Jdi na obsah Jdi na menu

V BRNĚ NEUSCHNEŠ! PRVNÍ KVĚTNOVÉ POLÍBENÍ V MEDITACI NA STRÁNSKÉ SKÁLE

1. 5. 2016

 

 kvetouci-stromy-ruzove.jpg


Nepolíbíš pod rozkvetlým stromem na 1. máje ⇒ partner uschne, polibek ženy pod kvetoucím stromem je podle předků zárukou krásy, plodnosti, zdraví a lásky.

Již druhým rokem pořádáme pro páry i jednotlivce setkání na Stránské skále v Brně, kde si můžete svého partnera fyzicky políbit před a po meditaci, která vás příjemně naladí a soustředí do srdce. S výhodou se můžete v meditaci soustředit na vzdáleného nebo nedostupného partnera a políbit jej virtuálně na dálku ). Meditujeme na Matku Zemi, ženský princip s cílem pochopit lépe svou ženu vnitřní i fyzickou. Skrze ženskou stranu se poté vyrovnáváme s mužskou.


Setkání má název

 

V BRNĚ NEUSCHNEŠ!

ANEB PRVNÍ KVĚTNOVÉ POLÍBENÍ NA STRÁNSKÉ SKÁLE


a nepije se na něm alkohol, ale ochutnává šťáva z mladého ječmene - pro zájemce.


Meditací vás provede mgr. Martin Ronge, jste srdečně zváni.

Vzhledem k ranému jaru doporučuji vstoje, pro otužilce nebo lidi s podložkou vsedě nebo vleže. 

Vstup je volný


Sejdeme se 1. 5. 2016 v 17h u vrcholového trianglu a kousek se přesuneme k silovému bodu ženské energie. Slunce nám tento den zapadne až ve 20. 22 letního času, hodinová meditace do 18 h nám jen prospěje, stejně jako cesta nahoru. A budete dobře spát.


Kudy? 3 hlavní cesty - buď od nájezdu na dálnici na Bělohorské ulici asfaltovanou cestou do zahrad k vrcholu, z boku od zastávky tramvaje kolem spalovny přímo vzhůru nebo autem přes pole od výjezdu z dálnice od Olomouce. 

Cesta chvíli trvá.

Pokud si myslíte, že jste zatím nikdy nemeditovali, nevadí, stačí, když se na dobu meditace soustředíte doprostřed hrudníku s pocitem lásky, radosti a štěstí a setrváte v klidu a necháte se vést slovy a obrazy. Vyvedeme samozřejmě opět bezpečně ven. Pro zdraví a prohloubení pochopení partnera.

A pokud byste chtěli řešit hlubší polohy vašeho partnerského vztahu, je pro Vás rozšiřující akce ve Křtinách u Brna 24. a 25. 6. 2016 - ŽENA A MUŽ VE VNITŘNÍCH VZTAZÍCH


for-special-one.jpg


Víte, že v průměru se každý člověk líbá celých 14 dní ve svém životě? Že si při polibku vyměníme ke třem stům druhů z naprosté většiny pro člověka neškodných bakterií a že líbání zvyšuje imunitu, srdeční výkon, trénuje pohotovost k milování a erekci, hluboce nás propojuje a odevzdává, odbourává mimo jiné stress a cholesterol, snižuje vysoký tlak, snižuje tvorbu zubního kazu, nadváhu (polibkem spálíte 5 - 30 kalorií za minutu, to je až 6x více než minutou rychlé chůze). Líbání vyhlazuje vrásky, políbíte - li se při odchodu do práce, muži podle studií vydělávají více peněz a žijí v průměru o 5 let déle než nelíbaní, a je to velmi dobré po všech stránkách, že.

Technická: Na naší akci si budete líbat svého partnera.

Přihlásit se můžete na tel. 728216735 - nebo prostě přijďte.


kvetouci-strom-iii.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

Sdílejte

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?