Jdi na obsah Jdi na menu

7+2 NÁVYKY SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍCH LIDÍ - JAK DOSÁHNOUT PRACOVNÍHO A OSOBNÍHO ÚSPĚCHU? PO 9.9. 13 00-15 30H JAKUBSKÉ 1 BRNO 1000,-

9. 9. 2013


Na seminář nebo přednášku jdete za lektorem, jeho vnitřní realizací tematu a lidmi, kteří tam budou s vámi. V setkání se v interakci inspirujete a otevřete se novým možnostem, procítíte je, pochopíte rozumem, stabilizujete jako vzpomínku a upevníte návyk, který jste uznali za vhodný. Pak stačí si vzpomenout v každé situaci a dělat to, co jsme se naučili.

Říkáte si: To je všechno? 

Uděláte-li správné kroky a stabilizujete je a přijmete zásady za své, pak ano. Vypadá to tak jednoduše...

Není to lehké a většina lidí tyto kroky neudělá celý život a neobjeví svůj plný potenciál. Stojí za to se touto oblastí do hloubky zabývat, ovlivňuje totiž veškeré cítění, jednání v každém okamžiku - a v něm tvoříte svou budoucnost, svými rozhodnutími, vztahem, vnitřním zaujetím. Změníte-li k lepšímu nastavení, změní se kvalita vašeho života. Týká se vztahů k věcem, lidem, k sobě,v zaměstnání, podnikání, ve všem-v celém rozsahu. Není jedno, kdo téma pro vás otevře a jaká je vnitřní kvalita lektora. Jsou to velká rozhodnutí. Přesvědčte se sami.

 

img_3653.jpg

 

Veškerá činnost má své zákonitosti. To, že je neznáme nebo nepovažujeme za důležité a neřídíme se jimi, nás odděluje od nás samých a od úspěchu. Máme odpovědnost za každou myšlenku, kterou přijmeme a vyšleme, ta tvoří náš další život, v souladu s myšlením ostatních.

 

 

Jsou rozhodnutí, která jsou osobně na nás a jsou s námi úžeji spjata. Volba stylu svého života, volba partnera, volba zaměstnání,volba povolání, volba poslání.

Jste šťastni? Patrně jste vše realizovali a surfujete na vlně hojnosti jako nejlepší profesionálové.

Pakliže ne, máme pro Vás tuto i další přednášky a praktické semináře, kde vám pomůžeme se změnit. Změnu člověk ale musí chtít. Je rozhodnutí na Vás? Je.


Předem se domluvme na telefonu 728216735 Martin Ronge, omezený počet míst. Cena za osobu 1000,-

 

 

img_7287.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář