úrovni.Na jak vysoké?To záleží na Vás.

Můžete mít zasvěcení Reiki a systém Reiki nepoužívat,a pak si vzpomenout a začít.Stává se to i takto.

Můžete namítnout:proč potom absolvovat zasvěcení?Protože už nikdy nebudete stejní.Něco se ve Vás změní,jako byste si vzpomněli-a to Vás povede.Jste to vy sami,zasvěcení v různém stupni částečně zintenzivní tok Vaší lásky v těle a pročistí Vaše centra,naladí je na vědomé řízení Vámi.Tento krok je  podobného druhu jako katolický křest a být pokřtěn je dobré,stejně jako být zasvěcen do Reiki.Není to stejné.Nedá se říci,co je lepší-jsou to jiné věci,ale mohou existovat vedle sebe a navazovat a pomáhat.

To,co degraduje velké myšlenky,je fanatismus a dogmatismus,ať se jedná o cokoli.Reiki ničemu nevadí a prospívá,pokud si jí vážíte a na tomto základě si více vážíte sami sebe i druhých.Pak plní svou funkci a pozvedává k plnému a postupnému rozvoji jedince i společnost.Staňte se sami sobě přáteli a přirozeným vedením pozvedněte sebe k vyššímu stupni dokonalosti.Máte vše v rukou,tak jako každý tvůrce svého života.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář