Jdi na obsah Jdi na menu

Pálavské energie s Personální biodynamikou - neděle 12. 6. 2016 10 - 18

12. 6. 2016

 

 devin-palava.jpg

 

 Pálavské vrchy jsou nejjižnějším velkým útvarem ve směru od Brna, leží na silné ley line procházející systémem brněnského Petrova/ baziliky Minor, pokračující na Rajhrad, Blučinu, Pálavu, Drasenhofen, dále do Rakouska přes Leithagebirge. Pojďme z Mikulova projít hlavní body systému, nacítit je a naladit se na sebe v unikátních energiích Pálavy, v neděli 12. 6. 2016 od 10 do 18 v putování nazvaném

 

Pálavské energie s Personální biodynamikou.

 

Vyjdeme z Mikulova, cíl v Pavlově, odkud se vrátíme auty zpět.

Sraz na náměstí v Mikulově u Infocentra v 10h.

Přihlášení na 728 216 735 s předstihem do 9. 6., cena 1500 Kč - lektorné.

S sebou doporučujeme - nalehko: lahev vody, svačinku, oběd si dáme buď v Mikulově po návratu ze Svatého Kopečku nebo Café Fara Klentnice. Přiměřenou obuv, cesta kolem 12 - 15 km po turistických cestách, po cestě meditace ve 3 bodech, průběžně budeme srovnávat osobní energie a řekneme si, jak se u každého účastníka během putování mění. 

Máte možnost zharmonizovat své vnitřní síly, vytáhnout a vyčistit z karmického systému těla hluboké blokády, jejichž protějšky na Pálavě jistě najdete )), stejně jako pozitivní energie. Pálava je vzhledem k velkému stáří a otevřenosti i autonomii systému energií velkou pračkou, pojďme si tedy svá těla a osudy vyprat, při ždímání zatajíme dech.

Co obdržíte?  Na akcích Personální biodynamiky se dobijete nejen přirozeně ze systému energií míst, kterými budete procházet, ale současně vždy řízeně pracujeme aktivně s laděním frekvenčních i karmických těl účastníků - tak, aby výsledek byl pozitivní a došlo k odstranění zátěže v životě. Dozvíte se věci z praktické práce s energiemi a budete se účastnit celé práce - tyto zkušenosti budou trvalým vlastnictvím. Proto s námi, pokud se rozhodnete. Je to zdánlivě běžná cesta - a přesto záleží na tom s kým jdete, kdo bude účastníkem - ať ve vedoucí nebo v účastnické pozici.

 

divci-hrady.jpg

 

Původně bylo v tuto neděli 12. 6.  plánováno pokračování putování po jihomoravských pyramidách - a ve své podstatě to tak je, jen nikoli na Znojemsku, ale v další oblasti. Podíváte - li se totiž po cestě z Brna do Mikulova v úrovni Pálavských vrchů vlevo, uvidíte řadu pravidelných kopečků ve vinicích na úbočí Pálavy. Jde o pyramidová pole v předpolí velkých útvarů v hřebeni masivu, stejně jako ve větším u chorvatského Zagrebu z přední strany ve směru od Slovinska.

Až pojedete do Chorvatska, všimněte si - na cestě k Ploče je detekovatelných v prvním přiblížení alespoň 200 starých pyramid - a to je jedna cesta. Alpy, Bosna, Chorvatsko, Dalmácie, Itálie, Faery, Atlantik, Antarktida, když nepočítáme klasický Egypt, a střední a jižní Ameriku - globální civilizace, které používaly pyramidální systémy jsou na celém světě. Pokud chcete obrázky, přijďte na brněnskou přednášku Pyramidy ve světě i u nás - v úterý 14. 6. 2016 v prostoru Personální biodynamiky na Jakubském náměstí 1 v centru Brna, provede mgr. Martin Ronge.

 

 palava-mapa-3d-tur-vrstevnice.jpg

palava-vzduch.jpg

palava_letecky-b.jpg

sirotci-hradek.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ...

 

                  ... průvodce Vaší transformací

 

 

Náhledy fotografií ze složky Cesty po energeticky zajímavých místech