Jdi na obsah Jdi na menu

JARNÍ EUROVÝŠLAP ZNOJMO-RETZ V SO 18.5.2013 PŘES HEILIGER STEIN KLUB ČESKÝCH TURISTŮ

18. 5. 2013

POCHOD POŘÁDÁ KLUB ČESKÝCH TURISTŮ, JE MEZINÁRODNÍ, BUDE TAM HODNĚ LIDÍ. 

OFICIÁLNÍ START JE OD 8 DO 10 HODIN NA ZNOJEMSKÉM HRADĚ(NÁDVOŘÍ POD ROTUNDOU), BUDEME TAM V 9 HODIN, CEDULE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKA, POČKÁME NA SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ, PŮJDEME SE PODÍVAT DO KOSTELA SV.MIKULÁŠE POBLÍŽ A POKRAČOVAT BUDEME PO TRASE POCHODU: KRAVÍ HORA -  SEALSFIELDŮV KÁMEN -  POD ŠOBESEM (DVOJPYRAMIDA) - HEILIGER STEIN . KDO CHCE, MŮŽE POKRAČOVAT NA RETZ  A AUTOBUSY SE NECHAT PŘEPRAVIT ZPĚT DO ZNOJMA, PROPOZICE DOSTANETE NA STARTU. MY SI NA HEILIGER STEINU CHVÍLI SPOČINEME, ŘEKNEME NĚCO O ENERGIÍCH A PŘELADÍME SE NA LÉČIVÝCH KAMENECH. ROVNĚŽ PO CESTĚ BUDE ČAS NA DOTAZY. POTÉ POKRAČUJE KAŽDÝ SÁM, JÁ ZDE KONČÍM A ODJÍŽDÍM S RODINOU JINAM( MR ).

VÝLET JE KRÁSNÝ A VEDE ŘADOU PYRAMIDÁLNÍCH STAVEB. POKUD SE CÍTÍTE NA 18-21 KM DO RETZU NEBO SI SAMOSTATNĚ DOHODNETE ODVOZ Z TRASY, JE TO JASNÁ VOLBA.  

S SEBOU VEZMU Z JAKUBSKÉHO I NĚKOLIK VÝTISKŮ KNIHY DR.HANY BLOCHOVÉ A ING.JAROSLAVA RŮŽIČKY PYRAMIDY,OBŘI A ZANIKLÉ VYSPĚLÉ CIVILIZACE U NÁS, KDE JE OKOLÍ ZNOJMA ZMÍNĚNO, BUDE K PROHLÉDNUTÍ A PŘÍPADNĚ SI JI MŮŽETE I KOUPIT,CENA JE 280,-KČ.

CELKOVĚ JDE O LÉČIVÝ ENERGETICKÝ VÝLET, POČÍTEJTE S NÁSLEDNOU ÚNAVOU NEJEN Z FYZICKÉ NÁMAHY, ALE  BUDE PODNĚTNÝ A NAPLNĚNÝ. PŘECE ,TY ZÁZRAČNÉ VĚCI JSOU OBYČEJNÉ. 

INFORMACE NA 728216735 MARTIN RONGE NEBO NA martin.ronge@seznam.cz . DOLE JSOU OFICIÁLNÍ INFORMACE. 

 

 

 

Mapa KČT č.81

OFICIÁLNÍ INFORMACE: 

Jarní Eurovýšlap

Mezinárodní pochod Retz-Znojmo, zahájení turistické sezóny, 
Pořadatel: Klub českých turistů, tel.:602 380 549,
ondrej.stastnik@united-bakeries.cz, www.kct.cz
 
Termín konání: 18.05.2013
Místo konání: Znojmo a okolí
GPS souřadnice: 48°51'19.508"N 
16°2'54.883"E
Web: www.znojmocity.cz

 

9.ročník mezinárodního pochodu mezi městy Znojmo a Retz ve spolupráci s ÖTK a za podpory města Znojma a Retzu. 
Start na znojemském hradě od 8.00 do 10.00 hod., ukončení v Retzu na náměstí. 
Trasa 18 km vede po krásách Národního parku Podyjí (vřesoviště, vinice, výhledy) s ochutnávkou vín spol.Znovín a.s.

18.května sobota Jarní eurovýšlap 2013 Znojmo – Retz. Mapa KČT č.81. Akci pořádá Odbor KČT Znojmo k zahájení turistické sezony za přispění MěÚ Znojmo a sponzorů. Délka trasy 17-18 km. Start pochodu je na nádvoří Znojemského hradu pod rotundou od 8,00 do 10,00 h. Slavnostní zahájení v 8,30 hod. Ukončení pochodu je v Retzu v budově radnice na Hlavním náměstí do 17,00 h. Pro účastníky pochodu bude přistaven pro přepravu do Znojma zdarma autobus z parkoviště u vlakového nádraží v Retzu v 15,30 a 17,15 h. Pochod je zařazen do Významných akcí Jihomoravské oblasti KČT. Bližší informace k pochodu najdete v celostátním a oblastním Kalendáři turistických akcí KČT pro rok 2013 a na: www.kct-znojmo.webnode.cz

 
 
Cílová skupina: Dospělí bez dětí, Mladí, Rodiny s malými dětmi, Senioři

 

Náhledy fotografií ze složky Heiliger Stein u Retzu

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář