Jdi na obsah Jdi na menu

Reiki Brno Jakubské 1 - sobota 28.1. 2017 11-16

28. 1. 2017

 

zodiac.jpg


ZASVĚCENÍ DO KLASICKÉ LINIE USUI REIKI

proběhne v sobotu 28. 1. 2017 od 11 do 16 h v centru Brna v prostoru Personální biodynamiky na Jakubském náměstí 1.

Pro všechny zájemce o harmonizaci těla a mysli, kteří potřebují změnu ve zdravotním stavu a ve svém životě. Zasvěcení je placené - I. stupeň 1500 Kč. Zasvěcujeme po dohodě s konkrétním člověkem, podle toho se upravuje stupeň semináře. Zasvěcení probíhá v sedě, je pocitově příjemné, nic s sebou nepotřebujete, předchází teoretická průprava k ovládání energií a pravidla, dostanete písemné podklady, abyste znali zásady použití. 

Provede M. Ronge, zasvěcující mistr Usui Reiki.


 Reiki je přírodní systém harmonizace těla pro zdraví, radost a štěstí v životě. Umožňuje samoléčbu a ovlivnění nevyvážeností v těle i mysli samotným člověkem - z úrovní srdce. Zjednodušeně: jste - li smutní a chybí jemná energie štěstí, požádáte do svého srdce o příliv léčivé energie. Když jste nasyceni, požádáte o ukončení. K tomu, aby to fungovalo, je třeba zasvěcení mistrem Reiki, člověkem, který zvládá tuto úroveň. Po napojení na energii Reiki ji můžete používat celý život podle potřeb.

Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát.

Přihlášení prosím na telefon 728 216 735 - mgr. Martin Ronge - pokud možno ihned po rozhodnutí, omezený počet účastníků.


Těším se na Vás - Martin Ronge

 

 

reiki-lezici.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?