Jdi na obsah Jdi na menu

M. Ronge : BRNO - CYKLUS BIRTH FOR BREATH - NAROZENI K DÝCHÁNÍ - BFB 1. - 4. ST ZAČÁTEK PÁTEK 23. 1. 2014 9 -16

23. 1. 2015

 

  

nadech.jpg  

 

 Zveme Vás na opakovaný cyklus seminářů BFB 1 - 4 Martina Rongeho s názvem

 

BIRTH FOR BREATH - NAROZENI K DÝCHÁNÍ

 

v nichž se v různých termínech od ledna do dubna 2015 naučíme efektivně řídit svůj dech a přes něj ovlivnit svůj klid a vnitřní energii, ovládnout emoce, začít uzdravovat vlastními prostředky sami sebe. Ve vnitřních stupních jogového systému se technikou dechu zabývá Pranajáma, umění dechu. Zprostředkujeme Vám základy techniky dechu bezpečně, abyste, ač nejste mistři dechových technik, dostali stabilní základ, který lze intenzivně rozvíjet. Nejenom to.

S rostoucí efektivitou dýchání přijímáme více životní energie, která je v nejstarších nám známých pramenech v sanskrtu nazývána Prána a která je základním pohonem jemných mechanismů fyzického těla. Ovládnutím přísunu energie a její kvality a dodržením pravidel ozdravíme své tělo. S těmito pravidly Vás seznámíme a prakticky je procvičíme, abyste je mohli používat v denním životě, který je nejvyšší zkouškou naší schopnosti obstát. Vzhledem k tomu, že práce s dechem uvolňuje v těle člověka značné množství vnitřní energie, zajistíme bezpečný průběh nácviku a regulaci v přiměřených a příjemných mezích. S vnitřní energií pracujeme celoživotně, vnímáme ji a řídíme v dostačující míře vědomě. Budete v dobrých rukou.

Podle východních filozofií je počet našich dechů v životě přesně určen: budeme-li dýchat rychleji, rychleji zemřeme, vyčerpáme své možnosti regenerace. Je to rámcový pohled, délka života závisí na více parametrech, nicméně zobrazuje důležitost dechu. Je podstatné ovládat svou sílu a je důležité vědět, že i na dechu závisí to, jestli je vaše vnitřní energie líná nebo rychlá, jestli jsou vaše vnitřní orgány v pořádku, jestli jste zdraví.

 

 k-hladine-4.jpg

                                                                   Někdy je to jako byste se vynořili z hluboké vody.

 

Co Vám semináře přinesou?

Ozdravení a základy poutavé práce s vlastním tělem, navozující vyšší kvalitu života. Možnost pokračovat v práci se sebou na dalších úrovních až k úplnému převzetí odpovědnosti za své zdraví, myšlení, prožívání. Uvolnění citů, řešení nespavosti a dalších poruch. Vše pod vedením zkušeného lektora.

Kdy?

1. seminář BFB - základní - proběhne v pátek 23. 1. 2015  od 9 do 16h, cena je 1700 Kč za osobu

-  je dobré jej absolvovat jako první - procvičíme efektivní a poutavou formou základní dechové techniky do stabilizace na dobré úrovni. Do dalšího semináře dokončíte zpracování samostatně doma podle již zažitých schemat - zvládne každý. Ve všech seminářích se dozvíte řadu nepublikovaných informací a protože probíhají v prostředí s řízenou vyšší frekvencí, součástí je přirozené dobití organismu na vyšší úroveň, má samo o sobě ozdravný efekt. Proběhne rovněž individuální diagnostika vnitřních energií zájemců a po dohodě korekce nevyhovujícího stavu jednotlivce. Nemusíte mít zkušenosti s řízeným dýcháním. Další termín BFB 1 je v sobotu 31. 1. 2015 a v pátky 20. 2. 2015, 27. 3. 2015, 10. 4. 2015, dny předcházející některým sobotám s BFB vyšších stupňů jsou rovněž pro ty, kteří chtějí pracovat velmi intenzivně ve dva krátce po sobě jdoucí dny. 

2. seminář BFB pokračuje v sobotu 21. 2. 2015 od 9 do 16h, 1500 Kč, v souhrnu zopakuje základy a především rozvíjí základní seminář v různých polohách ve spojení s pohybem a řízením energie a dechu, praktikovaná i v bojových uměních. Spojení se zvukem, systém východních i křesťanských manter. Alternativní termín BFB 2 je ve čtvrtek 26. 2. 2015.

Ve 3. semináři BFB v sobotu 7. 3. 2015 od 9 do 16h zopakujeme a rozvineme dále předchozí stupně a budeme se více zabývat konkrétními onemocněními a ovlivnění dechem ve spojení s pohybem a řízením vnitřní energie - 1500 Kč (alternativní termín BFB 3 je v úterý 10. 3. 2015),

v semináři BFB 4 v sobotu  28. 3. 2015 od 9 do 16h opět posuneme techniku dechu a zvýrazníme spojení zvuku a pohybu a nabíjení kamenů energiemi štěstí, radosti a lásky pomocí dechových technik spojených s pozorností a zvukem. Cena 1500 Kč /os. Alternativní termín BFB 4 je v pátek 11. 4. 2015. 

 

Jak?  Přihlášení na 728216735, martin.ronge@seznam.cz, můžete přijít na jednotlivé semináře nebo na celý cyklus (zvýhodnění) nebo v libovolných kombinacích.

Celková cena za úplný cyklus při placení po jednotlivých seminářích  je tedy celkem 1700 + 3 x 1500 = 6200 Kč.

Při platbě předem za celý cyklus 4 seminářů na účet mBank 670100-2209554097/ 6210 je cena snížena na 4500 Kč (zvýhodnění - základní seminář zdarma).

Pokud přijdete na první seminář a budete chtít po jeho absolvování pokračovat, cena za další tři bude 4000 Kč (zvýhodnění).

Semináře jsou plasticky přizpůsobeny potřebám konkrétního obsazení, jsou šity na míru pro různé skupiny, každý je osobitý. Je možné přijít na každý z nich samostatně, základy dechu se opakují v každém z nich na začátku, 1. seminář je nicméně pro tento cyklus důležitější, pokud jste s dechem cíleně dosud nepracovali.

V každé naší akci se setkáte s přirozeným přeladěním na vysoké úrovně, připojujete se do jasně definované vyvážené energie, kterou lze popsat slovy láska - radost - štěstí, se silným a stabilním propojením do Země. Důsledkem je rovněž ozdravení fyzického i mentálního těla. Z tohoto propojení vyvádíme řízeně zpět do běžné úrovně, nestane se vám, že byste zůstali částí osobnosti mimo realitu. To samo o sobě má velkou důležitost a zdaleka to není obvyklé. Jde o vnitřní procesy, nemusí být zobrazeny výrazně navenek. Je třeba mít na paměti, že vše děláme proto, abychom se lépe zapojili do života, pro smíření se se životem a naší úlohou v něm. Nikoli tedy pro únik z fyzické reality, ale pro hlubší a bezpečné propojení všech souvisejících úrovní. 

S kým?  

Mgr. Martin Ronge se zabývá jogou od svých 14 let, prošel prakticky východními i západními filozofickými systémy a jejich vnitřními i vnějšími technikami, smiřuje v sobě různé směry v propojení s běžným životem. Víceleté zkušenosti s některými systémy bojových umění umožňují pracovat také s vnitřní agresí a její transformací. Profesí lékárník, věk 50 let.

170320111242-ac-martin-lussari.jpg

 

 

Personální biodynamika  ...  průvodce Vaší transformací

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAM AKCÍ PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY JE PRŮBĚŽNĚ DOPLŇOVÁN

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?