Jdi na obsah Jdi na menu

M.RONGE : TERAPEUTICKÉ VSTUPY OSTRAVA - POLANKA N/O - NE 26.10.2014 9-16H

26. 10. 2014

 

 

 

Pokud chcete pracovat na svých vnitřních omezeních, stávají se Vám opakovaně stejné věci, traumata ve vztazích partnerských i pracovních, případně zápolíte s rovnováhou svého zdraví v klasicky obtížně ovlivnitelných nemocech jako je chlamydióza, borelióza nebo chronické záněty - zveme Vás 26.10. 2014 do Polanky nad Odrou na skupinové 

 

TERAPEUTICKÉ VSTUPY

pod vedením mgr. Martina Ronge

 

Co si představit?  Vsedě proběhne diagnostika aktuálního stavu energií účastníků, příčin nevyvážeností a po dohodě odstranění blokád, které nebudete chtít dále držet. Aktivní účast na rozhodnutí i čištění je u každého důležitá. Máte možnost si vyzkoušet postupy ovlivnění vlastních blokád v uvnitřnění, umožníme či usnadníme proces. Sdílení energií ve skupině sladěných účastníků je v tomto případě vhodné, lépe cítíte jednotlivé kroky, obvykle usnadňuje harmonizaci. Očekávejte netradiční, ale příjemné setkání běžných lidí, po skončení mírnou únavu související s přeladěním těla na vyšší hladiny a jednoznačný návrat zpět. Zvládne každý člověk, chtějící svůj stav změnit. V dalším se budeme zabývat možnostmi vyladění svého života. O to, aby se dařilo lépe, jde především.

Mgr.Martin Ronge, nar. 1964, profesí farmaceut, prošel z východních systémů jogy přes křesťanství a mimo jiné zkušenost klinické smrti k přijetí. Předává prožité.

 

Praktické informace:

V Polance nad Odrou, pravděpodobně na ulici Anny Letenské 23, místo upřesníme podle počtu účastníků.

Přihlášení předem na tel. 728 216 735 nebo e-mailu martin.ronge@seznam.cz

Cena semináře je 1000,-Kč, při přihlášení a platbě předem do 10.10. sleva na 900,-Kč. Absolventi alespoň tří placených akcí Personální biodynamiky - sleva 100,-Kč. Rezervujte předem, je omezený počet míst.

Rezervace přihlášením a platbou na účet mBank 670100-2209554097/6210, do VS vepište číslo telefonu, do poznámky mail a TER OV 2610.

 

A na setkání se těšíme

 

 vuglec-breg-3625-a.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?