Jdi na obsah Jdi na menu

Volná diskuze na Jakubském 1: Bosna a Hercegovina a pyramidy staré 30 000 let.

13. 12. 2015

 

 

pozvanka-na-prednasku-13-12-15-jakubske-1.png

Plné rozlišení:  D VALÍKOVÁ pozvánka Brno 13 12 2015.pdf

Bosna a Hercegovina a pyramidy staré 30 000 let.

V roce 2005 se v médiích psalo o převratném objevu Dr. Semira Osmanagiće, profesora antropologie a člena Ruské akademie přírodních věd v Moskvě a vědce, jež zkoumal pyramidy po celém světě. V pyramidálním údolí v bosenském Visoku, se nalézá Pyramida Slunce s fascinujícími rozměry – 220 metrů a fascinující je také její perfektní orientace k severu. Nejvyšší pyramida v Egyptě přitom měří jen 174 metrů. Stáří pyramid zjištěné radiokarbonovou metodou je určené na 30 – 34 tis. let, i v tomto ohledu tedy nálezy v Bosně zastiňují nálezy egyptské. Pyramidy Slunce, Měsíce a Draka ve Visoku tvoří rovnostranný trojúhelník. Údolí doplňují ještě stavby Chrám Matky Země, několik mohyl a další energeticky bohatá místa. V oblasti se našlo mnoho funkčních megalitů a dalších zajímavých archeologických nálezů, jež jsou součástí nově připravované archeologické expozice. 

Tyto nálezy zcela přepisují dějiny světa. Zřejmě právě proto nyní média o Bosně raději neinformují vůbec. Pokud se člověk chce dozvědět něco "nejstarších stavbách světa", může se doslechnout a dočíst o různých místech, jejichž stavitelé působili daleko před Egyptem. Takových míst je na zemi mnoho, obvykle se ale články dotýkají nejstarší datace kolem období před 10 000 lety. Stále se ale zapomíná na nejstarší pyramidální údolí světa, které leží v bosenském údolí pyramid ve Visoku, jen asi 1000km od Vašeho domova. Ani vláda a úřady archeology na místě nepodporují a v mnohém jim práci komplikují. I z tohoto důvodu zůstávají stavby na většině míst neodhalené a zasypané zeminou, která se za 30 000 let na stavbách usadila. I to má však své kouzlo. Při objevování těchto krásných míst jsme v neustálém spojení s krásnou bosenskou přírodou a užíváme tak pyramidálních energií možná ještě s větší radostí a spojení s Matkou Zemí.

Již dlouho se ví, že například i irská mohyla Newgrange je o 600 let starší než egyptské pyramidy. Byla postavena v roce 3200 př.n.l. K tomuto posvátnému místu se sjíždí turisté z celého světa. I toto místo, stejně jako egyptské pyramidy je prezentováno jako hrobka. Jako hrobky ale tato místa primárně využívána nebyla. V bosenském Visoku je mohyl hned několik. V tomto komplexu najdeme i podobné symboly jako v Newgrange, například spirály. Ty můžeme vidět i na magickém obelisku, který slouží jako vstupní brána do komplexu pyramid.

Bohužel věda je vždy několik kroků za objevy a nemluvě o době, která je potřeba na přeložení výzkumů do dalších jazyků. Doba pro to, aby média a vlády informovali o světě jaký je, je zatím také v nedohlednu. Proto je nejlepším ověřením dějin tak, jak se skutečně psaly ohledání na místě - přímo v Bosně - je to nejpříjemnější a nejspolehlivější zdroj informací. Další možností je ústní předání naší zkušenosti a účastníků našich dosavadních cest. Proto se nebude jednat o klasickou přednášku, ale spíše o interaktivně pojatou otevřenou diskuzi.

Těšíme se na Vás 13.prosince v 16:30 na Jakubském náměstí v Brně,

Mgr. Daniela Valíková
MgA. Václav Skácel
Mgr. Martin Ronge

Přihlášky a další informace: Daniela.Valikova@seznam.cz 

Cena: 200,- Kč (v hotovosti na místě).
Cena pro účastníky našich minulých výprav 100,-Kč

www.pyramidybosna.cz

 


 

 V neděli 13. prosince v 16,30 Vás uvítáme na Jakubském náměstí 1 v centru Personální biodynamiky v Brně hned tři: Mgr. Daniela Valíková, terapeutka metamorfní techniky a zakladatelka Spirit Travels, MgA. Václav Skácel Spirit Travels a Mgr. Martin Ronge. Hovořit budeme na téma pyramidy v Bosně a vše související. Téma je obsáhlé, všichni jsme pyramidy v bosenském Visoku navštívili a k dispozici budou i další snímky z dosud nezveřejněných lokalit. Protože samozřejmě nejde o několik izolovaných staveb, byť fascinujících: jde o zbytky opakovaného úsilí předchozích civilizačních cyklů, které se právě zviditelňují. Jsme právě nyní svědky přelomu v uvažování skupin lidí. Přijďte ) 

 Odkaz na událost na Fbooku zde:

 https://www.facebook.com/events/1011422315545285/


 

  

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ...

... průvodce Vaší transformací

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?