Jdi na obsah Jdi na menu

M.RONGE: SEMINÁŘ PRO ŽENY- NALEZENÍ ŽENSKÉ SÍLY A ZRCADLENÍ VZTAHŮ, BRNO - SOBOTA 17.1.2015 9 -16

17. 1. 2015

 

 

img_2363-hrb-v-breg.jpg    img_2362-mr-v-breg.jpg


 V lednu se setkáme na semináři pro ženy.

Máte pochybnosti typu: Jak může muž rozumět ženě? Není to omezené? Vždyť mužský pohled je tak odlišný...  Odpověď zní: Záleží na tom, kdo se dívá.  Převahu mých klientů v terapiích tvoří ženy. Proč? Zjednodušeně: Jsou citové, více poslouchají intuici, citová vzepětí je více a fyzičtěji trápí, a také proto jsou ochotny udělat krok do neznáma a začít se sebou něco dělat. Muž v neposlední řadě řeší fakt setkání se s dalším mužem, ergo potenciálním protivníkem a navíc je často dotčen skutečností, že v něčem mohou být jeho schopnosti nedokonalé. Překonává opticky větší bariéry. Ti z mužů, kteří se rozhodnou a překonají hranici, jsou zase často vytrvalí a jsou schopni na sobě pracovat s velkým nasazením.

Můžeme mít muže velkého a přitom citlivého a ženu intuitivní, drobnou a přitom mužsky tvrdou. Vše záleží na Vás, jak poskládáte vlivy rodu, své závislosti, co upřednostníte, co budete živit méně. V každé myšlence, v každém hnutí svého života, v každém rozhodnutí. Je to také v ovládnutí myšlenek.

Jako žena v sobě můžete rozvinout manipulaci a flirt, můžete lehce a bezstarostně přelétat nebo ničit systematicky mužská srdce a ubližovat sobě, můžete být muži spolehlivou spolupracovnicí, můžete jej na vysoké úrovni směrovat bez manipulace se ziskem pro oba nebo rozpouštět a neutralizovat tvrdou agresi. Můžete být muži matkou, dcerou, kolegyní, manželkou, milenkou, ovládat bezpečně svůj potenciál - nebo můžete být vším a vybírat si intuitivně, co použijete v daný okamžik. Pokud si nejste jista svým plným rozvinutím, je pro vás určen ženský seminář. V omezeném čase a schopnosti se soustředit ukážeme, zvědomíme a započneme otevírat jednotlivé paprsky ženské síly. Proč? Protože partnerské vztahy se bortí rovněž proto, že muž u jiných žen často hledá chybějící, nerozvinuté části ženské podstaty.

K tomu poslednímu, k plnému rozvinutí, směřuje naše snaha: uvědomit si svůj rozsah, rozšířit úžiny a příliš širokému dát jasné hranice, uvolnit ženskou energii, abyste mohly cítit mužskou, propojit je a smířit. Naučit se používat své tělo, mysl, city, poznat hlavní principy obou sil, mužské i ženské a rozvinout je, abyste nemusely získávat stěžejní informace v dramatech všedního dne. Zpracovat hlavní temata dříve, než je budeme žít.

Stát se žádoucí a milovanou pro sebe znamená totéž předat svému partnerovi.

Dostanete intenzivní sousto informací propojených s příslušnou energií. Naše semináře se od řady jiných liší tím, že se v nich přirozeně učíme udržovat vnitřní spojení se situací. Změníte se, každá podle toho, co v sobě připustíte. Změní se v této interakci i přednášející. Každý seminář je jiný. 

 

Praktické pokyny:

Lektor:       Mgr. Martin Ronge   

Kdy a kde:  V sobotu 17.1. 2015   od 9 do 16h v Brně v prostoru Personální biodynamiky na Jakubském náměstí 1

Přihlášky :  Do 7.1. 2015 na tel. 728 216 735 nebo e-mailu martin.ronge@seznam.cz - rezervujte včas složením platby, max. počet účastníků je omezen na 12, aby bylo možno s jednotlivými lidmi individuálně pracovat. 

Kurzovné je 1500,- Kč / os.,  předem na účet 670100-2209554097/6210 mBank, do poznámky prosím mail a jako VS telefonní číslo, při platbě do konce roku 2014 sleva 300,-Kč na 1200,-Kč.

S sebou : Karimatku, přikrývku nebo spací pytel, svačinku, pastelky v deseti základních barvách, chcete - li poznámky, pak blok a tužku. Voda, čaj a rozpustná káva Nescafé Gold na místě. 

Těšíme se na Vás - budu buď jeden nebo budeme dva   -   možná přijde i kouzelnice

img_2038-perslak.jpg

 

Ptám - li se občas mužů: Popište co cítíte. - Někteří neví.

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?