Jdi na obsah Jdi na menu

REIKI BRNO - CENTRUM JAKUBSKÉ NÁMĚSTÍ 1

13. 11. 2016

 

cakrove-kolo.jpg

 

Zveme do systému Reiki energetické ochrany

a zdravotní harmonizace v semináři  

 

ZASVĚCENÍ DO USUI REIKI - BRNO 

 

v prostoru Personální biodynamiky na Jakubském náměstí 1

v neděli 13. 11. od 10 do 15h

Zasvěcující mistr  Martin Ronge.

 

reiki-dlan.jpg 

 

Sejdeme se v prostoru Personální biodynamiky v centru Brna na Jakubském náměstí 1 v 1. patře, přihlaste se předem na 728 216 735 nebo na mail martin.ronge@seznam.cz, rezervace platbou podle ceníku na účet mBank 670100-2209554097/6210, pro certifikaci je třeba předem jméno a příjmení, adresa a mailová adresa, telefon.

 

Zasvěcení probíhá v sedě, v první části zpracujeme teorii, dostanete shrnující praktické texty, v nichž jsou uvedeny důležité informace, abyste se měli v budoucnosti oč opřít. Po postupném navýšení frekvence prostředí proběhne vlastní zasvěcení a poté návrat a ukotvení v běžném životě.

 

 

pejsek-reiki.jpg

 

V životě člověka dochází přirozeně k mnoha pozitivním i negativním událostem, které zvládáme s větším či menším úspěchem. Představte si, že máte po ruce nástroj, kterým v případě potřeby můžete organismus vysytit ze svého srdce nejjemnější léčivou energií. Je vaše vlastní, ale často je překrytá našimi myšlenkami a soustavami myšlenek.  Systém Reiki jakoby vytvářel tunel pro světlo zevnitř v našich myšlenkových konstrukcích a umožňuje se nadechnout, zharmonizovat své tělo a myšlení - a když jej nepotřebujete, znovu jej uspíte až do doby, kdy jej budete znovu potřebovat.

 

 

most-nad-vodou.jpg

Jsme možným mostem mezi nemocí a uzdravením

 

Reiki je určena pro harmonizaci těla, je to speciální systém pro uzdravení nevyvážeností v těle. Reiki nezasahuje do náboženských systémů ani do systémů lékařských, není konfrontační, ale doplňuje. Můžete ji používat pro samoléčení, pro postupné uvědomění si možností svého těla i mysli a také možností svého vnitřního rozvoje - na němž záleží i rozvoj vnější - v situacích v běžném dni.

Systém harmonizace Reiki je možno použít i pro předání jemné energie druhým lidem, zvířatům. Rostliny po aplikaci reiki energie lépe rostou a prospívají.

Proto je tento nástroj velmi dobrou příležitostí k přijetí odpovědnosti za svůj život a jeho aktivní řízení a tvorbu. Prostě nám může pomoci zlepšit se a uzdravit. Má smysl se jím zabývat i proto, že souvisí úzce s energiemi Země - a tedy i našeho fyzického těla.

Jemná energie ze srdce vytváří rovněž ochranu proti narušení naší aury a postupně ji zaceluje. Zasvěcující mistr zprostředkuje propojení do systému přiložením rukou na energetická centra těla a ukotvením Reiki energie uvnitř, současně společně s vámi odstraní ve vysokých frekvencích zasvěcovacího procesu část blokád ve vašem organismu. Pro naprostou většinu lidí je proces zasvěcení velmi příjemný a zklidňující. A je to významný krok v našem životě.

 

srdce-ze-svicek.jpg

 

Bližší informace:

Zasvěcení do klasické původní USUI REIKI probíhá do čtyř časově oddělených stupňů

- v 1. stupni je podstatná aktivace dlaní, srdce a horní části těla, umožňuje působit přikládáním rukou, tedy na krátkou vzdálenost - přesto stačí na naprostou většinu nejen zdravotních potíží i pro samoléčení, cena za soustředění, čas a práci je 1500 Kč,

- 2. stupeň umožňuje po určité době (měsíce až roky) potřebné ke stabilizaci energií 1. stupně navýšení toku jemných energií přes srdce a práci na dálku, je pro ty, kteří chtějí své schopnosti dále rozvinout, cena je 3000 Kč,

- ve 3. stupni se opět po době potřebné k zažití předchozího stupně zvyšuje průtok energie srdcem a je dosaženo mistrovské úrovně, je pro člověka, který se věnuje systému Reiki aktivně každý den a zvládl svůj životní úkol, jeho vztahy a sebereflexe se neustále zlepšují a je schopen samostatně řešit všechny situace na vnitřní úrovni ve spojení s vnějším světem. 

- 4. stupeň je vyhrazen pro mistry zasvěcující do mistrovských stupňů, jejichž dlouholetá vyváženost a schopnosti na vnitřní i vnější úrovni dává možnost zasvěcovat do systému další jedince. Zasvěcující stupeň má svou speciální rovinu. Každý kdo zasvěcuje, má mít tento stupeň rozvoje. V praxi tomu tak někdy není, je třeba si vybrat na základě svého pocitu a referencí - tak jako si vybíráme jiné lidi ve svém životě. Jsme jen lidé, někdo původní úroveň udrží a rozvine, jiný padne a nedokáže poskytnout odpovídající kvalitu, přestože se snaží a obelhává sám sebe. A mezitím spousta mezistupňů.

Reiki úroveň není samospasitelná, nevyřeší za nás vše mávnutím proutku - to by i bylo proti smyslu rozvoje v životě, jímž je mistrovské zvládnutí svého světa. Je však vynikajícím nástrojem pro regeneraci těla, postupné uzdravení organismu a nastolení ozdravných procesů pro celý život. Naučíte se více práci se sebou, koncentraci, možnostem - a k tomu je třeba žít se zápalem, nikoli zánětem, svůj denodenní život. Ten ukáže, co jsme se naučili a jak obstojíme.

Nejvyšší zkouškou je běžný den, rodina, zaměstnání, povolání, naše poslání, praktický život. Zde je současně náš nejvyšší cíl: dosáhnout harmonie v sobě i navenek, zlepšení vztahů v rodině, v práci, dosáhnout hojnost na všech úrovních a vysokého sladění s procesy v životě. Radost, láska, štěstí a sebepoznání.

 

 

zapadajici-slunce---stesti.jpg

 

Vyšší stupně, pokud jste je neabsolvovali u Martina Ronge, jsou na dohodě a budou uděleny na základě vašeho stavu vnitřních energií. Se zasvěcením získáváte doživotní poradenství v důležitých bodech vaší práce s Usui Reiki přírodním systémem vnitřní harmonizace. Je na vás, do jaké míry jej využijete a do jaké míry budete samostatní. Doporučujeme se zeptat v případě pochybností, jsme k dispozici. 

Stejně tak se může kdokoli zeptat, zda je zasvěcení do Reiki pro něj vhodné. Pokud chcete kurz Reiki darovat, informujte se předem u obdarovávaného, zda o něj stojí. Je to velmi specifické a je důležité, aby byl člověk s darem srozuměn, zvláště v tomto případě.

Na služby Personální biodynamiky můžete rovněž darovat zlatý dárkový certifikát. Zašleme elektronicky nebo fyzicky.


Jsme průvodci transformací

 

zeme-v-dlanich.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

CHCI PRÁCI

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací

 

 

reiki-hlava-krasne-zeny-spokojene.jpg

 

Více o reiki: 

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/zajimave-texty/martin-ronge---reiki--je--laska.html

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/zajimave-texty/nase-odpovedi-na-vase-otazky-kliknete-pro-zobrazeni/snasenlivost--reiki--cirkev.html

 

 

lecive-energie-rukou.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?